|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

01-25-2008, 09:25
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Továbbra is a tudóst választanám. De kezdőknek inkább tudós óriást mint gnómot javasolnék.
|
Lehet velem van a baj,de egyszerűen nem érzem akkora előnynek az 5%-ot.Természetesen minden tekire vonatkozik,de gonolom akkor is a lakiteki a legfontosabb.Na mármost 1000 embernél 50 ember+ ? Másrészt pedig mindenki számára egyértelművé válik,hogy mivel foglalkozik az illető faj.De legalábbis tele van tekercsekkel.Szegény félelfnél ez egy öngól lenne.Gnómnál nem,mert tud rájuk vigyázni,az óriás szintén.Bár az óriásnál azért a 20%-os hatásfokú tekercslopás is igen fájdalmas lehet 35-45%-nál.Egy félelf pedig, az összes készültségét a köztudottan tolvajmentes óriásra elhasználhatja.Fájni fog neki,de egy erős szövi kikezdheti magányos farkas óriást.Márpedig kezdő amíg nem ismeri a játékot,nem hiszem,hogy szövetség után fog futkosni,ahogy kijön a védelem alól.Főleg ha a külső fórum is ilyen későn jut eszébe,mint nekem.  Itt azért tényleg sokat lehet tanulni,ha az ember megérti végre a rövidítéseket.
Tudom,hogy off,de a fórum főoldalán nem lehetne vajon egy ilyen "legelterjedtebb rövidítések magyarázata" rész? Mindenki jól járna,főleg a vérkezdők. Bár ki tudja,lehet hogy van,csak én annyira vérkezdő vagyok,hogy meg sem találom? 
|

01-25-2008, 09:29
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Bocsi az offért, de muszáj rendbe tenni ezt azt....
Quote:
Originally Posted by vinnyo
Lehet velem van a baj,de egyszerűen nem érzem akkora előnynek az 5%-ot.Természetesen minden tekire vonatkozik,de gonolom akkor is a lakiteki a legfontosabb.Na mármost 1000 embernél 50 ember+ ?
|
Olvasd már el lécci a súgóban ide vonatkozó részt!  A tudós személyiség nem hat a lakitekire!
Quote:
Itt azért tényleg sokat lehet tanulni,ha az ember megérti végre a rövidítéseket.
Tudom,hogy off,de a fórum főoldalán nem lehetne vajon egy ilyen "legelterjedtebb rövidítések magyarázata" rész? Mindenki jól járna,főleg a vérkezdők. Bár ki tudja,lehet hogy van,csak én annyira vérkezdő vagyok,hogy meg sem találom? 
|
http://forum.hodito.hu/showthread.ph...ghlight=szleng
http://forum.hodito.hu/showthread.ph...ghlight=szleng
A Száműzött visszatér! (#708833)
Last edited by Fefe013; 01-25-2008 at 09:34..
|

01-25-2008, 09:33
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Lehet velem van a baj,de egyszerűen nem érzem akkora előnynek az 5%-ot.Természetesen minden tekire vonatkozik,de gonolom akkor is a lakiteki a legfontosabb.Na mármost 1000 embernél 50 ember+ ? Másrészt pedig mindenki számára egyértelművé válik,hogy mivel foglalkozik az illető faj.De legalábbis tele van tekercsekkel.Szegény félelfnél ez egy öngól lenne.Gnómnál nem,mert tud rájuk vigyázni,az óriás szintén.Bár az óriásnál azért a 20%-os hatásfokú tekercslopás is igen fájdalmas lehet 35-45%-nál.Egy félelf pedig, az összes készültségét a köztudottan tolvajmentes óriásra elhasználhatja.Fájni fog neki,de egy erős szövi kikezdheti magányos farkas óriást.Márpedig kezdő amíg nem ismeri a játékot,nem hiszem,hogy szövetség után fog futkosni,ahogy kijön a védelem alól.Főleg ha a külső fórum is ilyen későn jut eszébe,mint nekem.  Itt azért tényleg sokat lehet tanulni,ha az ember megérti végre a rövidítéseket.
|
Itt nagyon sok minden nem állja meg a helyét.
De ez nem ennek a topiknak a témája. 

01-25-2008, 09:33
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by fefe013
|
Ja igen.Hajlamos vagyok ezt elfelejteni. Ha az ember valamiből hiányt szenved,naná,hogy mindent azon keresztül lát 
|

01-25-2008, 09:41
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Itt nagyon sok minden nem állja meg a helyét.
De ez nem ennek a topiknak a témája. 
|
Tudom. De most ez a fejlettségi szintem  .
Fefének meg külön köszönet a szótárért. 90%-ban már megvolt a fejemben,és lássatok csodát magamtól,nem kevés fejtörés után 
|

