Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-18-2006, 19:27
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by csunyabogar
harmadik rend utan 4-5 sereg + tolifelfedes/toligyilkolas/foldrenges (ki hogy szereti) a szovi reszerol (ez a sorrend, ha nem nagyon akarsz balhet. en mar az elso rend lopkodas utan kuldenem a seregeket ).
nekem ez a kedvenc részem
Sponsored Links
Old 04-18-2006, 19:53
Penya Penya is offline
Member

Bogárkám, személyes tapasztalatom van hogy nem lehet játszani 5-ös szinten nem tekivédős fajjal. Egy szövim bevállalta a törpöt 200 hekin. Érdekes ő is Romániában él Szval azt mondta nem lesz gáz, mi mondtuk h nem pálya a dolog törppel de ő erősködött. Ja 5X ben volt.Hháborúba kerültünk egy 2 tolis 1 varis 1 hadis szövivel, annyi volt h szegény szövimet széttekizték aztán ami kárt okoztunk nekik azt a tekikből fedezték. Bontottak és b*szhattuk az egészet. Ráadásul az másik hadis szövim inaktív lett, azaz maradtunk a varis a tolis (én) meg a szarrálopott törp. Szegény törpi nem bírt semmit csinálni pusztán azért mert kilopták. Volt tartalékunk is és nem is vagyunk amatőrök, de ha visszavette a tekit akk megint kilopták és így tovább. Aztán négyen szétkaptak minket is. Értsd meg nem lehet alacsony hekin nem tekivédős fajjal játszani. Magas hekin persze más a helyzet, de ott nincs is annyi tolis. A topic meg arról szól(na) h a törp fajvarija egy vicc
Old 04-18-2006, 19:55
Penya Penya is offline
Member

Azt te se gondoltad komolyan h magas hekin annyi tolit tartasz h egy tolis ori ne lopjon le.
Old 04-18-2006, 21:30
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Sőt, alacsony hekin se Attól tolis, hogy lelop. Magas hekin kétségkívül kevesebb a tolis, egyebek mellett azért mert nem nagyon van kit lopni a sok óriás mag gnóm miatt. Törpe pedig B-ben azért nincs olyan sok, hogy abból a csopi tolijai mind megéljenek
Old 04-18-2006, 21:55
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Azért a törpe faji varázslata még mindig jobb mint a hulláé :P
Old 04-18-2006, 22:05
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Azért a törpe faji varázslata még mindig jobb mint a hulláé :P
Fogadjunk, te is szereted lopni a törpét rakira
Old 04-18-2006, 22:21
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel
Fogadjunk, te is szereted lopni a törpét rakira
ééén? inkább a Pityinger meg a Váradi
Old 04-18-2006, 23:12
Bogár Bogár is offline
Member

Synkel: most nem azt mondom, hogy tokeletes a torpe...
de ezek a beirasok utan is ugyanazt mondom. ha nem szeretitek a kihivasokat (ami a post-jaitokbol vilagosan latszik), akkor ott van az orias, gnom, elf.

utes elotti tekilopas? 3-4k tekit siman lehet potolni... vagy tamadaskor szamolj 20% tekibonusszal. nem lattam meg tekinullazast 1 rend lopassal. a legrosszabb esetben a felelf megfelezi a tekijeidet. 9k tekinek a fele, akarhogy is szamolom 4.5k... es ha jol tudom 2100 teki korul 20% bonuszod van. nyersilopas? ne tartsd tele a raktarakat.

Szemes: a torpe, mivel olyan faj, hogy csak szoviben erdemes jatszani, neki is van segitsege. es ha jol tudom a mostani nyersiarak mellett azokat a "nagy" vesztesegeket a termelesbol lehet potolni.

Last edited by Bogár; 04-18-2006 at 23:44..
Old 04-18-2006, 23:24
Bogár Bogár is offline
Member

egyebkent a tekivedelemmel kapcs. tkp 2 fajtol lehet nyugodtan tekiket lopni: a torpetol meg az orktol. a gnom es az orias vedett, az elf, felelf es ember tart annyi tolit, hogy ne lehessen bemenni hozzajuk; a hullanak meg nem kell teki. a legkozelebbi tema az lesz, hogy vegyuk mar ki a tekilopasokat, mert csak az orktol lehet tekiket lopni, es az nem fer.
Old 04-19-2006, 01:08
director
Guest

Longevity: 0%
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
Synkel: most nem azt mondom, hogy tokeletes a torpe...
de ezek a beirasok utan is ugyanazt mondom. ha nem szeretitek a kihivasokat (ami a post-jaitokbol vilagosan latszik), akkor ott van az orias, gnom, elf.

utes elotti tekilopas? 3-4k tekit siman lehet potolni... vagy tamadaskor szamolj 20% tekibonusszal. nem lattam meg tekinullazast 1 rend lopassal. a legrosszabb esetben a felelf megfelezi a tekijeidet. 9k tekinek a fele, akarhogy is szamolom 4.5k... es ha jol tudom 2100 teki korul 20% bonuszod van. nyersilopas? ne tartsd tele a raktarakat.

Szemes: a torpe, mivel olyan faj, hogy csak szoviben erdemes jatszani, neki is van segitsege. es ha jol tudom a mostani nyersiarak mellett azokat a "nagy" vesztesegeket a termelesbol lehet potolni.

igen, rendesen le lehet lopni a tekit ütés előtt, és ez elég kellemetlen ám:)
persze, "támadáskor számolj 20% tekibónusszal".. hát, számolj. feltéve, ha úgy egyátalán be tudsz ütni:D

amúgy tényleg jó a törpe, de alsó szintekre sztem nem való.. csak ha nagyon ráérsz:)
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules