|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-18-2008, 17:25
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez egy alternatív javaslat, azoknak, akik nem mások játékát akarják játszani, hanem a sajátjukat, és nem akarnak folyamatosan gép előtt ülni, de mégis szeretnének valami tartalékot, ami adott esetben jól jöhet.
|
ezzel teljesen egyetértek, de a 9:1-hez baromi sok, még az 1:1-hez arányt is csak a kis orik használnák,akik vmit félreakarnak tenni, mert a gazdag orik, és a tartalék mániásoknak eszébe nem jutna ide rakni a pénzt, amiatt is kiakad, ha bekopik egyszer 5%-ra a tekercse, szted egy ilyen elgondolkodna akár 1pillanatra is azon,hogy betegye???

02-18-2008, 17:29
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
ezzel teljesen egyetértek, de a 9:1-hez baromi sok, még az 1:1-hez arányt is csak a kis orik használnák,akik vmit félreakarnak tenni, mert a gazdag orik, és a tartalék mániásoknak eszébe nem jutna ide rakni a pénzt, amiatt is kiakad, ha bekopik egyszer 5%-ra a tekercse, szted egy ilyen elgondolkodna akár 1pillanatra is azon,hogy betegye???
|
Rengetegszer hallom, hogy "van 1 milliárdom tekercsben". A nagy fenéket van 1 milliárdja tekercsben. Ha azt pénzé akarja tenni, akkor jó ha a feléért el tudja adni. Ha SOS kell a pénz, akkor még annál is alacsonyabban kell adnia.
|

02-18-2008, 17:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Rengetegszer hallom, hogy "van 1 milliárdom tekercsben". A nagy fenéket van 1 milliárdja tekercsben. Ha azt pénzé akarja tenni, akkor jó ha a feléért el tudja adni. Ha SOS kell a pénz, akkor még annál is alacsonyabban kell adnia.
|
ebben nem értek egyet  ha sürgösen kellett mondjuk 1mrd kp tekiből, akkor ha a piaci ár alatt 5-10%-al tettem ki, már vitték mint a cukrot.

02-18-2008, 18:03
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
ebben nem értek egyet  ha sürgösen kellett mondjuk 1mrd kp tekiből, akkor ha a piaci ár alatt 5-10%-al tettem ki, már vitték mint a cukrot.
|
Ez így van. Ahhoz viszont, hogy ne vegyék meg véletlenül, jócskán a piaci ár fölött kell kitenned. Ha az 1 milliárd, akkor a piaci ár alatt eladva ebből nem hiszen, hogy 500milliónál többet össze tudsz szedni.
(Aztán jönnek a reklamációk supportra, hogy milyen szemét dolog, valaki megvette a tekercseit... nem azért tette a piacra, hogy mások megvegyék, úgyhogy azonnal adjuk vissza, pffff... No comment.)
|

02-18-2008, 18:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez így van. Ahhoz viszont, hogy ne vegyék meg véletlenül, jócskán a piaci ár fölött kell kitenned. Ha az 1 milliárd, akkor a piaci ár alatt eladva ebből nem hiszen, hogy 500milliónál többet össze tudsz szedni.
(Aztán jönnek a reklamációk supportra, hogy milyen szemét dolog, valaki megvette a tekercseit... nem azért tette a piacra, hogy mások megvegyék, úgyhogy azonnal adjuk vissza, pffff... No comment.)
|
akkor én vagyok a naiv, mert én ha pénzben fejezem ki a tekercseim, akkor a piacon naggyából az átlagárat nézem, és nem azt,hogy mennyiért van kint 

02-19-2008, 08:07
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Na most akkor egy Warcraft 3-as röhögés. :ASD:ASD:ASD
Ez nagyon tetszett! 
De lapozzunk.
Topic:
Az ötlet nagyon tetszik, de én valahogy úgy képzelném el, ahogy Kutyu írta. (Tulajdonképpen 99%-ban egyetértek vele.)
Ha instant be lehetne tenni, akkor az 50/50-en már elgondolkodna jópár ember.
Ha a pénzosztáshoz kötjük, akkor inkább fordított arányt tudnék elképzelni, tehát mondjuk 20% menne a lakosságnak, 80% menne a segélybe.
Nem okozna gondot az sem, hogy egy idő után megtelne a keret, hiszen bármikor kivehetsz belőle, tehát ha muszáj pénzt osztanod, de már tele a kereted, akkor a keretből tudnál osztani, így nem csorgatnád magad.
Gyula:
Az anarchos gigaorik nem használnák ezt a funkciót, lévén, hogy már tele van a segélykeretük...   
Ati:
Elnézést, hogy nem olvastam végig az egész topicot, lehet, hogy olyat írtam, amit későbbi HSZ-ekben már valaki taglalat. Sajnos nincs otthon gépem, így csak a munkahelyen van napi 5-6 percem a hódra. Sajnos ezért nincs időm végigolvasni az egész topicot.  remélem nem írtam a topic vonulatától elrugaszkodót.
|

02-18-2008, 17:40
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
:-)
Persze...
De már megint az A csoporthoz lukadunk ki:-)
Mert minden "nagy" termelés végállomása ott van mert ott kellenek a sok milliárdok:-)
A "mezei" az A ban csak annyi időt tölt max,hogy elérje a top 30-at és kiteljen az ideje....
A top 30 és most nem % ra gondolok azok jószerivel ugyanazok a játékosok:-)
Tehát az említett példád azokra vonatkozik:-)
Szerintem..
És jelen esetben mi most a többségre gondolunk vagy legalább is rájuk kéne és nekik kellene a megoldás:-)
|

02-18-2008, 17:43
|
 |
Member
|
|
|
|
a 10% nyereség csak egy miniplusz lesz ami növeli a segélykeretet, de nem fog alternativát nyújtani a tartalékolásra, a nem mindig online játékosoknak. és én úgy gondoltam a célja az lenne, hogy egy megfizethető árért, legyen elérhetetlen tartaléka vkinek

02-18-2008, 17:46
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Az alap ötlet jó, de az a 10:1 brutális, én ezesetben inkább a piacon tartanám a vagyonom. Ha a segélykeretbe is jut valami akkor az csak a napi pénzosztásbol fog adódni.
Nagy anarhos orik viszont örülni fognak hogy 8,2 milliárd kp-t tudnak majd tárolni.
Gyulaword (#79796)
|

02-18-2008, 18:04
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rebellis
:-)
Persze...
De már megint az A csoporthoz lukadunk ki:-)
Mert minden "nagy" termelés végállomása ott van mert ott kellenek a sok milliárdok:-)
A "mezei" az A ban csak annyi időt tölt max,hogy elérje a top 30-at és kiteljen az ideje....
A top 30 és most nem % ra gondolok azok jószerivel ugyanazok a játékosok:-)
Tehát az említett példád azokra vonatkozik:-)
Szerintem..
És jelen esetben mi most a többségre gondolunk vagy legalább is rájuk kéne és nekik kellene a megoldás:-)
|
A példám 5. szintre vonatkozott. Innen indul el mindenki, itt gyűjtögetnek sokan tartalékokat, amiket lehetőleg megpróbálnak kihúzni egészen az A-ból való fordulásig.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|