Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-24-2008, 19:07
laci laci is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Ez az a pont, amelytől fogva letiltom a kis kockáimat. Valamikor még jelentett valamit, és jó dolog volt, ha sikerült 1-2 zöldet begyűjteni, mert valóban elismerést jelentett, bár akkoriban negatív értékelések is játszottak még (ezeketől még értékesebbek lettek a zöldek). Amikor viszont valakinek 16 hsz-vel már két zöld négyzetecskéje van, akkor az vagy azt mutatja, hogy az illető egy korszakos zseni, vagy azt, hogy itt már mindenki mindenkinek osztogatja az elismeréseket, érdemtől függetlenül. És, bár elég jóindulató és jóhiszemű ember vagyok, valahogy nem bízom az első lehetőségben
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-24-2008, 19:14
Hornet's Avatar
Hornet Hornet is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Burning View Post
ejjej
kicsit elkóborol az ember egyből szétosztanak mindenkit
grat Ardonak, Hóhérnak, meg aki még megérdemli

Köszi szépen
Reply With Quote
Old 01-24-2008, 19:16
Croissant Croissant is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Ez az a pont, amelytől fogva letiltom a kis kockáimat. Valamikor még jelentett valamit, és jó dolog volt, ha sikerült 1-2 zöldet begyűjteni, mert valóban elismerést jelentett, bár akkoriban negatív értékelések is játszottak még (ezeketől még értékesebbek lettek a zöldek). Amikor viszont valakinek 16 hsz-vel már két zöld négyzetecskéje van, akkor az vagy azt mutatja, hogy az illető egy korszakos zseni, vagy azt, hogy itt már mindenki mindenkinek osztogatja az elismeréseket, érdemtől függetlenül. És, bár elég jóindulató és jóhiszemű ember vagyok, valahogy nem bízom az első lehetőségben
Őszintén örülök, hogy megvilágosultál...
Old 01-24-2008, 19:24
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Nos. Biztos emlekeztek, hogy mennyire kikeltem az ellen, hogy mindenki mindenkitol kap elismertseget. Azert mert megszuletett a macskaja, mert beszolt a Remynek, mert karacsony van, mert 3 pont kell a 200hoz, mert szep a szeme, arca csupa deru, stb....

Gondoltam elkezdek mindenkinek osztogatni zoldet en is, akit csak ertem, hatha eszreveszik az emberek, hogy ez igy igazabol nem jo, es mennyire nem fog erni semmit az elismertseg. De sajnos epp az ellenkezoje tortent, majdnem mindenki megkoszonte, es a legdurvabb, hogy csomo embertol vissza is kaptam...

Fogjatok fel ezt egy tesztnek, ami nem jott be :P
(effektive tobb pontot kaptam most, hogy esz nelkul osztogattam, mint amikor vmi normalisat irtam be barhova is....)

Azert ez szomoru, nem?

Nekem is lett hirtelen 5 kockám, pedig alapvetően télleg nem érdekelt. Én miattad kezdtem ész nélkül zöldet osztogatni, mert meguntam, hogy rendszeresen belekötsz az enyéimbe. kézen-közön asszem télleg sikerült teljesen elértékteleníteni. Légy büszke magadra, baromira meggyorsítottad a folyamatot.

A pirosat nyilván visszakapod, bár nekem ehhez kell egy hsz is amire adjam, és nem csak úgy lesz a hozzáfűzés
Old 01-24-2008, 19:58
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Nekem is lett hirtelen 5 kockám, pedig alapvetően télleg nem érdekelt. Én miattad kezdtem ész nélkül zöldet osztogatni, mert meguntam, hogy rendszeresen belekötsz az enyéimbe. kézen-közön asszem télleg sikerült teljesen elértékteleníteni. Légy büszke magadra, baromira meggyorsítottad a folyamatot.

A pirosat nyilván visszakapod, bár nekem ehhez kell egy hsz is amire adjam, és nem csak úgy lesz a hozzáfűzés
Amikor elerted a masodik kockadat, mar akkor ertektelen volt, mivel mellette irtozatos sok butasagot irkaltal... De ezt a jo szokasod azota is renduletlenul tartod a belso forumon is, csak mar elnezest sem kersz utana... (Lasd: kocsma nelkul azt irja ki a hodito, hogy nincs tolvajod, ha lopni akarsz... na persze...)

ps: ne haragudj, a tieidbe nem belekotni kellett, csak lepten-nyomon kijavitani, mert nem voltak igazak... Ha normalisat, igazat irsz, nyilvan senki nem fogja kijavitani, es nem vezetsz felre vele senkit...
Tessek, itt a hsz :P

Last edited by Remedy; 01-24-2008 at 20:09..
Reply With Quote
Old 01-24-2008, 21:40
Cassandra Cassandra is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ditke View Post
Szerintem nem szomorú... inkább elgondolkodtató...

