|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-19-2008, 12:00
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Ez még talán azt is eredményezni fogja, hogy csökken az óriások és gnómok aránya, az mindenképp jót tenne a játéknak.
|
Talán:-)
De mint én megrögzött gnóm..
(talán lustaságból)
Biztos nem váltok fajt..

|

02-21-2008, 07:22
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
visszaolvastam  )
egy kevesett, de a körönkénti kopás nem jo, nem vezetném be.
Én jol elvagyok a 19 körönkénti kopással (remélem nem néztem el és még az van  )
van mikor 10-11 körig is benn hagyom a tekiket hogy egybe kezeljem öket, akkor ha körönként kopik akkor hogy is mondjam szépen nem igazán örülnék neki.
Mondjuk nekem nincs nagy tartalékom tekibe ez igaz, leszoktam rola
|

02-21-2008, 07:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
visszaolvastam  )
egy kevesett, de a körönkénti kopás nem jo, nem vezetném be.
Én jol elvagyok a 19 körönkénti kopással (remélem nem néztem el és még az van  )
van mikor 10-11 körig is benn hagyom a tekiket hogy egybe kezeljem öket, akkor ha körönként kopik akkor hogy is mondjam szépen nem igazán örülnék neki.
Mondjuk nekem nincs nagy tartalékom tekibe ez igaz, leszoktam rola
|
Nem nézted el:-)
Még az van...
Én sem tartom abban....
Mert nincs mit 
Vagyis nekem mindegy...(de kicsit a folyamatos kopás felé hajlok)
Lehet ez is az is  
|

02-21-2008, 12:15
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Meg mindig nem tamogatom a koronkenti kopast, vhogy nincs kedvem hajnal 3kor csak azert kelni, mert visszajott a tekim.... Igy is ejszakazom eleget neha a hod miatt, ne kelljen mar elrontani az eletem miatta :P

02-21-2008, 12:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Meg mindig nem tamogatom a koronkenti kopast, vhogy nincs kedvem hajnal 3kor csak azert kelni, mert visszajott a tekim.... Igy is ejszakazom eleget neha a hod miatt, ne kelljen mar elrontani az eletem miatta :P
|
Szegény gazdagok:-))))
Majd az iccakában szóval tartalak     
|

02-21-2008, 12:59
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
|
Szerintem ha valakinek létfontosságú a tekije,akkor igenis keljen fel miatta. Ha pedig kibír 3- vagy 4/19 -ed kopást,kipihenten rakhatja fel ismét. 
|

02-21-2008, 13:01
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Szerintem ha valakinek létfontosságú a tekije,akkor igenis keljen fel miatta. Ha pedig kibír 3- vagy 4/19 -ed kopást,kipihenten rakhatja fel ismét. 
|
Csak egy elonyt mondj, amiert ez jo..... Miert kellene kibirni, amikor semmi ertelme?
Ennyi erovel kopjon masodpercenkent :P

02-21-2008, 13:06
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Csak egy elonyt mondj, amiert ez jo..... Miert kellene kibirni, amikor semmi ertelme?
Ennyi erovel kopjon masodpercenkent :P
|
A lusti vagyonosok hatalmas tartalékai kicsit megrövidülnének  Van egy pont,ahol már nem elég a játéktudás.
|

02-21-2008, 13:44
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
A lusti vagyonosok hatalmas tartalékai kicsit megrövidülnének  Van egy pont,ahol már nem elég a játéktudás.
|
Nem fognak, hidd el. Akinek mar nagy vagyona van, az vigyazni fog ra, akarmi is lesz kitalalva, egyszeruen ra lesz kenyszeritve....
#2 Ha megis, ez miert jo barkinek is? Ettol nem lesz konnyebb a jatekod ellenuk... Ha bizonyos mennyisegu penzed es tudasod van, akkor ugyis a jatekban eltoltott ido fog szamitani, es epp ennek a novelesere akarod rakenyszeriteni oket.... 

02-21-2008, 13:57
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
|
Ők is kevesebbet buknának a körönkénti kopással, mint most. Legalábbis a szerény modellem ezt mondta.
Remy egy előny:
ha körönként 1/19% kopik, akkor 19kör alatt kevesebb, mint 1% kopna. Tehát mindenki jobban jár, kicsivel.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|