|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-16-2008, 21:27
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
amúgy nekem sincs ellenvetésem.
smooth, ez az eltolás nem hasraütés szerü, sőt nem is eltolás. pontosan 19körönként kopik a teki, hiába lépsz közben szintet, mélyszabizol.
|
ja, csak meg kell jegyezni, hogy hány kört teljesítettél az 5ös szinttől kezdve, és már mehet is a régi képlet! 
|

02-16-2008, 21:43
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Azzal, hogy saját magának informatív jelleggel kiszámolta, nyilván nem. Azzal, hogy a piacot raktárként használta/használja, már nyilván nem rendeltetésszerűen használja a játékot. A piac nem raktár. Nem is cél, hogy az legyen.
|
akkor engedd meg, hogy reszemrol utolso hsz-kent ehhez a temahoz 1 kerdest feltegyek. megprobalom roviden vazolni az esetet.
szovetsegunk a g topjaban. a varisunkat az ellenfel 3 hadis orkja (!) 1-1-1 sereggel varatlanul alulrol bepusztitotta ejjel. mind1ik ork jol felepitett volt, a varisunk is, de hiaba az orkoknak akkora az utoerejuk, hogy 1edul is befertek hozza. a pusztitas vegeredmenye 260 heki ures. a nyersanyag ara kb 4k-6k fa/ko es mondjuk 1 k az agyag. atlagosan 1200 nyersi kell 1 epulethez. szamoljuk ugy, mintha mindenbol ugyanannyi kellene (bar altalaban kobol kell tobb es az a legdragabb, de most ez mind1), azaz 1200 * (4000+6000+1000) = 13,2 millio. 260 epuletre az 3,4 mrd!
ha nincs tarcsi (akarhogyan tarolva) akkor hogyan epul fel? es ez csak 1etlen kor eredmenye volt. meg csak nem is folytattak, mert be lett szabizva az osszes ori. nem volt ertelme felulrol lefele utogetni, amikor ok alulrol "jol ereztek magukat".
szoval ha nincs tarcsi, akkor ujrazas? az ujrazas utan is bmikor elofordulhat meg1szer ugyanez. ez mar nem az 5. csoport ahol parszaz arany a nyers. es az emlitett orik sem kezdok, az egesz szovi tobbszor fordult orikbol all.
ha pedig elismerjuk, hogy ilyen esetekre megis kell a tartalek, es te is ertekeled / orulsz neki, ha tobb orival jatszik (es vipeli) a jatekos, akkor miert nem lehet tarolni vhol? miert jo az ha minden orinal mas es mas a kopas eltolasi ertek? ez csak ahhoz vezet, hogy az ember nem tudja majd jol kovetni, es eddig kovetheto, atlathato es tiszta volt ez a dolog.
az a tarcsi nem arra van, hogy elkopjon magatol 1-1,5 honap alatt (marpedig elkopik, akarmekkora is volt, ezt mar 1 masik forumban levezettem 1szer), hanem arra, hogy az ilyen esetekben legyen mihez nyulni. es amig ezt a tarcsit osszekapalaltuk, megdolgoztunk vele, addig is fizettuk erte a vipet.
de vegulis mind1, a tovabbiakban mar nem proballak meg gyozkodni. sztem ugy volt jo ahogy korabban volt.
|

02-16-2008, 21:53
|
Administrator
|
|
Activity: 24%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
miert jo az ha minden orinal mas es mas a kopas eltolasi ertek?
|
Nem más minden országnál. Minden országnál 19 kör. Nem 20, nem 21, nem 37. Hanem 19.
|

02-16-2008, 22:58
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem más minden országnál. Minden országnál 19 kör. Nem 20, nem 21, nem 37. Hanem 19.
|
Ez szerintem rendben is van. Csak lehessen akkor tudni, hogy hány körös az ország, mert nekem ugyan csak 3 orim van, de már annál is macera nyilvántartani, hogy mikor kopik a teki.
|

