|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-19-2008, 14:58
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Arra szerintem kevés játékosnak van affinitása, hogy mondjuk a B-ben összeharácsoljon 43 + 4,3 = 47,3 milliárdot, hogy fullon tudjon továbbmenni.
Továbbra is azt vallom, hogy 10:1-es arány mellett nem lesz használva ez a funkció. (Illetve mondjuk a játékosok 0,00001 %-a használná)
|
Most csak én hiszem ugy,hogy a segélynek jó lenne segélynek maradni?
Miért cél az,hogy 4,29...milliárdot könnyedén tarthasson bárki segélyként?
Akik 100milla segélynek is örülnek azzal mi a gond?(100milla az még segélynek nevezhető de 4milliárd az már túl nagy segély)
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

02-19-2008, 15:07
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
:-)
Olvasd el az 1 es hozzászólást:-)
|

02-19-2008, 15:44
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
(Továbbra sem támogatok semmi olyat, ami lekorlátozza, hogy mennyit vehessek ki egyszerre, vagy milyen gyakorisággal. Egy ilyen módosítás következtében a segély azonnal megszűnik segélynek lenni, mivel nem juthatsz hozzá a pénzedhez, ha szükséged van rá.... Pl kitámadsz, észreveszik, kv előtt 20 mp-vel kilopják alólad a tekercset, bukod a sok egységet a tekercen kívül, ha durván lelopnak mgé a támadást is bukod, zuhan a katmorálod, és mgé haza is kísérnek.... Erre vennél tekit, meg vennél egységet, hogy megtöltsd magad, mire közli a segélyed, hogy á-á-ááá, most csak 10 milliót vehetsz ki. Kérlek gyere vissza holnap, akkro kivehetsz még 10-et... Közben szüksgées lenne 1 percen belül 300 millióra... Szerintem a saját letépett arcoddal vernéd szét a monitort kb. Szerintem ez nem lenne segély.)
|
Akkor sem tudtad kivenni hipp-hopp, amikor tekercsben volt a piacon. DE, ezért mondtam, hogy 2része legyen a segélynek, ami most is az, bármikor bármennyi kivehető, és az ahová berakjuk a pénzt, de le van korlátozva a hozzáférése vagy a kivehető mennyisége(hektárra számolva, mert ugye 10milla 200hekin jó(persze ha nem katonát kell venni), de 1500hektáron jó lenne az 500milla).
|

02-19-2008, 15:52
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Kezdem kevesellni az 5x-ös szorzót, 10x-essel viszont olyan kevesen használnák, hogy nem igazán látnám értelmét a változtatásnak.
Egyáltalán: kell egy ilyen változtatás nekünk?

02-19-2008, 16:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rebellis
:-)
Olvasd el az 1 es hozzászólást:-)
|
Elolvastam nem tudom mi az amit én nem láttam eddig
Na de akkor az én véleményem leirom most
Csak ugy támogatom a javaslatot ha:
A segélyt továbbra is segélynek akarjuk használni és nem tartalákmegörzőnek 
Ne érje meg tartalékmegőrzés miatt belerakni pénzt.
De mondjuk így tudom belekötöttök 
Ezért: Tartalékmegőzés céljából csak nagy veszteségek árán lehessen belerakni...
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Last edited by Harcosok; 02-19-2008 at 16:13..
|

02-19-2008, 16:17
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
" hogy a hosszútávú tartalékok gyűjtését elősegítendő "
Erre gondoltam....
Betenni meg ha 1millából 100k marad nem elég veszteség?:-)
|

02-19-2008, 16:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rebellis
" hogy a hosszútávú tartalékok gyűjtését elősegítendő "
Erre gondoltam....
Betenni meg ha 1millából 100k marad nem elég veszteség?:-)
|
Hát én eddig végig amelett voltam,hogy 10% maradjon csak meg 
De voltka itt 100% maradjon ötletek is 
Meg 50%
|

02-19-2008, 16:23
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Hát én eddig végig amelett voltam,hogy 10% maradjon csak meg 
|
Tényleg ez lesz az utolsó hozzászólásom: SENKI SEM FOGJA HASZNÁLNI! Max az, akinek úgyis mindegy!
|

02-19-2008, 17:37
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Márpedig ezt a segélyes dolgot úgy kell beszabályozni, hogy akinek úgyis mindegy, annak ne érje meg. A kicsiknek, akik nem elég profik, nem elég aktívak, legyen egy lehetőségük arra, hogy legyen egy kevés dugipénzük, amit nem lehet az utolsó fillérig lefosztani. És nekik még akkor is megéri, ha súlyos százalékokat le kell adni belőle! Ne A-ban, meg miliárdokban gondolkozzatok, hanem 200hekin ahol a kezdő nem tud fejlődni, mert a bátor izomtoli lelopja mindig az összes nyereségét. Nekik megérné!
|

02-19-2008, 19:03
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
Márpedig ezt a segélyes dolgot úgy kell beszabályozni, hogy akinek úgyis mindegy, annak ne érje meg. A kicsiknek, akik nem elég profik, nem elég aktívak, legyen egy lehetőségük arra, hogy legyen egy kevés dugipénzük, amit nem lehet az utolsó fillérig lefosztani. És nekik még akkor is megéri, ha súlyos százalékokat le kell adni belőle! Ne A-ban, meg miliárdokban gondolkozzatok, hanem 200hekin ahol a kezdő nem tud fejlődni, mert a bátor izomtoli lelopja mindig az összes nyereségét. Nekik megérné!
|
1 kezdő nem tudja felmérni még a pénz fontosságát a játékban, és nagyban dicsekszik ha van 1-2millió aranya, nah szted egy ilyen sikerélményt hogy van 2millióm befogja váltani 200.000aranyra? akinek meg van annyi sütnivalója, hogy kinéz külsőfórumra, azonnal lát gazdaságosabb megoldást is a pénz tárolására, mintsem, hogy megtizedelje.
43kopás alkalmával tizedelődik meg a teki 5%-os kopásnál is. ha belevesszük hogy 20%al olcsobban tudod eladni, mondjuk hirtelenjében, mert ép olyan a piac, akkor is 35kopás,mondjuk 4szintlépés még 5kopás(ha peches és egyiknél 2x kopik).vagyis 30kopás amit mondjuk a legaluszékonyabb, legpechesebb,lusta ember is legalább fél év alatt ér el.
nem utolsó sorban a teki tartalékokat meg lehet duplázni is újrázással.
tegyük fel egy hosszú szövetségi háborúba keveredsz van 1yardod elérhetetlenül kp-ben, ezt jópár csoportban kb 12kör alatt feléled, csak az át/újraépitésekkel, esetleg emellett sereg töltéssel. ha ezekután még el is bukjátok a háborút és szétvernek, akkor marad 10-15%üres, nem müködő épületek,éhező emberek stb. és 0pénz. ha itt nyomsz egy újrát, úgyanúgy 0pénz lesz.
lehet a teki/rúna tartalék időigényes, de véglegesen nehezen bukhatod el (max 1duplázással kevesebb),mert ha rosszul rakod ki, felveszik és becsorogsz, bentmarad és lelopják,vagy háborúban elfogy, és szanaszét orid marad. akkor megnyomsz egy újragombot ugyanúgy és voila nem csak a fellépett orid, de a felhozott tartalékod is ugyanúgy ott lesz.
1-2szintlépés után már nagyon nehéz elvesziteni a tartalékod véglegesen.
|
|
Posting Rules
|