|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
View Poll Results: Kerüljön be a súgóba a 4,2 mrd-os limit?
|
igen
|

|
43 |
89.58% |
nem
|

|
5 |
10.42% |

03-07-2008, 19:47
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
A Súgó nem szabálykönyv, és sztem a limit nem szabály....
|
Lehet nem szabály. Mint ahogy nem szabály a tekikopás sem. Vegyük ki a súgóból.

03-07-2008, 19:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Lehet nem szabály. Mint ahogy nem szabály a tekikopás sem. Vegyük ki a súgóból.
|
A Súgó segítséget nyújt a játék elkezdéséhez.A tekikopást sztem tudni kell, de a csorgást nem.Ha vkinek sikerül annyit összegyűjteni, az tudja hogy mikor csorog.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

03-07-2008, 19:51
|
Junior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
szerintem Ne kerüljön be mert mindenkinek van joga arra , hogy egyszer egy nagy összeget bebukjon és csak az után jöjjön rá 'tapasztalatból' , hogy mit jelent a csorgás.....
|

03-07-2008, 20:27
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
A Súgó segítséget nyújt a játék elkezdéséhez.A tekikopást sztem tudni kell, de a csorgást nem.Ha vkinek sikerül annyit összegyűjteni, az tudja hogy mikor csorog.
|
Kivéve a gyevi bírót.
Ha úgyis vérprofi vagy mit izgat az, ha a súgóból a lúzerek is tudni fogják a játékszabályokat.
Nem szabály...akkor meg mi? A limit az szabály. Ha van egy limit, ami fölött nem tárolhatsz semmit a diszkeden, akkor az a szabály, hogy e fölött nem tárolhatod. Jól néznénk ki, ha minden játékot befolyásoló tényezőt a súgón kívül tartanánk. Akkor tulajdonképpen játszanának tovább az őstagok, akik mindent tudnak a játékról.
Javaslom gyűjts össze még 30 ellenzőt és biztosan nem fog belekerülni a súgóba ez a szabály.
Egyáltalán nem ide tartozik, de azért leírom. Kb. 10-12 napja írtam a suppra, mert körváltáskor a klán minden nem termelő tagjánál elmentek az emberek. Utánakérdeztem, még legalább 3 klánnál fordult elő ugyanez. A support megerősített benne, hogy ez a dolog igenis előfordulhat. Lehetséges, hogy bizonyos részei a körváltásnak kimaradnak, sőt akár az egész körváltás is. Így aztán kimaradt a gabonakivétel és a nyersanyag berakás. El is mentek az emberek. Senki nem örül neki, de technikai okai vannak. Megértettem.
Ez szabály? Nem szabály. Benne kell lennie a súgóban? Nem feltétlenül. Mert akinek feltűnik az majd úgyis megkérdezi és szétüvölti a fórumokat, hogy mi történt. És ez lényegesen ritkább, mint mondjuk a túlcsorgás a jelek szerint. Hiszen erre az általam megkérdezett kb. 10 A-s tagból senki nem tudott magyarázatot adni. Ezt a kitérőt azért írtam le, mert vannak bizonyos dolgok, amiknek technikai okaik vannak, de gyakorlatilag a játékos szemszögéből Vis Maior. Ezeket baj lenne beleírni a súgóba. De amik előfordulhatnak, mert a program írásánál észszerű okok miatt szükség volt rá, azok bizony szabályok. 
|

03-07-2008, 23:40
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Sziasztok, nem olyan rég azzal érvelt valaki, hogy ijesztő lenne egy kezdő számára!
Az mennyivel ijesztőbb, hogy azt írja ki hogy van ország tőle 780 körre?
Négy hónap játék után kerestem egy admin feliratos emberkét, és kifaggattam priviben hogy mennyi a max, mert érdekelt. Azt hiszem kutyu írta, és igazat adok neki: simán bele lehetne tenni minden cécó nélkül hogy kettő a harminckettediken, azaz ~4,3 milliárd.
|

03-08-2008, 03:28
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Nogixer
Az mennyivel ijesztőbb, hogy azt írja ki hogy van ország tőle 780 körre?
|
Még szerencse, hogy ilyet nemigen ír ki senkinek. 
|

03-08-2008, 07:26
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 18%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Még szerencse, hogy ilyet nemigen ír ki senkinek. 
|
A legnagyobb táv,amit jelenleg látok hozzám képest az 3252 karika 
|

03-08-2008, 10:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Survivor
Nem szabály...akkor meg mi? A limit az szabály. Ha van egy limit, ami fölött nem tárolhatsz semmit a diszkeden, akkor az a szabály, hogy e fölött nem tárolhatod. Jól néznénk ki, ha minden játékot befolyásoló tényezőt a súgón kívül tartanánk. Akkor tulajdonképpen játszanának tovább az őstagok, akik mindent tudnak a játékról.
|
az én meglátásomban nem szabály... inkább egy, a programozással összefüggő limit 
A limit az egy korlát szerintem... szabály akkor lenne, hogy ha valaki beállította volna, hogy a diszkeden nem tárolhatsz több adatot, pedig lenne hely... szerintem ez nem jó példa
Amúgy itt a fórum, elég sokszor szerepelt már rajta ez a limit, egyszerűen követni kell az eseményeket 
|

03-08-2008, 10:34
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
az én meglátásomban nem szabály... inkább egy, a programozással összefüggő limit 
A limit az egy korlát szerintem... szabály akkor lenne, hogy ha valaki beállította volna, hogy a diszkeden nem tárolhatsz több adatot, pedig lenne hely... szerintem ez nem jó példa
Amúgy itt a fórum, elég sokszor szerepelt már rajta ez a limit, egyszerűen követni kell az eseményeket 
|
Csak szólok, a játékosok töredéke fórumozik, a súgót viszont elvileg mindenki olvassa. Ráadásul a súgóra mint szabályzatra lehet hivatkozni, a fórumra nem. Főleg, hogy ez a fórum már elég terebélyesre duzzadt szerencsére, emellett tele van értelmetlenségekkel is, és ember legyen a talpán az a friss játékos (vagy bárki más) aki nekilát, és elejétől az egészet átolvassa. Akkor már inkább a súgót ajánlgassuk 

03-08-2008, 12:10
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
A legnagyobb táv,amit jelenleg látok hozzám képest az 3252 karika 
|
Normál csoport 5. szintjén?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|