02-16-2008, 23:03
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Ati, Smooth a (szinten töltött idő/19)+x ből az x re gondolt elcsúszásként. Elhiszem, hogy ez így egységes és szép. Egyszer végigülök 19 kört és megnézem mikor kopik, ha elfelejteném. A tartalékot persze addig sem hagyom otthon, hátha szerencsém lesz. Ha mégnézünk 100 országot, szerintem 75-nek a piacon tekercsben van a tartaléka, amiért ilyen, vagy olyan módon megdolgozott.
Nem baj, ha megszűnnek a tartalékok, legalább nem kell éjszakáznom, mert egy fél délután alatt lemegy a harc.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

02-17-2008, 03:09
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
amúgy nekem sincs ellenvetésem.
smooth, ez az eltolás nem hasraütés szerü, sőt nem is eltolás. pontosan 19körönként kopik a teki, hiába lépsz közben szintet, mélyszabizol.
|
Ez a lényeg, ha érdekel a kopás felírod mikor léptél szintet. Jegyzetek menü.
Következő szintlépés megint felírod, vagy csak az összeget tárolod.
Kétszer kopik az első 24körben? Ne szórakozzunk már!!! Grabi minek írsz ilyeneket?
Te döntötted el, mikor lépsz fel, ha kétszer kopik az a te hibád.
Az sem érv, hogy támadtak, a szintlépés nem menekülés. Ha te menekülésre használod a te hibád, ami utána történik.
Az viszont jogos, hogy a régi ország hátrányba került az újakhoz képest, mert nem tudja pontosan mennyi is az eltolódás.
De ez szerintem még belefér.
Amikor gépnél vagy figyeled, hogy kopik-e, ameddig nem jöttél rá, addig visszarakod a tekit, amikor hazaér.
Viszont lenne egy kérdésem is. Ha lefordulok, akkor nullázódik a számláló vagy mivel továbbra is ugyanazzal az orival játszom nem.
Előre is köszönöm Hóhérnak a pirosat, amiért offolni merem ezzel a kérdéssel a megbeszéléseket.
|

02-17-2008, 08:51
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Viszont lenne egy kérdésem is. Ha lefordulok, akkor nullázódik a számláló vagy mivel továbbra is ugyanazzal az orival játszom nem.
|
Lefordulásnál, zéró-startnál, tehát amikor új országot kezdesz, akkor nulláról indul.
|

02-17-2008, 10:07
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
SZtem emgoldaná ezt a kérdést egy olyan változtatás, hogy a feljutás menübe berakunk egy "Eddig a játékban töltött körök száma" részt.
Játék kezdése: 2007-11-30 06:46:49
Szint kezdése: 2007-11-30 06:47:00
Eddig játékban töltött körök száma: 3586
Így nézne ki a feljutás például.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

02-17-2008, 10:15
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
SZtem emgoldaná ezt a kérdést egy olyan változtatás, hogy a feljutás menübe berakunk egy "Eddig a játékban töltött körök száma" részt.
Játék kezdése: 2007-11-30 06:46:49
Szint kezdése: 2007-11-30 06:47:00
Eddig játékban töltött körök száma: 3586
Így nézne ki a feljutás például.
|
Ilyen adat nem áll rendelkezésre. Emellett továbbra is amondó vagyok, hogy nem a trükközéseket kellene támogatni.
|

02-17-2008, 14:01
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
a probláma alapvetöen nem a változásban van, bár megnehiti a nyilvántartást és szintlépésnél eggyel több dologra kell ügyelni.
A legtöbbünk gondja az, hogy ez olyan jellegü változtatás, amiröl töled kellett volna értesitést kapni, és nem a saját kárunkon rájönni.
Elég lett volna egy mondat a módositások felsorolásánál, hogy szintlépéskor nem nullázodik a kopás.
Még egy dolgot tennék hozzá, mivel a szintlépés nem olyan gyakori tevékenység, még most sem lenne késö erröl valami jelzést küldeni az oriknak, mert a egy jó részük még mindig nem rendelkezik ezzel az infoval.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|