|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-21-2008, 10:18
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Jelen pillanatban úgy állunk, hogy lehessen betenni, egy elég drasztikus arány mellett (továbbra is a 10:1 tűnik reálisnak nekem, az 5:1 valahogy túl enyhe). A pluszban betett pénz 5. szintre forduláskor elveszik, a normál segélykeret viszont megmarad, levihető, ahogy eddig is.
Betenni pénzosztással lehet, így nincs külön menüpont, logikusan beilleszthető a játékmenetbe, és aki csak pénzt oszt, de amúgy nem szeretne félretenni, az is jobban jár, mint eddig.
Akit tehát nem érdekel ez az egész, annak semmi változás nincs, a segélye ugyanúgy működne, mint eddig.
Akit érdekel, az tud félretenni, amit az adott játékában, fordulásig elhasználhat.
Segély elhasználása esetén először a pluszban betett pénz fogy.
|

02-21-2008, 10:22
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Jelen pillanatban úgy állunk, hogy lehessen betenni, egy elég drasztikus arány mellett (továbbra is a 10:1 tűnik reálisnak nekem, az 5:1 valahogy túl enyhe). A pluszban betett pénz 5. szintre forduláskor elveszik, a normál segélykeret viszont megmarad, levihető, ahogy eddig is.
Betenni pénzosztással lehet, így nincs külön menüpont, logikusan beilleszthető a játékmenetbe, és aki csak pénzt oszt, de amúgy nem szeretne félretenni, az is jobban jár, mint eddig.
Akit tehát nem érdekel ez az egész, annak semmi változás nincs, a segélye ugyanúgy működne, mint eddig.
Akit érdekel, az tud félretenni, amit az adott játékában, fordulásig elhasználhat.
Segély elhasználása esetén először a pluszban betett pénz fogy.
|
No ez így, jó is:-)
(bár volt egy szerény felvetés az emelkedő hekin automatikusan kapottról is.)
Esetleg a % ról lehetne szavazni és kész a téma:-)))
Már csak be kell építeni:-)
|

02-21-2008, 10:23
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Ez teljesen jó, de szerintem a 10% továbbra is kevésnek tűnik. Szerintem a 20% már elfogadható.
|

02-21-2008, 11:43
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Szerintem a 10:1 tökéletes arány.
Sergnek igaza van abban, hogy 42 mrd A-ban is elég szép pénz, nem hiszem, hogy nagyon általánossá válna a max segéllyel fordulás.
Ugyanakkor nem tetszik egy olyan megoldás, hogy forduláskor elvesszen amit az ember korábban összegyűjtött. Ahhoz azért túl drága, lássuk be. Nem hobbiból pakolászok 90% veszteséggel pénzt egy pénztárcába, hanem arra az esetre, ha télleg bazi nagy szükségem lenne rá, mert akkora bajban vagyok. Az is megtörténhet, hogy körbemegyek úgy, hogy nem nyúlok hozzá az így felhalmozott vésztartalékomhoz, mert ha már 1 mrd-be kerül nekem 100 milla, akkor biztos, hogy nem az lesz az első dolog, hogy kiszedem belőle a pénzt amint valaki megtámad. Sokkal inkább utolsó lehetőség, azaz tényleg vésztartalék.
Ha pedig egy egész fordulási cikluson keresztül gyűjtögettem bele, fel nem használtam, mert mindig találtam olcsóbb megoldást, akkor nem szeretném azt se ha az addig belefektetett munkám elszállna.
Ez a pénz ahhoz is túl értékes, hogy fordulás után 200 hekin elkezdjen valaki gazdag menő orit játszani, úgyhogy reális veszélyét ennek sem látom 

