Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Egyéb
Register Stats Members List Today's Posts

Egyéb Minden, ami máshova nem fér

View Poll Results: Milyen háziállatod van ?
kutya 70 69.31%
macska 43 42.57%
madár 12 11.88%
hüllő 9 8.91%
pók 6 5.94%
baromfi 6 5.94%
5 4.95%
nyúl 10 9.90%
egyéb 28 27.72%
Multiple Choice Poll. Voters: 101. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-27-2007, 14:55
Ditke Ditke is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Ő Gyuri, 3 éves Szenegál papagáj
Kizárólag kalitkában tartható, mert viselkedése kritikátlan, csíp, és igen nagy a szája... mindig ővé az utolsó szó

Old 01-24-2008, 20:36
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Nos hát Van egy csincsilla fiúnk kb. 1 éves lehet nemrégiben ingyér szereztünk melléje egy lánykát a lányka olyan 4 hónapos lehet na már most ugye nem lehet őket együtt tartani amíg a kislány nem lesz ivarérett. Na mindegy nem is ez a lényeg most ki lett engedve mindkettő aztán a kislányka gondolt egyet és benézett a fiú helyére szegény kirakott fiúcska meg csak kivülről szemléli hogy a lányka jól érzi magát a ketrecébe és aztá gondolt egyet és megnézte ő is a lányka helyét de azt nem találta komfortosnak ezért visszatért az eredeti tervhez és nézte bambán, árván a kislányt a helyén (én meg mocsok módon kiröhögöm szegényt )
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 01-24-2008, 23:20
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Nos hát Van egy csincsilla fiúnk kb. 1 éves lehet nemrégiben ingyér szereztünk melléje egy lánykát a lányka olyan 4 hónapos lehet na már most ugye nem lehet őket együtt tartani amíg a kislány nem lesz ivarérett. Na mindegy nem is ez a lényeg most ki lett engedve mindkettő aztán a kislányka gondolt egyet és benézett a fiú helyére szegény kirakott fiúcska meg csak kivülről szemléli hogy a lányka jól érzi magát a ketrecébe és aztá gondolt egyet és megnézte ő is a lányka helyét de azt nem találta komfortosnak ezért visszatért az eredeti tervhez és nézte bambán, árván a kislányt a helyén (én meg mocsok módon kiröhögöm szegényt )

Az élet kegyetlen...

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Reply With Quote
Old 01-25-2008, 03:35
cipu's Avatar
cipu cipu is offline
Junior Member

Longevity: 89%

Nekem egy kis fogyasztásu palotapicsim van, ami természetesen kint a szabadban van, mert ott érzi magát a legjobban.

"Aki rossz azt a lelkiismerete kínozza, aki jó azt az embertársai."
Reply With Quote
Old 01-25-2008, 09:34
Dr Rozi rendel Dr Rozi rendel is offline
Member

Longevity: 93%

Nekünk egy egyre nagyobb, és nagyobb fogyasztású németjuhászunk van, aki kislány, és már igencsak kamaszodik A lehető legrosszabb korszakában van, mindent megrág az égvilágon... jah! és amit csak elbír odahalmoz a kapuba... és amint nyílik az ajtó, hopp, már el is tűnik a lábtörlővel Persze a kapuba hordja szorgalmasan, miután kicsit megkóstolgatta De azért édes! és okos is!
Reply With Quote
Old 01-25-2008, 11:42
Croissant Croissant is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Dr Rozi rendel View Post
De azért édes!
És hogy készíted el? (a receptes topicra gondolva)
Old 01-25-2008, 14:00
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Dr Rozi rendel View Post
Nekünk egy egyre nagyobb, és nagyobb fogyasztású németjuhászunk van, aki kislány, és már igencsak kamaszodik A lehető legrosszabb korszakában van, mindent megrág az égvilágon... jah! és amit csak elbír odahalmoz a kapuba... és amint nyílik az ajtó, hopp, már el is tűnik a lábtörlővel Persze a kapuba hordja szorgalmasan, miután kicsit megkóstolgatta De azért édes! és okos is!
nekünk egy fiú van rossz mint az ördög felása a kertet ellopja a cipőket meg mindent ami mozdítható télen kapott egy takaróüt hogy ne fázzon nappal jól elvolt vele de éjszaka nagyon söszeveszhettek mert reggelre a takaró darabokba volt
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 01-25-2008, 17:11
Tavacska Tavacska is offline
Member

Longevity: 92%

sziasztok
nekem most már csak 3 kutyám van és egy teknősbékám...
a többi állatfajtát nem említeném itt a családon belül
Reply With Quote
Old 01-25-2008, 20:26
Kós00792's Avatar
Kós00792 Kós00792 is offline
Member

Longevity: 92%

Nekem egy 4 éves lány németjuhászom van. Hát aranyos naon csak sokat ugat és nem mer senki a közelébe menni
Reply With Quote
Old 01-28-2008, 08:48
Dr Rozi rendel Dr Rozi rendel is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Croissant View Post
És hogy készíted el? (a receptes topicra gondolva)
még nem gondolkoztam rajta.... de majd a hírtelen felinduláskor dől el.... mi lesz a sorsa
Najó ez csak vicc volt olyan ártatlanul tud nézni... nem tudnám bántani...
Az, meg, hogy a szomszéd tyúkját megfogta...nem én tehetek róla.... ő nem csinált kerítést a kertjébe.... itt kérek elnézést tőle...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules