|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
View Poll Results: Melyik a legjobb hadi?
|
Ork
|

|
14 |
22.58% |
Gnom
|

|
13 |
20.97% |
Elf
|

|
1 |
1.61% |
Fel elf
|

|
2 |
3.23% |
Orias
|

|
29 |
46.77% |
Torpe
|

|
1 |
1.61% |
Ember
|

|
1 |
1.61% |
Hulla
|

|
1 |
1.61% |

02-16-2008, 07:09
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Vajon komolyan gondolta az aki az embert jelölte meg? 
|
Minden bizonnyal azaz illető írta, aki az X-ben folyamatosan körbeforog. Hadis emberrel, kereskedő személyiséggel és 0 kocsmával nyomja. Természetesen, csak és kizárólag ártatlan tolvajokat piszkál. DE ÉN BOSSZÚT álltam rajta az egyik fordulásakor.
|

02-16-2008, 09:21
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Hát ha számolod a 30% tekercset meg az alap 15% erősítést, akkor az már 45%, plusz ehhez egy tudós személyiség, és máris ott van, ahol a nem tudós gnóm. Szerintem ez nem annyira nagy különbség!
|
Nagyobb hektaron a +10 % lakás helyzet is számithat  + ha gnom akkor tudós ez ha oriás tudossal is állunk szemben + 5%
Összesitve :
Orias hadugy : 30% tudomany + 15% alap + (5% tudos) -- 50 %
lakashelyzet 40%
Gnom hadugy : 50% + (5% tudos) -- 55 %
lakashelyzet 50 %
|

02-16-2008, 09:44
|
Junior Member
|
|
|
|
Az óriáshoz még annyit hozzá szeretnék tenni hogy négy jó toliból álló szövetség öt is könnyen kitekizi...mig a gnómot nem..
|

02-16-2008, 09:47
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Azért nem kell leamatőrözni mindenkit, aki nem 9éve játszik, csak mondjuk 5éve.
Nem érzem magam amatőrnek. Vannak olyan dolgok, amiket még nem tapasztaltam, de azért amatőr...hát egy kicsit erős!
Nem is a támadással van a hiba az 1kocsmás gnómnál, hanem, hogy az 1kocsmás gnómot egy 3kocsmás akármilyen ország felgyújtja, és a gnóm szépen ég! Mellé, ha még rengetnek is...
És most ne az A-ban gondolkozz, ahol milliárdok állnak a rendelkezésedre, hanem mondjuk a B, ahol baromi sokba kerül a nyersanyag, igaz most visszaesett, de az most mindegy. Ott igenis szükség van egy gnómnak "sok" kocsmára!
Lehet, hogy hülyeséget beszélek, de hát én csak egy amatőr vagyok...
|
nem beszélsz hülyeségeket, csak nem az volt a kérdés, ki menyire ég, vagy kit mennyire rengetnek le.
és ne csak A ban gondolkozzatok. piac, nyersanyag van más csoportokban is...

|

02-16-2008, 09:59
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by BlackGhost
Szijasztok...arra lennek kivancsi h melyik szerintetek a legjobb hadi oszesitve minden szinten.....Ugyertve ne lehessen konnyen szetkapni...es milyen szemelyiseget ajanlatok a hadiknak..
|
Beidézném a nyitó hozzászólást Hóhér kedvéért, aki csak tanya és kocsma free hadisban gonbdolkodik.
Ez egy marhaság. A mindenben benne van az Aréna, ahol piac sincs és kocsma nélkül is megpusztulsz.
De ha az arénát ki is vesszük, akkor is vannak Aréna szerű csoportok.
Bár lehet, hogy én vagyok a hülye, hogy a "minden szinten" kifejezést nem szó szerint, hanem minden szempont szerintnek akarom érteni...
|

02-16-2008, 10:43
|
Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 99%
|
|
Sziasztok!
Egyértelmű hogy az óriás az amit ez a kifejezés takar és még csak statisztika sem kell hozzá.
Óriással mfként bátran kiállhatsz egy szövi ellen ,de ugyanezt semelyik másik fajjal nem tudod megcsinálni mert mindnél bukta a vége.
Lehet hasonlítgatni ,de a többi faj nagyon érzékeny a gyujtásra vagy tekizésre,ha meg elég kocsmája van akkor hadilag gyengül el...
Beszélhetünk tanyafree,vagy akár ház free orikról is minden csak pénz kérdése,de szerintem ennyire ne durvuljunk el... 
|

02-16-2008, 11:07
|
Member
|
|
|
|
Mindig csak a léhez lyukadunk ki:-)
|

02-16-2008, 11:14
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
SZtem ha van lóvéd, és nem is kell szöviben lenni, és persze ha sokat tudsz gépelőtt lenni, akkor ork, de ha nincs annyi pénzed, gép előtt se tudsz annyit lenni, akkor óriás.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

02-16-2008, 11:25
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rebellis
Mindig csak a léhez lyukadunk ki:-)
|
S az a gnómoknak van 
|

02-16-2008, 11:39
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
és ne csak A ban gondolkozzatok. piac, nyersanyag van más csoportokban is...

|
van, de milyen árban? 400millát vertem el b-ben 99hektár felépítéséhez, és az "csak" 1 pusztítás, 1 rengetés, és szándékos bontás eredménye, és valljuk meg, mindegyik egy háború velejárója...
Mondjuk azóta a b-ben felére esett vissza a piac, de az még akkor is 200milla. Az elmúlt napban 3fosztással 1,2mrd-ot fosztottunk, ami fejenként 400milla, de mintha nem is lett volna...Pedig csak fosztottunk, földet foglaltunk, és beépítettük.Na meg pótoltuk a sereget.
Lehet, hogy 5,4,3 szinteken, ahol olcsóbb a nyesr sokkal jobban lehet haladni az általad felvázolt gnómmal, de erős a gyanúm, hogy ha rádáll egy szövetség 4körről, amiben tegyük fel 2 kocsmás gnóm van, akkor azok szétgyújtanak, az óriás varázslójuk meg x földrengéssel segíti a jobb közérzetet! Ha kitámadsz, akkor sereget kérnek egymástól, majd megy a kísérés x sereggel.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|