|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

03-10-2008, 19:54
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Csak egy tipp, de gondolom, többen reklamáltak, hogy bezzeg egyesek olyan csókosok, hogy új nevet kapnak, hogy eltűnjenek az ellenségeik elől.

03-10-2008, 20:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Csak egy tipp, de gondolom, többen reklamáltak, hogy bezzeg egyesek olyan csókosok, hogy új nevet kapnak, hogy eltűnjenek az ellenségeik elől.
|
Sajnos nem éltem akkoriban ezzel a lehetőséggel, így lehet hogy most hatalmas baromságot írok, de ha csak a nevet tudod megváltoztatni attól még a sorszám marad így lehet hogy név szerint nem találnak rád, de személy szerint én nem csak orineveket tárolok a feketelistán hanem sorszámot is, azaz ha így akar menekülni nem jön be neki. A sorszám változtatás meg amúgy is csak karikor van, szerintem addig nincs baj amíg ez a kettő nem egy időben zajlik.
|

03-10-2008, 22:03
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Szabad megtudnunk miféléket? Akkor talán belenyugszunk, és nem állunk elő vele újra meg újra 
|
Amikor én ezt a névváltoztatási lehetőséget kitaláltam, arra gondoltam, hogy ez egy jó dolog lesz. Hiszen minden akció, és minden lista a sorszám alapján van a játékban tárolva, ezért nincs olyan, hogy valaki ezzel elbújik. Ha más lett a neve, akkor ez a pontlistában is látszik, nem kell külön felvenned, a hadüzenetek és szövetségek is megmaradnak, az országról addig összeszedett minden információd is megmarad. Szóval nem láttam semmi hátulütőjét ennek. De mivel minden egyes országnál nekem kell kézzel átírni a nevet, a folyamat nem automatizálható, ezért ennek nyilván kell, hogy legyen valami ára, hogy ne KisPistike félpercenként váltson nevet, csak mert az milyen mókás dolog, és ne is akarja mind a 200 anarchista országának a nevét átírni, amik aztán holnap úgyis törlődnek. Ezért került az átírás X vipkörbe. Már nem is tudom mennyi, talán 500.
És itt elkezdődött az, hogy milyen szemetek vagyunk, hogy őt töröltük, más viszont nevet válthat. Milyen bénák vagyunk, hogy ennyien feltörték a játékot (igaz a címlapra ki volt írva, hogy van ilyen lehetőség, dehát olvasni sokaknak luxus). Milyen szemetek vagyunk, hogy az ellenfelét direkt (!) megpróbáljuk előle eldugni. Milyen pénzéhes disznók vagyunk, hogy még ezért is levonunk köröket. Milyen gonoszok vagyunk, hogy neki bezzeg nem engedtük a névváltoztatást, amikor másfél éve kérte. És persze ne aggódjunk, mert majd jól be leszünk perelve.
Igyekeztem visszafogni magam, hogy ne nagyon legyenek idézetek, mert hogy is mondjam csak, szóval az ilyen lekevek nagyrésze nem pont ezeket a szavakat használta.
Összességében viszonylag sok név meg lett változtatva, de a szomorú oldala a dolognak az, hogy majdnem ugyanannyi anyázó, magából teljesen kikelő embert is szült ez az akció.
|

