|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

04-20-2006, 07:28
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
ha a feje tetejére áll se fog meg sehogy se 3-4000es sereget ha kijön a védelem alól...
|

04-20-2006, 08:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Békés
Evvel frankón eléred hogy kijössz a védelem alól egy lessz egy gyenge orid 10500 pontértéken.
|
Hát én is először a lakitekit írom meg. De természetesen nem lesz 10500 pontos orim, mert csak annyi területet építek be, amennyit fel tudok tölteni. Így van kb 70 beépítetlen területem, amikor kijövök a védelem alól és a maximum lakásteki miatt viszonylag nagyobb seregem fér el.
Szerintem az a legfontosabb indulásnál, hogy csak annyi terület legyen beépítve, amennyi fel van töltve seregekkel.
|

04-20-2006, 12:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Hát én is először a lakitekit írom meg. De természetesen nem lesz 10500 pontos orim, mert csak annyi területet építek be, amennyit fel tudok tölteni. Így van kb 70 beépítetlen területem, amikor kijövök a védelem alól és a maximum lakásteki miatt viszonylag nagyobb seregem fér el.
Szerintem az a legfontosabb indulásnál, hogy csak annyi terület legyen beépítve, amennyi fel van töltve seregekkel.
|
Én inkább beépítem minden hekimet -ha valamelyiket nem tudnám feltölteni (barakk/kocsam/templom), akkor még csak temelő épületeket húzok fel helyette.
Lehet hogy be tudnak verni, de visznek mondjuk 23 hekit... még így is 177 működő épületem lesz (nem 130), és pontilag ugyanott leszek...
A lakosságot én is szeretem indulásként (jóval) 5000 felett tartani, és természetesen a lakáshelyzeti az első 

04-20-2006, 13:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Fegya, Xeper
Én is általában a lakit nyomom meg, de Ti sem fujjátok fel az oritokat tisztán lakossággal.
Csigusz javaslata alapján minimum 100-120 ház kell hogy legyen a 8000 lakoshoz.
Azt mondja napi 800 kati, annak a kiképzését is kell felügyelni /fegyver, hely stb/.
Ehez mivel megtermelni nem tudja, nincs hol, megkell venni a fegyvert.
A pénzt amit erre fordit /mert gondolom a katikat kipiacolja és abból él/ valamivel , valahogy meg kell védeni.
A piacra lépés is korlátozott.
Nehogy azt gondolja Csigusz kolléga egy kezdő ennyit fog bibelődni az orival főleg hogy fogalma sincs az összefüggésekről.
Értitek mit mondok? 
|

04-20-2006, 13:44
|
 |
Member
|
|
|
|
Békés, én értem! 
Xeper, igazad van! De én nagyon útálom, ha beütnek...
|

04-20-2006, 13:49
|
 |
Member
|
|
|
|
a napi 800kati mondjuk gyorsba az olyan 3500ember ez csopi függö 
|

04-20-2006, 13:50
|
Member
|
|
|
|
sztem kifejezetten jó, ha 200 heki alatt maxolhatod ki magad kezdéskor...
a foszti télleg rosszul esik.  de ilyen a játék.  előbb-utóbb csak kifejlődsz vhogy...
|

04-20-2006, 13:53
|
Member
|
|
|
|
amúgy lassú csopiban örvendhetsz, ha 200 nyilassal jössz ki a védelem alól.  kicsit mókás, de túl lehet élni azt is.
|

04-20-2006, 14:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Békés, én értem!
Xeper, igazad van! De én nagyon útálom, ha beütnek...
|
Azt én is, nem is teszik túl sűrűn mostanában 
Egy kezdő országot viszont így gyorsabban lehet indítani, és csupán szerencse kérdése amúgyis hogy bevernek e az elején avagy sem (de valóban fájó hogy bekap az ember egy "mentő" ütést  )
Békés: a nagy lakosságból való képzéshez a fegyvert a kezdéskor kapott katonák egy részének eladásából lehet szerezni..... láncreakciószerűen növekszik a leképzett katonák száma 
Abban mondjuk igazad van hogy egy kezdő ezt még nem biztos hogy átlátja... de pl a kezdőknek szóló tipek közé bele lehetne venni hogy "használd bátran a piacot" -vagy valami ilyesmit 

04-20-2006, 14:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
a napi 800kati mondjuk gyorsba az olyan 3500ember ez csopi függö 
|
800 kati/ képzés hogy pontos legyen... amúgy normál csoportban a te gondolatmeneted alapján 6670 nép, lasúban 20000.... hétvégiben meg vagy 400 kellene? -csak hogy én is kötekedjek :P
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|