Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Egyéb
Register Stats Members List Today's Posts

Egyéb Minden, ami máshova nem fér

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-21-2008, 11:48
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Na most erre mondanék valamit, de ha kimondom, repülök a politika topikba, utána meg büntibe... Én mindenesetre betiltatnám azt a balliberális fröcsögést, amit az a két hölgy produkál. És valóban, az egyik tehetséges (volt!!), de a szoclib hátszél érdekében pénzre váltotta azt. Ez külön unszimpatikus egy lépés volt tőle.

Nem szeretem az olyan "művészt", aki a nagyobb bevétel érdekében köpönyegforgató módon ide-oda ugrál a politikai irányzatok között, hogy épp hol kap nagyobb publicitást.

Padödö off!
(ezzel nem állok szikora mellé, öszintén szolva talán életemben ha 1x hallottam.... nem tett mély benyomást, tehát nem érdekel, nem favorizálom)
Hulyeseg! Padodo rulez!

De hogy duhongjek:

Elegem van a toketlen pokerkommentatorokbol. (nem, nem Kordabol, bar a kedves feleseget kihagyhatta volna...) A multkor talan a sport klubbon neztem, es annyira rossz volt a kommentator, hogy hihetetlen, majdnem minden leosztasnal rosszul mondtak vmit....

Pl: csak 9-essel nyerhet. Amikor meg ket masik lappal is sora lett volna.... A legviccesebb az, ezzel kiesett a csavo, es bevagtak egy kommentet tole, hogy magyarazza, hogy meg volt 10 outja, es ezt le is forditottak....

Nagyon terjed ez a jatek, de hogy ne talaljanak mar normalis kommentatort hozza, aki azert tudja melyik lap mire jo...

Eszem megall...
Old 01-21-2008, 11:55
belas belas is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Akkor is van egy leveled. Ha sietsz, akkor ma még akár új sorszámod is lehet.
Országod a következő időpontban ment szabadságra: 2008-01-20 23:21:41, innentől kezdve 72 órán át nem léphetsz be a játékba. Kérünk, hogy próbálkozz a 72 óra letelte után.

Tegnap este elküldtem a levelet 23-20kor és 23-21kor szabiztam az orit,mivel kicsit éhezős) Én azthittem minden rendbe,elküldtem az összekapcsolt orim számát,amire kérném és most,azt hagytam elő,azthittem minden rendbe,de ezekszerint,még vmit kelett vólna csinálnom!? jahhhh és grrr.. brrr..., hogy ne offoljak
Reply With Quote
Old 01-21-2008, 12:02
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by belas View Post
Országod a következő időpontban ment szabadságra: 2008-01-20 23:21:41, innentől kezdve 72 órán át nem léphetsz be a játékba. Kérünk, hogy próbálkozz a 72 óra letelte után.

Tegnap este elküldtem a levelet 23-20kor és 23-21kor szabiztam az orit,mivel kicsit éhezős) Én azthittem minden rendbe,elküldtem az összekapcsolt orim számát,amire kérném és most,azt hagytam elő,azthittem minden rendbe,de ezekszerint,még vmit kelett vólna csinálnom!? jahhhh és grrr.. brrr..., hogy ne offoljak
Jaja, valemelyikről küldj egy azonosítókódot még. Vagy amivel nyerted, vagy amire kéred. A lényeg, hogy legyenek összekapcsolva ezek egymással.
Old 01-21-2008, 12:05
Grabi Grabi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Hulyeseg! Padodo rulez!

De hogy duhongjek:

Elegem van a toketlen pokerkommentatorokbol. (nem, nem Kordabol, bar a kedves feleseget kihagyhatta volna...) A multkor talan a sport klubbon neztem, es annyira rossz volt a kommentator, hogy hihetetlen, majdnem minden leosztasnal rosszul mondtak vmit....

Pl: csak 9-essel nyerhet. Amikor meg ket masik lappal is sora lett volna.... A legviccesebb az, ezzel kiesett a csavo, es bevagtak egy kommentet tole, hogy magyarazza, hogy meg volt 10 outja, es ezt le is forditottak....

Nagyon terjed ez a jatek, de hogy ne talaljanak mar normalis kommentatort hozza, aki azert tudja melyik lap mire jo...

Eszem megall...

hát az eptt a csajszi szerintem jól kommentálta, de ott is voltak bakik. mondjuk vele egyszer játszottam és tök szimpatikus, kedves nő.
a horti gábornak a póker nagyon nem való, a fociban űberelhetetlen, de itt nem kéne.

de pont ez a csajszi írta az onlinepokerhu.com fórumán, hogy egyszerre 5-6 adást vesznek fel, ami szünetekkel legalább 10 óra meló. hát azért ilyenkor be-be esik a baki

tegnap meg adták a kecskeméti magyar versenyt azt csak azért néztem mert magyarok voltak és ott volt a báni amúgy szörnyű volt
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Reply With Quote
Old 01-21-2008, 13:15
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 20%
Longevity: 94%

Miért olyankor javítják a liftet,mikor én 3 doboz csempével szeretnék hazajutni? Majd' elfelejtettem .. a 9.-en lakom

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Old 01-21-2008, 13:18
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Matador View Post
Miért olyankor javítják a liftet,mikor én 3 doboz csempével szeretnék hazajutni? Majd' elfelejtettem .. a 9.-en lakom
A csempe nehéz... Múltkor felemeltem egy dobozzal, hogy feldobom a padlásra, aztán meglepődtem...

Legutóbb szünetmentes táppal jártam így, nem értettem miért hozza olyan furán a fickó, aztán odaadta... akkor is meglepődtem.
Old 01-21-2008, 13:21
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 20%
Longevity: 94%

Jól bedurrant a lábam Ma sem kell menni edzésre

103

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Old 01-21-2008, 13:21
webesc webesc is offline
Member

Longevity: 92%
Smile

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A csempe nehéz... Múltkor felemeltem egy dobozzal, hogy feldobom a padlásra, aztán meglepődtem...

Legutóbb szünetmentes táppal jártam így, nem értettem miért hozza olyan furán a fickó, aztán odaadta... akkor is meglepődtem.
A cementeszsákok nem okoznak effajta meglepetéseket...
Irum-burgum meek is arrébb tenni párat
Reply With Quote
Old 01-21-2008, 23:31
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Éljen, rosszul küldtem egy SMS-t.

VIP helyett UIP lett a megoldás, közölte is az ajtómata, hogy "hö hö, szarul rtad öcsi"

Rohadna meg a bunkofon, hogy az U és a V betűk között 2 pixel a különbség.
Én azt csinálom már régóta,hogy el van mentve,amit küldeni kell.
Tehát amikor küldeni akarok akkor csak egy gombnyomás az egész
Reply With Quote
Old 01-22-2008, 04:08
belas belas is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Attila(: View Post
Én azt csinálom már régóta,hogy el van mentve,amit küldeni kell.
Tehát amikor küldeni akarok akkor csak egy gombnyomás az egész
Ez jó megoldás Igen ám,de énis ezt tettem,közben nyertem uj sorszámot)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules