Egsy zéró nekem se hiányzik D-ben... Mindezt úgy mondom, hogy nem nálam vannak a gigák, sima játékos vagyok 1700 és 7000 hektár között. Be**arnék, ha ugyanoda kéne visszanyomulnia a kis orijaimnak. (Aki nem vágja a helyzetet, annak írom ezt: ezek az országok fényévekre vannak a top30% aljától...)
Szóval zéró nem kell.
Pár giga viszont kell. Hogy miért?
Mert egyszer már leírtam számokkal alátámasztva, hogy mi a helyzet.
KJb 50 giga van.
A létszám 350-400 között mozog. (Sokáig volt 400, azzal számolok.)
tntessül el a gigákat.
Marad 350 ország.
Annyi változik, hogy a 13000 hektár helyett kb 7-8000 kell majd a TOP30-hoz.
Ott senkit nem fogsz tudni beverni. (kb 6000 heki fölött mindenki szabis)
Tehát marad a fedezés. 1 milla katonából. Nincsenek gigák. Ki fog alád rakni 1 milla katonát? Mert hogy magadnak nem termelsz össze annyit az éeltbe soha egy 6k hekis orival, az is biztos.
Persze, hosszú távon, fokozatosan el lehet tűntetni a gigák 90%-át. Azt még támogatnám is. Mondjuk ha bent maradna 5 giga ország, akkor el lennének látva a piacok mindig, a top alja is jóval lejebb mászna, stb. De ezt nem egyik pillanatról a másikra kell megvalósítani, mert akkor "heló van".
Nekem tetszik ez a top 30%-os buli, mint A-ban.
Hogy miért? Mert az erkölcsi részét a gyakorlat megbuktatja.
Lazán csinálok egy országot normálban, és felmegyek vele 2/B topjába.
Ezután jöjjenek át a normálosok, és menjenek fel 2/D topjába....
Ha ugyanannyi idő alatt utánam csinálják (lesz idejük bőven, mert nem vagyok egy túl jó játékos...) akkor "nem"-mel szavaznék egy ilyen top30-as megoldásra. Addig szimpatikus, akkor is, ha ezzel erkölcsileg "csorbulna" a normál csoport.
Jelenleg vagyok normál 2. szinten is meg anarch 2. szinten is.
A csoportok nehézsége pontosan annyira különbözik egymástól, mint az említett vasvilla, és a tojás...
A 2/B nevetségesen könnyű a 2/D-hez képest.
Akkor is, ha kék számod van. Mert B-ben fel tudsz menni a TOP-ba. Akkor is ha kék számod van. Akkor is, ha sok az a szám, nem 2-3. Ha 4-5stb számod van, B-ben akkor is lehetsz a saját TOP-odban.
Fizikai képtelenség D-ből lefordulni egy 4-5stb számos országgal. Talán milliárdos nagysegrendű katona kéne hozzá... Így első tippre.
B-ben hol kezdődik modnjuk egy TOP8%? 3k hekin? 4? 5?
D-ben hol? 100k? 150k? 200k?
Gigák ide, vagy oda.
|