Quote:
Originally Posted by Goldy
Igen, és te úgy ismered a játékosokat mint akik elolvassák a címlapot... vagy akár bármit amire rákkattintják hogy igen.
Tudod mennyi anyázás van abból, hogy miért nem lett figyelmeztetve hogy az országait össze kell azonnal kötnie?
Egy dologban még akár enyhülnék, ha az év adott napján írodna át az összes kérelmező neve, és az úgyanúgy ki lenne írva mint ahogy volt az elsőnél.
De továbbra sem tetszik hogy kiskanálról nagykésre írd a neved. Mikor regisztráltál magad választottál, ha vettél orit előre tudtad hogy hívják, ha nem tudsz olyan névvel játszani miért azt választottad vagy miért vetted meg?
|
Hát, ha eltűnik egy játékos a pontlistáról, és megjelenik ugyanott egy "másik", akkor talán kimegy a címlapra, és átnézi...
Egyébként nem sok különbség van aközött, hgoy évente 1x írhatod át a neved, mintha az adott év adott napján.
2 átírás között így is úgy is 1 év telne el. És ugyanúgy ki lehetne írni mindkét esetben, ahogy a névátírási lehetőségnél.
Viszont ha évente 1x lehet átírni, de amikor akarom, akkor nem kéne várni mondjuk 11 hónapot, mire átíródik.
Lehetne olyan megkötés is, hogy mivel karácsonykor számvásárlás van, December 1-től köv. Január 31-ig nem lehet orinevet átírni. Tehát névátírási lehetőség csak YYYY.02.01-től YYYY.11.30-ig lenne elérhető, és ezen időszakban csak 1x. Így senki nem tudna teljesen meglógni, és nyomo követhető lenne a dolog.
Ha mindemellett sok VIP-be kerülne, akkor szinte kizárt, hogy ezzel szórakozzon valaki, hogy átírogatja magát.
Nyilván, én pl nagyon örülnék egy ilyen lehetőségnek, mert 2 országom nevét átírnám, 1-et meg kijavítanék, mert van benne egy felesleges 's' betű.
Arra pedig, hogy miért veszi meg az ember, ha nem tetszik a neve? Mert szüksége van arra az országra. Akármi is a neve. Én is azért vettem meg / vetetm át / kértem / kaptam / nekem ajándékozták / stb stb stb... orzágokat, mert szükségem volt rájuk, vagy mert jó ismerős adta, és az ilyen becses ajándéknak mindig örülök.
Ettól függetlenül pl a nevét átírnám 2 országnak ezek közül.