A normális beírásokról pedig csak annyit, hogy az utóbbi időben, ha valamire kíváncsi vagyok, inkább megkérdezem valakitől, mint a személyeskedésektől hangos "Hódos" topikokban keresgéljek...
Így igaz... én mostanában észrevehetően kevesebbet fórumozok, több oknál fogva, de ez jelenleg lényegtelen és akkor is csak bizonyos topikokat olvasok, és csak nagyon kevésbe írok.

Annak idején én minden egyes pontnak nagyon örültem, és őszintén szólva nekem 3 topik van, ahol ezeket javarészt kaptam, az egyik közülük a verses... A mai napig büszke vagyok, ha valaki ott értékel. Örülök a visszajelzéseknek, mert számomra az elismertség ezt jelentené. És ugyanez igaz minden más témára...

Remyhez hasonlóan én is "tesztelgettem" december környékén, a tapasztalatom hasonló volt, bár hozzá kell tennem én még ezalatt is kizárólag olyanoknak adtam zöldet, akik korábban valamivel már elnyerték a "szimpátiámat", illetve sokaknak valami korábbi beírásra hivatkozva osztottam.

Mióta elkezdődött ez a zöld tarhálás végképp elvesztette az értelmét...

Költői kérdés: Ki az, akinek annyi kockája lenne, mint amennyi jelenleg van, ha az ebben a topikban kapott zöldek nem számítanának?
Van egy tippem... Szerintem a két kezemen össze tudnám számolni azt a pár fórumozót, aki nem vesztene minimum egy kockát a sokkockások közül.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote
Old 01-24-2008, 21:58
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Cassandra View Post
Így igaz... én mostanában észrevehetően kevesebbet fórumozok, több oknál fogva, de ez jelenleg lényegtelen és akkor is csak bizonyos topikokat olvasok, és csak nagyon kevésbe írok.

Annak idején én minden egyes pontnak nagyon örültem, és őszintén szólva nekem 3 topik van, ahol ezeket javarészt kaptam, az egyik közülük a verses... A mai napig büszke vagyok, ha valaki ott értékel. Örülök a visszajelzéseknek, mert számomra az elismertség ezt jelentené. És ugyanez igaz minden más témára...

Remyhez hasonlóan én is "tesztelgettem" december környékén, a tapasztalatom hasonló volt, bár hozzá kell tennem én még ezalatt is kizárólag olyanoknak adtam zöldet, akik korábban valamivel már elnyerték a "szimpátiámat", illetve sokaknak valami korábbi beírásra hivatkozva osztottam.

Mióta elkezdődött ez a zöld tarhálás végképp elvesztette az értelmét...

Költői kérdés: Ki az, akinek annyi kockája lenne, mint amennyi jelenleg van, ha az ebben a topikban kapott zöldek nem számítanának?
Van egy tippem... Szerintem a két kezemen össze tudnám számolni azt a pár fórumozót, aki nem vesztene minimum egy kockát a sokkockások közül.

Jelentem 2 kockát buknék
10 pontra lennék a 4 kockától ha az itt kapottakat levonnám.
Old 01-24-2008, 22:07
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

Fiúk,lányok figyelem!

Még mindig jó témánál vagyunk
Én valszeg piros lennék,viszont tartom magam annyira,hogy tudjam,mikor miért kaptam.
A többje az tarhálás volt,de nem kis szinten.

Szal bevallom nem keveset tarháltam és még tuti fogok is tarhálni,mert én ilyen vagyok

Akik ezért tiltották le csak sajnálni tudom

Ja és már nem sok kéne az 5 kockához
Probálok ,majd valahova okosat írni,de nem igérem,hogy menni fog
A ződeket meg fogadom szal ne sajnáljátok tőlem léci!
Élvezem ezt a fórumot és szeretek itt olvasgatni na meg persze tarhálni.
Reply With Quote
Old 01-25-2008, 17:26
Tavacska Tavacska is offline
Member

Longevity: 92%

Remy, most egy világ omlott össze bennem :-(
jól van, magamra vettem, amit írtál...
de én nem fogok mindenféle hódos vitákba belebonyolódni, amiért érdemlegesen lehetne zöldet kapni, ezt anno megigértem magamnak...
csak irogatok ide oda, ami épp szimpatikus...
és ha vissza tudnám adni a zöldet, most visszaadnám...:-(((
Reply With Quote
Old 01-25-2008, 17:55
belas belas is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Tavacska View Post
Remy, most egy világ omlott össze bennem :-(
jól van, magamra vettem, amit írtál...
de én nem fogok mindenféle hódos vitákba belebonyolódni, amiért érdemlegesen lehetne zöldet kapni, ezt anno megigértem magamnak...
csak irogatok ide oda, ami épp szimpatikus...
és ha vissza tudnám adni a zöldet, most visszaadnám...:-(((
Ne halgass senkire,a zöldet nem te adod magadnak...tehát kaptad!!
Ugyhogy,ezen nincs mit vitatkozni,mkinek annyi van amennyit adtak neki
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules