Jóreggelt. Felébredtem én is. (Sajnos attól, hogy a főnök bejött az irodámba, hogy csináljak valami kimutatást....)
Először is örülök, hogy megismertem pár játékost, akiket eddig még nem.
Nos akkor kezdődjenek a személyes üzenetek:
Cassy: Köszi, hogy emelted az est fénypontját. legközelebb nem bújsz el a normálosok között! Jössz szépen anarchba. Vagy az anarch megy érted...
Zsáni: Nem is vagyok csöndes, végigpofáztam az estét az anarchista asztalnál.. Csak akkor vagyok mindig gondban, amikor a normálosok közé ülök be, mert nem tudok hozzászólni az 1/A-s, és egyéb, a más csoportokat érintő egymás közötti megbeszélésekhez. Na de majd, ha lesz a magyar A-ban is orim..... Na vájácsak!
Gyula: Elkerültük egymást? Ez remélem nem direkt történik.

Legközelebb majd beülök hallgatni a normálos/1/A-s sztorikat közétek.
AndrewB: Totál olcsó az a város, hihetetlen... 220 Ft a buszjegy, majdnem 5 órát ültem egy internetkávézóban, és 750 Ft-ot fizettem... Ehhez képest Pécs: 280 Ft a buszjegy, és 5 óra netezésért 2 WC használattal egybekötve durván 1400-1600 Ft-ot fizettem volna...
Rebellis: Pár kortyocskát én is ittam Vad HP-jából. Az egyik a te egészségedre szolgált.

Bár ahogy visszaolvastam, szerintem nem meggyógyulni fogsz ettől a sok 'rádivástól', hanem lassan le is ittasodsz....
Vad: Első osztályú a törkölyöd. Barackod, szilvád, körtéd is van? Hol is laksz? A közeledbe költözöm. Nagy franc vagy te, hogy úgy licitálgatsz, hogy nincs is országod 2/D-ben. Az meg totál fapofa, hogy még nyersz is.
Attila: Még most is meglepődök, hogy engem ismertél meg a tömeg közepén...

Azért jólesett ám!

És különben is, beszéltem én is. De mivel Zsáni tök kemény hódos, inkább ő érvényesült mellettem....
Pepa: Veled még beszélnem kell... Szerződéskötés gyanánt.
Gárdi: Nekem Vaddal ellentétben van országom 2/D-ben. Majd várom az 1 milliárd katonámat.
Biol: Lásd: Gárid...
Kettőtöknek: Ti legalább akkora hülyék vagytok, mint én. Sőt... Úgyhogy ha legközelbb valaki lehülyéz, átirányítom hozzátok.
Kiegészítés: 1200 hektár földet is nyertem tőletek. Úgyhogy lesz hova utalni a katincsokat...
AndrewB 2: A restanciáidat majd normálban rendezheted. Meg úgy amúgy is beszélnünk kéne... Tudod miről.
Seldon: Azért nem hívtalak, mert először arra gondoltam, hogy együtt emgyünk Pécsről, csak időközben megtudtam, hogy te nem is vagy itthon....

És eközben meg AndrewB-vel már lebeszéltem, hogy hogyan lesz.
AndrewB 3: Boccs, hogy felébresztettelek.... Mindenesetre meglepő volt, mert én azóta már: felkeltem, lefürödtem, felöltöztem, lementem a városba (1), bevásároltam, hazamentem, reggelit csináltam, megreggeliztem, lementem a városba (2), átutaztam a fél országot, és már túl voltam 1 üveg sörön, amikor is felhívtalak....