|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |
View Poll Results: Milyen háziállatod van ?
|
kutya
|

|
70 |
69.31% |
macska
|

|
43 |
42.57% |
madár
|

|
12 |
11.88% |
hüllő
|

|
9 |
8.91% |
pók
|

|
6 |
5.94% |
baromfi
|

|
6 |
5.94% |
ló
|

|
5 |
4.95% |
nyúl
|

|
10 |
9.90% |
egyéb
|

|
28 |
27.72% |

02-27-2007, 14:55
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Ő Gyuri, 3 éves Szenegál papagáj 
Kizárólag kalitkában tartható, mert viselkedése kritikátlan, csíp, és igen nagy a szája... mindig ővé az utolsó szó

01-24-2008, 20:36
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nos hát  Van egy csincsilla fiúnk kb. 1 éves lehet nemrégiben ingyér szereztünk melléje egy lánykát a lányka olyan 4 hónapos lehet  na már most ugye nem lehet őket együtt tartani amíg a kislány nem lesz ivarérett. Na mindegy nem is ez a lényeg most ki lett engedve mindkettő aztán a kislányka gondolt egyet és benézett a fiú helyére  szegény kirakott fiúcska meg csak kivülről szemléli hogy a lányka jól érzi magát a ketrecébe  és aztá gondolt egyet és megnézte ő is a lányka helyét de azt nem találta komfortosnak ezért visszatért az eredeti tervhez és nézte bambán, árván a kislányt a helyén    (én meg mocsok módon kiröhögöm szegényt  )
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

01-24-2008, 23:20
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Nos hát  Van egy csincsilla fiúnk kb. 1 éves lehet nemrégiben ingyér szereztünk melléje egy lánykát a lányka olyan 4 hónapos lehet  na már most ugye nem lehet őket együtt tartani amíg a kislány nem lesz ivarérett. Na mindegy nem is ez a lényeg most ki lett engedve mindkettő aztán a kislányka gondolt egyet és benézett a fiú helyére  szegény kirakott fiúcska meg csak kivülről szemléli hogy a lányka jól érzi magát a ketrecébe  és aztá gondolt egyet és megnézte ő is a lányka helyét de azt nem találta komfortosnak ezért visszatért az eredeti tervhez és nézte bambán, árván a kislányt a helyén    (én meg mocsok módon kiröhögöm szegényt  )
|
Az élet kegyetlen... 
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

01-25-2008, 03:35
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
 Nekem egy kis fogyasztásu palotapicsim van, ami természetesen kint a szabadban van, mert ott érzi magát a legjobban. 

01-25-2008, 09:34
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Nekünk egy egyre nagyobb, és nagyobb fogyasztású németjuhászunk van, aki kislány, és már igencsak kamaszodik  A lehető legrosszabb korszakában van, mindent megrág az égvilágon... jah! és amit csak elbír odahalmoz a kapuba... és amint nyílik az ajtó, hopp, már el is tűnik a lábtörlővel  Persze a kapuba hordja szorgalmasan, miután kicsit megkóstolgatta  De azért édes! és okos is! 
|

01-25-2008, 11:42
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dr Rozi rendel
De azért édes! 
|
És hogy készíted el? (a receptes topicra gondolva) 

01-25-2008, 14:00
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dr Rozi rendel
Nekünk egy egyre nagyobb, és nagyobb fogyasztású németjuhászunk van, aki kislány, és már igencsak kamaszodik  A lehető legrosszabb korszakában van, mindent megrág az égvilágon... jah! és amit csak elbír odahalmoz a kapuba... és amint nyílik az ajtó, hopp, már el is tűnik a lábtörlővel  Persze a kapuba hordja szorgalmasan, miután kicsit megkóstolgatta  De azért édes! és okos is! 
|
nekünk egy fiú van  rossz mint az ördög  felása a kertet  ellopja a cipőket  meg mindent ami mozdítható  télen kapott egy takaróüt hogy ne fázzon nappal jól elvolt vele de éjszaka nagyon söszeveszhettek mert reggelre a takaró darabokba volt  
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

01-25-2008, 17:11
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
sziasztok 
nekem most már csak 3 kutyám van és egy teknősbékám...
a többi állatfajtát nem említeném itt a családon belül 
|

01-25-2008, 20:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Nekem egy 4 éves lány németjuhászom van. Hát aranyos naon csak sokat ugat és nem mer senki a közelébe menni  
|

01-28-2008, 08:48
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
És hogy készíted el? (a receptes topicra gondolva) 
|
még nem gondolkoztam rajta.... de majd a hírtelen felinduláskor dől el.... mi lesz a sorsa
Najó ez csak vicc volt  olyan ártatlanul tud nézni... nem tudnám bántani...
Az, meg, hogy a szomszéd tyúkját megfogta...nem én tehetek róla.... ő nem csinált kerítést a kertjébe.... itt kérek elnézést tőle... 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|