01-25-2008, 09:56
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
35-45%-nal az oriasnal fajdalmas a tekilopas? hat en max rohogni szoktam az olyan orikon, amik ebbol huznak le (majdnem mindig oriassal vagyok). azert en azt is ajanlanam a felelfednek, h gondolja meg a majdnem kocsmatlan orias lopkodasat, mert ha nincs kocsma, akkor valszeg barakk van helyette...
a masik meg, nem kell vedelem UTAN szovit keresgelned, ki mondta, h vedelem alatt nem kereshetsz? 24 ora es mar irhatsz a diplomaciaba, nem kell 72-t varni.
harmadik meg, a felelf KOZTUDOTTAN tolvajmentes oriast lopkodja? 
vinnyo... a jo felelf koztudottan a tolis ellenfelet lopkodja 1 jo orias varis segitsegevel, mert onnan fog dolni a teki. legfincsibb celpont az mf elf, persze ahogy sejtem a konyvtaras felelfed mar az elso probara be fog bukni. illetve teged fognak lopkodni. persze a felsobb csoportokban a torpe is kivalo celpont.
szoval nem a felelffel van baj, minden fajjal lehet jol, eredmenyesen jatszani.
(azt mar csak halkan jegyzem meg, nem tudom miert hiszed, h a gnom tulelovel majd jobb leszel. persze a felelf kifejezetten szovibe valo, a gnommal meg lehet mf-kedni is.)
Last edited by Smooth Scroller; 01-25-2008 at 09:59..
|

01-25-2008, 10:13
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
35-45%-nal az oriasnal fajdalmas a tekilopas? hat en max rohogni szoktam az olyan orikon, amik ebbol huznak le (majdnem mindig oriassal vagyok). azert en azt is ajanlanam a felelfednek, h gondolja meg a majdnem kocsmatlan orias lopkodasat, mert ha nincs kocsma, akkor valszeg barakk van helyette...
a masik meg, nem kell vedelem UTAN szovit keresgelned, ki mondta, h vedelem alatt nem kereshetsz? 24 ora es mar irhatsz a diplomaciaba, nem kell 72-t varni.
harmadik meg, a felelf KOZTUDOTTAN tolvajmentes oriast lopkodja? 
vinnyo... a jo felelf koztudottan a tolis ellenfelet lopkodja 1 jo orias varis segitsegevel, mert onnan fog dolni a teki. legfincsibb celpont az mf elf, persze ahogy sejtem a konyvtaras felelfed mar az elso probara be fog bukni. illetve teged fognak lopkodni. persze a felsobb csoportokban a torpe is kivalo celpont.
szoval nem a felelffel van baj, minden fajjal lehet jol, eredmenyesen jatszani.
(azt mar csak halkan jegyzem meg, nem tudom miert hiszed, h a gnom tulelovel majd jobb leszel. persze a felelf kifejezetten szovibe valo, a gnommal meg lehet mf-kedni is.)
|
Csak arra céloztam,hogy egy kezdő(mint én),amíg nem ismeri a játékot,nem hiszem,hogy szövetséget keres már a védelem alatt,vagy után.Én például annyira el voltam foglalva az információáradattal,hogy még azt sem tudtam hol kell. Valaki a lopást ajánlotta,én meg ezt választottam,merthogy ez a legjobb tolvaj.Tipikus kezdőbetegségbe estem.Mindenből egy kicsit.Élezésre nem gondolhattam,merthogy semmilyen segítségét felajánló ország nem volt a közelemben,dehát minek is,ha nem kértem. A gondok akkor kezdődtek,mikor kristálygömb nélkül loptam bele a nagyvilágba.Az orrkoppok után,már többet gondolkoztam egy akció előtt.Most lassan ott tartok,hogy egy csomó összefüggést megértettem,és látom mi az,amit nagyon rosszul csináltam.Az ötleteim,meg cáfolásra várnak,hogy egy hét múlva megint másképp lássak.Ezért mondtam,hogy most ez a fejlettségi fokom
|

01-25-2008, 13:13
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
az ilyen hozzáállásért utálják a fél-elfeket.
egyébként meg tévedésben vagy, a fél-elfnek nem az a dolga, hogy 10 körről lopjon, vagy ha az is, irtóra sokadrangú!!!
|
Tudod te, hogy mit jelent a 10 körös lopás? Úgy látom, hogy nem... Elmagyarázom: azt jelenti, hogy megnyitsz egy térkaput, és nem azonnal lopod ki az ellenfeledet, hanem csak 10 körrel később, pár perccel a térkapu bezáródása előtt. Szövetség esetén még könnyebb a dolog, mivel ott megteheted, hogy egy szövetségesén kersztül lopod ki az ellenfeledet, így aztán még kisebb a valószínűsége, hogy a hátralévő pár perc alatt megnézik, hogy ki lopta ki őket...
Az ilyen hozzáállásért útálják a fél-elfeket? Na és? Mit tehetnek ellene? Az a lényeg, hogy én meggazdagszom  . 5/-en villámgyorsan végigrohanok, közben kilopok mindenkit akit érdemes, és mire feljutok 4-be tele vagyok tartalékkal...
|

01-25-2008, 13:15
|
Junior Member
|
|
|
|
Szövetség tagjaként meg kiegészül a feladata azzal, hogy felmérje az ellenfelet, esetleg gyengítse a varist, kilopjon emberre egy rosszul felépített gnómot...
Hasznos tud lenni. De ha egyedül nyomod, akkor ilyenekkel nem kell törődnöd...
|

01-25-2008, 13:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Trade Master
Tudod te, hogy mit jelent a 10 körös lopás? Úgy látom, hogy nem...
|
Ez az én olvasatomban is azt jelenti, h 10 körröl lopni, de akkor mégse, sok félelf csinálja, h lényegesen fentebb lévő orikat lopkod, így annak esélye nincs a visszavágásra, csak ha szabizik és bevárja, de nem mindenki ér rá erre...
Zsáni ezt minősítette főleg sztem, nem a félelfeket, de a tolvajoktól meg mit várjunk, ha nem ezt.... 
A Száműzött visszatér! (#708833)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|