03-10-2008, 22:26
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Amikor én ezt a névváltoztatási lehetőséget kitaláltam, arra gondoltam, hogy ez egy jó dolog lesz. Hiszen minden akció, és minden lista a sorszám alapján van a játékban tárolva, ezért nincs olyan, hogy valaki ezzel elbújik. Ha más lett a neve, akkor ez a pontlistában is látszik, nem kell külön felvenned, a hadüzenetek és szövetségek is megmaradnak, az országról addig összeszedett minden információd is megmarad. Szóval nem láttam semmi hátulütőjét ennek. De mivel minden egyes országnál nekem kell kézzel átírni a nevet, a folyamat nem automatizálható, ezért ennek nyilván kell, hogy legyen valami ára, hogy ne KisPistike félpercenként váltson nevet, csak mert az milyen mókás dolog, és ne is akarja mind a 200 anarchista országának a nevét átírni, amik aztán holnap úgyis törlődnek. Ezért került az átírás X vipkörbe. Már nem is tudom mennyi, talán 500.
És itt elkezdődött az, hogy milyen szemetek vagyunk, hogy őt töröltük, más viszont nevet válthat. Milyen bénák vagyunk, hogy ennyien feltörték a játékot (igaz a címlapra ki volt írva, hogy van ilyen lehetőség, dehát olvasni sokaknak luxus). Milyen szemetek vagyunk, hogy az ellenfelét direkt (!) megpróbáljuk előle eldugni. Milyen pénzéhes disznók vagyunk, hogy még ezért is levonunk köröket. Milyen gonoszok vagyunk, hogy neki bezzeg nem engedtük a névváltoztatást, amikor másfél éve kérte. És persze ne aggódjunk, mert majd jól be leszünk perelve.
Igyekeztem visszafogni magam, hogy ne nagyon legyenek idézetek, mert hogy is mondjam csak, szóval az ilyen lekevek nagyrésze nem pont ezeket a szavakat használta.
Összességében viszonylag sok név meg lett változtatva, de a szomorú oldala a dolognak az, hogy majdnem ugyanannyi anyázó, magából teljesen kikelő embert is szült ez az akció.
|
Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet a dologban, de most csinálhatnád úgy, hogy a címlapra írás mellett esetleg dobsz egy körüzit, a végére meg odabiggyeszted, hogy "CSAK NORMÁLISAKNAK!!!"

03-10-2008, 22:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Hát az ilyen reklamálókat gondolom lehet törölni.
és betennék ide gy ori nevet is, engem zavar  félemet kelt bennem és megrémiszt
A legvidámabb barakk (2) (#369633)
Gyulaword (#79796)
|

03-10-2008, 22:55
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Hát az ilyen reklamálókat gondolom lehet törölni.
|
A névváltoztatási akciónak, és egyáltalán a Hódítónak nem az a célja, hogy emberek kikeljenek magukból, és vadállatok módjára, tajtékozva őrjöngjenek. (Hú de költői vagyok...  )
Ha egy ilyen akció ennyire sok emberben ilyen erős negatív érzelmeket vált ki, akkor azt az akciót nem kell erőltetni.
|

03-10-2008, 22:56
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A névváltoztatási akciónak, és egyáltalán a Hódítónak nem az a célja, hogy emberek kikeljenek magukból, és vadállatok módjára, tajtékozva őrjöngjenek. (Hú de költői vagyok...  )
Ha egy ilyen akció ennyire sok emberben ilyen erős negatív érzelmeket vált ki, akkor azt az akciót nem kell erőltetni.
|
De sok más emberben meg erős boldogságérzést vált ki. Ez se elég érv? 

03-11-2008, 06:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Infós szemmel nézed  Én pl anno nem támogadtam ezt a név átírósdit, utánna is lehet nézni, csak abban az esetben ha elírta, vagy nem elfogadható volt csak már x idejen játszott vele vidáman.
Nem számok alapján jegyzem meg az orikat, hanem a neve alapján számomra ez azonosítja, ha változik a neve olyan mintha eltűnt volna. Most vatorásszam hogy jájj ki is volt ez?
Én nem vagyok gép 
Ez csak egy meglátás volt a másik oldalról 
|

03-11-2008, 08:41
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Idézet a regisztrációs szabályok névválasztásra vonatkozó részéből:
"5, A választott név nem lehet közelmúltbeli politikus, közéleti szereplő, vagy máshonnan ismert ember neve."
|
Tehát akkor ha jól értelmezem nem elfogadható név a kovács, horváth, kóka, orbán és sorolhatnám az összes politikust és közéleti szereplőt???
Elég hosszú lista lenne 
|

03-11-2008, 09:14
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
Tehát akkor ha jól értelmezem nem elfogadható név a kovács, horváth, kóka, orbán és sorolhatnám az összes politikust és közéleti szereplőt???
Elég hosszú lista lenne 
|
Ha valószínüsíthetően az adott politikus (vagy más) nevének felvétele volt a cél, akkor nem elfogadható. Ez nem politikai játék, ne az alapján válasszon senki célpontot, hogy milyen párt szimpatizánsa a másik ország gazdája.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|