02-21-2008, 11:52
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Szerintem a 10:1 tökéletes arány.
Sergnek igaza van abban, hogy 42 mrd A-ban is elég szép pénz, nem hiszem, hogy nagyon általánossá válna a max segéllyel fordulás.
Ugyanakkor nem tetszik egy olyan megoldás, hogy forduláskor elvesszen amit az ember korábban összegyűjtött. Ahhoz azért túl drága, lássuk be. Nem hobbiból pakolászok 90% veszteséggel pénzt egy pénztárcába, hanem arra az esetre, ha télleg bazi nagy szükségem lenne rá, mert akkora bajban vagyok. Az is megtörténhet, hogy körbemegyek úgy, hogy nem nyúlok hozzá az így felhalmozott vésztartalékomhoz, mert ha már 1 mrd-be kerül nekem 100 milla, akkor biztos, hogy nem az lesz az első dolog, hogy kiszedem belőle a pénzt amint valaki megtámad. Sokkal inkább utolsó lehetőség, azaz tényleg vésztartalék.
Ha pedig egy egész fordulási cikluson keresztül gyűjtögettem bele, fel nem használtam, mert mindig találtam olcsóbb megoldást, akkor nem szeretném azt se ha az addig belefektetett munkám elszállna.
Ez a pénz ahhoz is túl értékes, hogy fordulás után 200 hekin elkezdjen valaki gazdag menő orit játszani, úgyhogy reális veszélyét ennek sem látom 
|
Ebben az esetben el lehet azt könyvelni, hogy a kezdők 1 millió segéllyel indulnak, a már játékban levők pedig 4,2 milliárddal.
Ez senkinek nem lenne jó.
|

02-21-2008, 12:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
(továbbra is a 10:1 tűnik reálisnak nekem,
|
Hiányolom a vélemények azon felét, amelyek a 10:1-et tartják túl kevésnek. Miért nem mondja senki hogy 20:1 legyen? Az már a szélsőséges véleményeken is túl lenne?
|

02-21-2008, 12:04
|
Senior Member
|
|
|
|
Jaj, már előre látom, hogy mindjárt jön valaki, és kitalálja, hogy induljon mindenki 4,3 milliárddal...  
Szerintem forduláskor jobb, ha csak az jön le, ami alapból lenne.
Hiszen a 90%-os veszteséggel összevakart lóvédat elköltheted A-ban.
Tehát semmilyen lelki trauma nem ér senkit, ha azt lefordulása előtt elkölti.
Vagy lehetne a szemhez kötni + fix %-ban.
2 szem +200.000.000 arany az alapon felül
3 szem +300.000.000 arany ...
És így tovább, tehát minél több szemmel indulsz újra, annál több pénzzel kezdhetsz.
Ez szerintem még igazságos is, hiszen 4 szem fölött már igencsak nehéz bekerülni a saját TOP-odba...
Tehát ha A-ban összejönne mondjuk 250.000.000 aranyad segélynek magától, akkor arra rá tudsz pakolni ugye a pénzosztással, és hiába raknál be 500 millát, ha lefordulsz, nem 750.000.000-d lesz, hanem 450.000.000-d.
Ha a 3. szemért fordultál le, akkor ugyanezzekkel a számokkal 550.000.000-d, és így tovább.
Így a jut is marad is elvén szerintem ez is megfontolandó lehet, és a számok egyszerűek.
Ahány szemed van, annyiszor 100 millát hozzácsaphatsz az 5. szinten való újrakezdésnél az alapodhoz.
Így nem lehetne milliárdokkal rohangálni 5. szinten segélykeretben, de azért párszáz millád lehet, hogy a szűkebb TOP-ba könnyebb legyen bekerülnöd.
Ez tetszik valakinek?
|

02-21-2008, 12:11
|
Senior Member
|
|
|
|
(Csak tájékoztató jelleggel, azoknak, akik esetleg nem tudják mennyi a max segélykeret: 4.294.967.295 arany.)
|

02-21-2008, 12:16
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Ez teljesen jó, de szerintem a 10% továbbra is kevésnek tűnik. Szerintem a 20% már elfogadható.
|
Egyet értek....
|

02-21-2008, 12:23
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rebellis
Egyet értek....
|
Ha meg lehetne győzni Atit arról, hogy ez a szemenként +100 milla újrainduláskor frankó, akkor el fogom fogadni az általa javasolt 10%-os jóváírást, tehát a 10:1 arányt.

|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|