Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-19-2008, 11:10
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Az a gond, hogy ezt a lehetőséget az fogja kihasználni (iylen arány mellett), aki rengeteg pénzt tud csinálni. Egy kis ország, vagy egy kezdő játékos ilyet nem tud. Nekik 10 millió rengeteg pénz, a legtöbben alig láttak ennyi pénzt egy országban. Ők nem fogják használni. Túl nagy az ára a biztonságnak számukra.

Ki oszt pénzt? Én sose osztottam még pénzt, kivéve amikor 0-ra rengetnek...
Az oszt pénzt, akinek muszáj. Kinek muszáj? Aki hónapok (évek) óra termelget fent az egekben. Mert nekik romlik. Másnak nem nagyon. Ők meg pillanatok alatt összetermelik a 43 mrd-t, hogy megtöltsék a segélyt.

(Továbbra sem támogatok semmi olyat, ami lekorlátozza, hogy mennyit vehessek ki egyszerre, vagy milyen gyakorisággal. Egy ilyen módosítás következtében a segély azonnal megszűnik segélynek lenni, mivel nem juthatsz hozzá a pénzedhez, ha szükséged van rá.... Pl kitámadsz, észreveszik, kv előtt 20 mp-vel kilopják alólad a tekercset, bukod a sok egységet a tekercen kívül, ha durván lelopnak mgé a támadást is bukod, zuhan a katmorálod, és mgé haza is kísérnek.... Erre vennél tekit, meg vennél egységet, hogy megtöltsd magad, mire közli a segélyed, hogy á-á-ááá, most csak 10 milliót vehetsz ki. Kérlek gyere vissza holnap, akkro kivehetsz még 10-et... Közben szüksgées lenne 1 percen belül 300 millióra... Szerintem a saját letépett arcoddal vernéd szét a monitort kb. Szerintem ez nem lenne segély.)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-19-2008, 11:12
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Szerintem kifejezetten jó hatása lenne annak, hogy ha látnák a kezdők, hogy bizony ilyen hosszútávú tartalékokat is lehet/kell félretenni, és nem csak azonnal nekiindulni a topnak.
Nekem ebbol az az egy nem tetszik, hogy sokkal kiszamithatatlanabb lesz a jatek. Ha latok egy oriban x millat, mar nem tudok vele kalkulalni, hogy ennyi penze van, mert ott lehet a segelyben akarmennyi....

Persze ez nem feltetlen olyan nagy baj, de azert egy ujabb bizonytalansagi tenyezo. Persze most is lehet mondani, hogy ott a segelye, de nem olyan nagy esellyel lesz ott, mint ez utan a modositas utan...

Semmilyen aranyt nem tamogatok, ami kedvezobb az 1:10-nel...
Old 02-19-2008, 11:14
Rebellis Rebellis is offline
Member

Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Semmilyen aranyt nem tamogatok, ami kedvezobb az 1:10-nel...

:-)
Természetesen lehet ez a véleményed:-))))
Már arányban:-)
De ugye nem baj ha nem értek egyet:-)
Reply With Quote
Old 02-19-2008, 11:33
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Ki oszt pénzt? Én sose osztottam még pénzt, kivéve amikor 0-ra rengetnek...
Az oszt pénzt, akinek muszáj. Kinek muszáj? Aki hónapok (évek) óra termelget fent az egekben. Mert nekik romlik. Másnak nem nagyon. Ők meg pillanatok alatt összetermelik a 43 mrd-t, hogy megtöltsék a segélyt.
Az oszt pénzt, aki háborúzik. nagyon nem mindegy, hogyha elkezdenek rengetni 70-án áll a morálod vagy 90-en.
Ha leszeded a vihart vagy elmúlik a betegség, akkor se mindegy, hogy mennyi ember jön vissza 1kör alatt. Magyarul az oszt pénzt, aki játszik.

Gee először azt nem érted, miért nem tartja mindenki katiban apénzét, most meg, hogy miért kell pénzt osztani, inkább gondolkozz picit, mielőtt ilyeneket beírsz...
Old 02-19-2008, 11:38
Member

Meg valaki fentebb írta,hogy nem osztogat mert 75 nél jó ahogy van...
Hát én szeretem 100 körül tartani...
Gondoljunk bele ha 75 nél kezdik az orit szétszedni:-)
Nem kell sok akkor hozzá:-)
Én rendszeresen osztok..
Két toli akció sorozat után biztos..
Háborúban ha sokat akciózok varikkal szintén...
Tehát a kis lé is lé:-)
Én csak a nagyobb arányért lobbizok:-)
Reply With Quote
Old 02-19-2008, 13:49
Member

Kicsit matekoztam...

