|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |

01-27-2008, 11:43
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
ez így hajnali fél 6-kor egész éjszakás meló után engem pölö szórakoztat    Ennél ma én már sokkal rosszabb dolgokat is láttam
*sose fogom pölö megérteni csávókám mér nem tud a szivarjával a hamuzóba hamuzni mér kell neki kávés csésze alátétbe aztán feles pohárba aztán csak úgy slussz rá az asztalra*
|
És az smafu, mikor hajnal 3kor odalép az emberhez két 30as figura, hogy 5 literes olajat akarnak? És természetesen az 5 literes vénusz étolajból egy darab sincs a polcon, ellenben van belőle a kicsomagolatlan raklap legalján...
|

01-27-2008, 11:55
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
És az smafu, mikor hajnal 3kor odalép az emberhez két 30as figura, hogy 5 literes olajat akarnak? És természetesen az 5 literes vénusz étolajból egy darab sincs a polcon, ellenben van belőle a kicsomagolatlan raklap legalján...
|
szal neked is szép volt a hajnal    
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

01-27-2008, 12:03
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
|
Én 11-ig aludtam. Úgy éjféltől kb. 
|

01-27-2008, 12:07
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Én 11-ig aludtam. Úgy éjféltől kb. 
|
fél 6-tól 12-ig 
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

01-27-2008, 14:01
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
(Remy, Synkel miért nem ignoráljátok végre egymást? Szerintem mindenkinek könnyebb lenne mint ezt a "csúnyát mondott rám és elvette a lapátomat"-ot élvezni már egy jó ideje.)
|
Goldy: ha lehet, ne vegyel egy kalap ala vele. En ameddig tudok, igyekszem normalisan hozzaszolni, de amit O csinal, az mar tenyleg az igazi sertegetes hatarat surolja. Es nem, nem ignoralok senkit, aki engem, vagy azokat az embereket bantja, akiket szeretek. (Foleg ez a masodik tud kihozni a sodrombol, de ez szerintem termeszetes...)

01-27-2008, 14:07
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
amúgy csak annyit a tarhálásról hogy ahhoz is két ember kell 1 aki tarhál és 1 aki ad a tarhálónak ...  ergó szerintem rohadtul felesleges vitatkoznotok meg összeveszni ekkora baromságon a tarhálónak max. pirosat adjatok azt jól van el van intézve  nem értem mit kell ezt felfújni 
|

01-28-2008, 16:10
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Goldy: ha lehet, ne vegyel egy kalap ala vele. En ameddig tudok, igyekszem normalisan hozzaszolni, de amit O csinal, az mar tenyleg az igazi sertegetes hatarat surolja. Es nem, nem ignoralok senkit, aki engem, vagy azokat az embereket bantja, akiket szeretek. (Foleg ez a masodik tud kihozni a sodrombol, de ez szerintem termeszetes...)
|
Off Remy van olyan akit te szeretsz?:-))) Off
|

01-29-2008, 08:48
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rebellis
|
Természetesen engem.    Megj. soha nem kaptam elismerést Remy-töl 
">Mert azt bünteti kit szeret,másképp Ö nem is tehet<"   
|

01-29-2008, 18:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rebellis
|
Nem aprózod 

01-31-2008, 10:09
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
amúgy csak annyit a tarhálásról hogy ahhoz is két ember kell 1 aki tarhál és 1 aki ad a tarhálónak ...  ergó szerintem rohadtul felesleges vitatkoznotok meg összeveszni ekkora baromságon a tarhálónak max. pirosat adjatok azt jól van el van intézve  nem értem mit kell ezt felfújni 
|
de legalább gyűlik a hozzászólás miondkét oldalon 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|