|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

02-21-2008, 13:29
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Sziasztok. 
Az az igazság,mivel nagyon kezdö vagyok, szeretnék pár tanácsot kérni, vagy tippet , arra, hogy merre érdemes fejlesztenem. Most óriás túlélö személyiség vagyok (5W), de ha elérem, márpedig ez a célom(szerintem mindenkinek),szint lépéskor tudós vagy varázslót szertném választani. Mint látjátok a számokbol, igencsak kezdö ország,ezért minden tanácsot szivesen fogadok ha nem gond nektek egy kezdö okositása :-). Előre is köszi.
Így néz ki most az országom:
Felfedezés alatt 14ha
Üres:0%
Ház:21%
Barakk:23%
Kovácsműhely:6%
Tanya:10%
Könyvtár:4%
Raktár:4%
bányák:3%
Őrtorony:9%
Kocsma:2%
Templom:5%
Bank-Piac:1%

02-21-2008, 13:36
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by cipu
Felfedezés alatt 14ha
|
Szia. Egy elég általános és praktikus tanács, hogy amíg a 200 hekid nincs megtöltve egységekkel, tekikkel, talán némi tartalékkal, addig ne menj följebb. Legalábbis, ennél többel semmiképpen.
Márpedig amíg piacot tartasz, meg bányákat, addig biztos h nincs tele az ori. 
Ja és a kérdésre: ha MF vagy, akkor óriásként némi templom és sok barack.
Last edited by Princ; 02-21-2008 at 13:43..
|

02-21-2008, 14:03
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Metöltve azt jelenti, hogy a foglakoztatotság kb.95%-os??
mert ha azt jelenti tényleg nincs megtöltve, mert most úgy 85% a foglalkoztatotságom.
Meg szöviben vagyok orkhadis meg ember vándor + én óriás túlélöként a 4-et még keressük.

02-21-2008, 14:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by cipu
Metöltve azt jelenti, hogy a foglakoztatotság kb.95%-os??
mert ha azt jelenti tényleg nincs megtöltve, mert most úgy 85% a foglalkoztatotságom.
Meg szöviben vagyok orkhadis meg ember vándor + én óriás túlélöként a 4-et még keressük.
|
A megtöltve alatt azt értem, hogy amikor végignézel az éplistádon, hogy megint bonts olyan épületeket, amik helyére templomot, barakkot építhetnél, nem találsz ilyet. Illetve komoly hátránnyal járna, ha a maradékot bontanád (pl éhenhalna a nép, túl sok aranyat lophatnának, nem lenne elég paraszt, vagy éppen nem tudnál miből fejlődni).
Persze a templomok tele varival, a barakkok majdnem tele továbbképzett katonákkal. Laki-, mező-, hadi-, mágiatekik meg maximumon.
Ha óriás vari akarsz lenni, tehát pont az, amiről a topik szól, akkor meg van egy csomó éplista itt körülöttünk. Bármelyik jó, igaz, 5-be én ennyi tornyot nem tartanék.
Last edited by Princ; 02-21-2008 at 14:31..
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|