A játék stílusomból indultam ki...
Kaptam ugye a segélynél kezdésnek 1 millát.
Eddig a vip kb félidőnél*2 vel.520k
Most mondjuk hozzá adom az én napi 3*100ks osztásomat.
Az napi 30k 10%-nál ez 1000 körnél + 1,6 milla
Összesen ha mást nem csinálok akkor szintlépéskor 1000 körnél viszek magammal 3.12 millát:-)
Hát nem sok:-)))))
Szvsz csak oda jutok,hogy 35 és 50 % nál lenne jó:-) (Minimum)

Főleg ha menet közben rakok hozzá és nem költöm el a sebesség miatt katira tekire a lét:-)

Lényeg a lényeg,hogy ez a lé jelen esetben nem tartalék csak gyengécske segély:-)))))))
Most kérek mindenkit ne abba kössön bele mért osztogatok meg milyen a játék stílusom:-)
Reply With Quote
Old 02-19-2008, 14:02
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Rebellis View Post
Kicsit matekoztam...

A játék stílusomból indultam ki...
Kaptam ugye a segélynél kezdésnek 1 millát.
Eddig a vip kb félidőnél*2 vel.520k
Most mondjuk hozzá adom az én napi 3*100ks osztásomat.
Az napi 30k 10%-nál ez 1000 körnél + 1,6 milla
Összesen ha mást nem csinálok akkor szintlépéskor 1000 körnél viszek magammal 3.12 millát:-)
Hát nem sok:-)))))
Szvsz csak oda jutok,hogy 35 és 50 % nál lenne jó:-) (Minimum)

Főleg ha menet közben rakok hozzá és nem költöm el a sebesség miatt katira tekire a lét:-)

Lényeg a lényeg,hogy ez a lé jelen esetben nem tartalék csak gyengécske segély:-)))))))
Most kérek mindenkit ne abba kössön bele mért osztogatok meg milyen a játék stílusom:-)
Szerintem nem is cel, hogy ebben tartsd a tartalekod. Ha ilyen 35% meg 50% lenne, akkor mindenki ki-be pakolgatna a penzt, szerintem.

En ugy erzem, ez csak egy vesz-vesztartalek lenne. Ki mennyit aldoz ra....

Lehet, hogy egy adott korvaltas kozben, hirtelen az 100 milla tobbet fog erni a bekeidobeni 1 milliardnal. Szerintem ilyesmi lehet a hatter....
Old 02-19-2008, 14:18
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Szerintem nem is cel, hogy ebben tartsd a tartalekod. Ha ilyen 35% meg 50% lenne, akkor mindenki ki-be pakolgatna a penzt, szerintem.

En ugy erzem, ez csak egy vesz-vesztartalek lenne. Ki mennyit aldoz ra....

Lehet, hogy egy adott korvaltas kozben, hirtelen az 100 milla tobbet fog erni a bekeidobeni 1 milliardnal. Szerintem ilyesmi lehet a hatter....
:-)
De ez még a 100 millától is messze van:-))))))

Meg nem vitázni akarnék de a nyitóban az lett írva: " Másik témában merült fel, és nem lett az első 3 percben lehurrogva, úgyhogy felvetem új témaként... akarunk-e olyat, hogy a hosszútávú tartalékok gyűjtését elősegítendő, "

Tehát azért valamilyen szinten tartalék szerepe is volna ahoz meg kevés a 10 %
A kibe pakolgatást meg már korábban írtuk kellene szigorítani:-)

De ha már konkrét összegekről beszélünk...
Normál játékmenet közben ha 1000 kör alatt itt össze lehetne kaparni 50 millát az már képezne valamilyen tartaléknak nevezhető összeget:-)

Last edited by Rebellis; 02-19-2008 at 14:25..
Reply With Quote
Old 02-19-2008, 14:44
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Hát ez az 1:10 vagy 1:8 ami reális
50% az hihetetlen szám...
Minden gazdag,szegény ori odarakná a pénzét
Mert többet ér 100milla bármikor használható mint 200milla amit jó drágán sikerült eladni.(direkt nem irok milliárdokat a szegényebb orik miatt)
Az megint nem jó ha 2naponta férek csak hozzá a segélyemhez...

Szerintem ezzel a javaslattal nem az a cél,hogy a a mostani vagyonraktározást teljesen felváltsa

Ha olyan arány a cél,hogy megérje berakni akkor számolni kell azzal,hogy senkitől se lesz a pénz elvehető.
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Old 02-19-2008, 14:54
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

sztem a napi 2szeri hozzaferes siman emesztheto. a tarcsihoz ugyis csak vegszukseg eseten nyul hozza az ember. az 1:10 helyett az 1:4, 1:5 lenne esetleg jo. 1:10-nel en nem raknam oda a penzemet, az csak 1 vkinek erne meg, aki az 1/a-ban dekkol mar 1 joideje es le akar fordulni sok p[enzzel. igy aztan a szegenyeken es normalisan jatszokon nem segitene, csak az ultragazdagokon. pedig sztem nem ez lenne a cel.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules