|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

04-15-2006, 21:59
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
Ezt a topicot azért nyitom hogy ötleteljünk azon hogy mi legyen a törpe faji varijával... azaz legyen-e továbbra is csak butított szieszta vagy vannak jobb ötletek is? Ha összegyűlik elég akkor csinálok szavazós változatot.
Első ötlet az volt hogy az ártó varik ellen védjen 50%ot és a rengés legyen ellene 20%ot, mivel a piacos topicban arra terelődött a szó, hogy a piac védje a raktárakat, ahogy a bank a pénzt...
Tessék ötletelni! 
|
En max ugy csinalnam , hogy felemelnem a raktarvedelmet mondjuk 70-80% ra, es ha bejonne a piacos otlet is akkor neki igen konnyen meg lehetne a 100% os raktarvedelem nehany szazalek piaccal...
|

04-15-2006, 22:20
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Hümm-hümm, ha bejön a piacos ötlet... 
|

04-15-2006, 22:52
|
Member
|
|
|
|
Szvsz agyaljunk úgy h nem jön be a piacos ötlet
A varik elleni védelem kb = azzal ami most van, azaz semmit se ér. Nekem öteltem sincs, igazából egy törp tolikkal sebezhető igazán, hadilag nem, vari meg mit számít. Tolik ellen ott van a szieszta, ha meg tekivédelem akkor könyvtárkulcs. Ilyen irányban halott a dolog, mert már minden benne van a játékban, csak más fajjal, koppintásnak meg semmi értelme. Nehéz ügy, nálamnál kreatívabb emberek majd biztos kieszelnek vmit, egy biztos, a raktárkulcsot el kéne törölni.
|

04-16-2006, 08:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Szvsz agyaljunk úgy h nem jön be a piacos ötlet
A varik elleni védelem kb = azzal ami most van, azaz semmit se ér. Nekem öteltem sincs, igazából egy törp tolikkal sebezhető igazán, hadilag nem, vari meg mit számít. Tolik ellen ott van a szieszta, ha meg tekivédelem akkor könyvtárkulcs. Ilyen irányban halott a dolog, mert már minden benne van a játékban, csak más fajjal, koppintásnak meg semmi értelme. Nehéz ügy, nálamnál kreatívabb emberek majd biztos kieszelnek vmit, egy biztos, a raktárkulcsot el kéne törölni.
|
elég sokat számit a vari, ha tud elég tolit meg sereget tartani ahhoz hogy használható legyen, és a kevés varijával nem ártózzák le. Nem kap akkora védelmet mint az ember, de a faji előnyei miatt használható faj lehetne. elég itt a +20% férőhelyre gondolni
|

04-16-2006, 10:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Hát én is valami ilyesmire gondoltam... a mágiához butaságára meg annyit hozzáfűznék, hogy ezért lehetne épp immunis is rá. nem tud jól varázsolni a törp, de nem is nagyon hatja meg egy egy ártó, nem? és ezt nem varihoz kellene kötni és a fajivarit módosítani kellene... az ötletek egész pofásak amiket itt olvasok 
|

04-15-2006, 23:47
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Hi!
Én asszem jó a raktárkulcs, illik a törpékhez, meg szügség is van rá. A
|

09-20-2006, 15:29
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Szerintem a törpnek jó a raktárkulcs, viszont ha már a törp ugye egy termelő nép szerintem annyiba változhatna hogy 1-el több piaca lenne mint más fajnak, szerintem a törpnek erre nagyobb szüksége lenne....mit gondoltok? 
|

09-20-2006, 16:47
|
Member
|
|
|
|
Egy piac nem számít semmit, ha nem elég napi öt piac akk veled van a baj.
|

09-20-2006, 17:47
|
Member
|
|
|
|
A normál piaci belépőkön felüli piacralépési lehetőség már sokszor felmerült, mindig el lett vetve.

09-20-2006, 22:42
|
Member
|
|
|
|
Lerhet hogy szóbakerült már, de azért ideírom: amikor én elkezdtem játszani, a törpe spec.varázslata a gyorsított képzés volt (a nevére már nem emlékszem), ami most már alapból adott neki. A raktárakat meg SEMMI nem védte, max. az a néhány tolvaj, ami belefért a terveimbe. Ennek ellenére elvoltam a törpicsekkel, élveztem a játékot, és ha valaki nagyon pofátlanul lopkodott, azzal megbeszéltem a dolgot zöldben, és mindig meg tudtunk egyezni.
Ehhez képest most még van egy tuti jó varázslat, ami védi a raktárakat, fogalmam nincs, miért kellene erősíteni...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|