Quote:
Originally Posted by Steve
Sziasztok!
Más témában sztem offként jelenik meg, ráadásul állandő jelenség a vicces dipis hirdetések sora  Nem kell feltétlenül kiröhögni a kezdőket, de azért meg lehet mosolyogi a legjobbakat  Ezenfelül ha még emlékeztek hogy nektek milyen volt az első hirdetésetek, azt is beírhatnátok!
Az enyém vhogy így nézett ki:
"Nagyon kezdő keres olyan szövit aki elmagyarázná neki ezt az egészet. Kábé annyit tudok hogy védő meg támadó nemigen kell...
Üdv,
Steve"

|
Ha nem nézek körbe a fórumon, akkor nyitottam volna még egy hasonlót topicot...
Örülök, hogy másokat is zavar az a sok baromság, amit a diplomácia menüben olvashatunk. Olyan rossz helyesírással és fogalmazással kerülnek fel hirdetések, hogy kínomban a falba verem a fejem...hol élünk...vagy kik írogatnak oda?
Több év kihagyással, most kezdtem újra novemberben a játékot. Régen úgy emléxem nem volt ennyire sok analfabéta.
Ráadásul az is idegesít egy picit, hogy tele van olyan országgal, akinek csak pár tucat katonája van. 10 katona, 12 védő, meg egy pici íjász sereg pár varázslóval megspékelve. Vagy ha van is valami a barakkban, akkor a könyvtára és a raktára üres...ezektől nem tudok rabolni semmit sem...felháborító

))
Kicsit elkalandoztam. Visszatérve az eredeti témára. Ezt ma olvastam:
"-HAT varok 2 jatekost a szovibe
-a faj hullan/kivul ha lehet de ha egy 25000 katona folott van johet

)
-vari 14000 alat ne nezzen szembe velem:P
-toloi kene a 4000 alului toli ne mereszeljen:P
-igaz hogy nekem sincs ennyi sott igen pretencios is vayok de remmelem hogy epitsek egy jo szovit

"
Tulajdonképpen érthető, de azért mégis. Ennyire nem kéne letojni a helyes fogalmazást.
Esetleg külföldiek is játszanak a magyar változatban? Mert akkor semmi gond.