|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-17-2008, 16:31
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
6-7 féle tekercsben tarjuk a tartalékokat.
|
Én mikor még képeztem régen tartalékot tekiből,akkor is max 2 félét tartottam.
Meg más nem kopót:-)
Persze tudom kevesebb fajta kevesebb lé:-)
Pontosan a kezelhetetlenség miatt...
Egyébként aki komolyan csinálta, az úgyis vekkere kelt ha kellett piacolni:-)
Last edited by Rebellis; 02-17-2008 at 16:34..
|

02-17-2008, 16:55
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rebellis
Egyébként aki komolyan csinálta, az úgyis vekkere kelt ha kellett piacolni:-)
|
rendben, de 3-4 orinál hány vekker kell ?

|

02-17-2008, 17:02
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
rendben, de 3-4 orinál hány vekker kell ?

|
OFF
:-)
Most ha a nagyon őszintére vagy kíváncsi és a saját esetemet kell ecsetelni akkor azt mondanám,hogy sokkal több orim volt mikor még nem lehetett..és 10 perceket aludtam...Ez ment nagyon hosszú időn keresztül..
Melóban is aludtam a 10 perceket....
Nem ragozom....
Ezt hívták a valódi függőségnek..
Ismertem nem egy hozzám hasonlót és most is vannak..
Nekem sikerült kilábalnom ebből a "betegségből" mert ez már az volt...
Most ez az egy ori van és remélem nem lesz több.....
Ezzel az egy orival is túl sokat élek itt benn..
OFF
|

02-17-2008, 17:04
|
Member
|
|
|
|
más ötlet
Van egy másik ötletem.
Mivel a piac nem raktár, egy országnak pedig mi a fenének kéne legyen több millió tekercse, sosem lesz rá szüksége, hacsak nem tartalék, de a piac nem raktár ugye
szóval módosítsuk a tekercskopást valahogy úgy, mint a fedezésnél a szükséges katonák mennyiségének a görbéje.
azaz, minél több tekercset tart benn egy ország, annál többet kopna meg a tekercs, egy bizonyos képlet szerint. az alap %ok maradhatnának, az végülis mindegy...
ez milyen durva lenne, persze ennek tuti nem lenne megint csak nagy támogatása, de igencsak a tartalék megcsappantását jelentené.
és a játéknak jót tenne.
pláne, ha ezt vegyítenénk a körönkénti kopással...

|

02-17-2008, 17:25
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Én a hurrogók táborát kívánom erősíteni.
Tartalék nélkül nem lehet játszani ez tény.
Viszont minden a függőséget növelő javaslatot ellenzek. Nem szabad embereket kényszeríteni arra, hogy éjjelente felkeljenek a tekercsek miatt. (Most csak 5-2csoportokról kívánok beszélni)
Most megvan a lehetőség, hogy gnómmal vagy óriással játszon, így téve elviselhetőbbé a tekercsek kezelését (vagy hulla lesz  )
Tudom, hogy nem értek hozzá, de az miért jobb, ha a tekitartalék jelentős hányada katonává fog változni? Most már a szintek közötti szállítás is leegyszerűsödött.
|

02-17-2008, 17:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Én a hurrogók táborát kívánom erősíteni.
Tartalék nélkül nem lehet játszani ez tény.
Viszont minden a függőséget növelő javaslatot ellenzek. Nem szabad embereket kényszeríteni arra, hogy éjjelente felkeljenek a tekercsek miatt. (Most csak 5-2csoportokról kívánok beszélni)
|
én mellettem sosem ált baltával még senki, hogyha nem kelek fel fejbe ver .
nem látom a kényszerítést.
pláne támogatni kell a körönkétni kopást, és akkor nem kell éjszaka fel kelni, hiszen mindíg ugyannynit kopik...
az éjszaka miért olyan különleges a játékmenet szempontjából?
én szerintem minden ugyanúgy zajlik akkor is, telnek a körök, kopnak a tekik, jönnek mennek a seregek.
senki nem kötelez senkit, hogy távolt nézzen , vagy piacoljon éjszaka, a saját eskövőjén, nyaralás alatt, ballagáson , stb stb stb...
van választásod.
|

02-17-2008, 17:43
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
pláne támogatni kell a körönkétni kopást, és akkor nem kell éjszaka fel kelni, hiszen mindíg ugyannynit kopik...
|
Ja 10000-ből pont ugyanannyi kopik, mint 1millióból
Sokkal több embernek lenne rossz ez a rendszer, mint amennyit javítana a játékon, legalábbis én így érzem. Persze meggyőzhető vagyok.
|

02-17-2008, 17:43
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Van egy másik ötletem.
Mivel a piac nem raktár, egy országnak pedig mi a fenének kéne legyen több millió tekercse, sosem lesz rá szüksége, hacsak nem tartalék, de a piac nem raktár ugye
szóval módosítsuk a tekercskopást valahogy úgy, mint a fedezésnél a szükséges katonák mennyiségének a görbéje.
azaz, minél több tekercset tart benn egy ország, annál többet kopna meg a tekercs, egy bizonyos képlet szerint. az alap %ok maradhatnának, az végülis mindegy...
ez milyen durva lenne, persze ennek tuti nem lenne megint csak nagy támogatása, de igencsak a tartalék megcsappantását jelentené.
és a játéknak jót tenne.
pláne, ha ezt vegyítenénk a körönkénti kopással...

|
Az ötlet szuper, de nem értem miért pont a tekercset akarod koptatni ilyen módon. A tartalékokat nem csak tekercsben lehet elhelyezni. Kopjon a katona, a nyers, a rúna és a teki is. Akkor tényleg meg fognak csappanni a tartalékok.
|

02-17-2008, 17:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Paliking
Az ötlet szuper, de nem értem miért pont a tekercset akarod koptatni ilyen módon. A tartalékokat nem csak tekercsben lehet elhelyezni. Kopjon a katona, a nyers, a rúna és a teki is. Akkor tényleg meg fognak csappanni a tartalékok.
|
felőlem kophat 100% is a tartalékban lévő egységekből...
várj csak, nem 100% kopik az el nem férő tartalék egységekből?
komolyra fordítva a beírásodnak semmi értelme. nem létezik rúna kopás a játékban. a tartalék nyersed elveszik. az egységet kiteszi a ht, nem tud kopni kv közben
ellenben a teki kopik...
ez a beírásod nem volt túl átgondolt... (remélem szépen fogalmaztam)

Last edited by Hóhér; 02-17-2008 at 17:50..
|

02-17-2008, 17:48
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Ebben egyet értek Hóhérral, senki nem kényszerít. A körönkénti tekercskopást is támogatom, és akkor nincs vita és nincs trükközés sem. Viszont, ha a piac nem raktár, akkor a kintlévő tartalék seregekkel mi lesz?
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|