Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Jó lenne egy ilyen lehetőség?
Igen, szerintem ez nagyon jó lenne! 17 44.74%
Nem, szerintem ez egyáltalán nem lenne jó! 17 44.74%
Talán jó lenne, de nem így. Más ötletem van! (Ötletkifejtés hsz formájában.) 4 10.53%
Voters: 38. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-14-2008, 08:23
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Úgyhogy az ilyen jellegű ellenzők ássanak mélyebbre a tarisznyájukban, és hozzanak fel olyan érveket a véleményük mellett, amin nem röhög sírva-fetrengve az ember fél napig.

2 gyöngyszem, amin lefordultam a székről a röhögéstől:

- az ellenség vár 9 kört, hogy én rákészülhessek, átépülhessek, mielőtt csatázunk (közlöm, hogy 1 körről darálnak be, és nem várnak rá, hogy átépülj)

- 4 másodperc leforgása alatt elnyomom a távolbanézés varázslatot, behívok szövetségi segítséget, stb... (közlöm, hogy 10 Mb-es internettel is van kb 0,5 másodperc, mire betölti a követkző lapot a Hódító, szeretném látni, ahogy 4 másodperc alatt bemész a 'Varázslatok' menübe, legörgeted a 'Távolbalátás (MAGADRA)' nevű varázslatot, megnyomod a 'Tovább >>' gombot, megnyomod a 'Varázslás' gombot, megvárod az eredményét, realizálod magadban, hogy "Húha, jönnek felém!", majd kiszámolod, hogy mennyi ellenség jön, azt mennyi védő egységgel fogod meg, kiszámolod, hogy neked mennyi van, és ahhoz mennyit kell behívnod, hogy elegendő legyen, majd bemész a 'Háború' menüpontba, rányomsz a 'Szövetségesi segítségek' linkre, kitöltöd a cellát, hogy hány körre szeretnél segítséget kérni, majd rányomsz a 'Segítség kérése' gombra. Ezt motasd be nekem élőben, hogy hogyan kell csinálni!)

Kéretik nem elbagatelizálni ezt a kérdést. Akármilyen furcsa, vannak emberek, akiknek ez a kérdés (ez a topic) igenis fontos. Nem kéne őket ilyen megalázó módon lenézni. Köszönjük.

Last edited by [HTPA]GeeForce; 03-14-2008 at 08:32..

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules