|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-28-2006, 22:07
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Dragonnak írtam amúgy!
Idevágó kérdés, hogy ha barakk probléma van, de van mindenféle harci egységből megvan határozva, hogy melyik megy el hamarabb ill. az arányok, hogy melyikből hány % megy el, ha vegyesen mennek?
|

01-28-2006, 22:14
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by MiKoR
Idevágó kérdés, hogy ha barakk probléma van, de van mindenféle harci egységből megvan határozva, hogy melyik megy el hamarabb ill. az arányok, hogy melyikből hány % megy el, ha vegyesen mennek?
|
" Ha valami miatt több a sereged, mint amennyi elfér barakkjaidban (például a támadáshoz többletkatonákat vettél a piacról, támadás közben beérkezett képzésed, barakkokat foglaltak, barakkokat bontottál, földrengés miatt összedőlt barakkod, a néped elégtelenkedik és gyújtott fel barakkot, lakáshelyzeti tudománytekercset loptak, ilyen tekercset adtál el, kopott ez a tekercsed, élőhalott vagy és támadáskor kaptál katonákat stb.), akkor a sereg egy része elhagyja országodat. Minden esetben először az otthon levő sereged távozik. Erre figyelj oda! Hiába veszel védőegységeket, miután kiküldted teljes seregedet támadni, azok el fogják országodat hagyni! Ha már nincs országodban katona, aki elhagyhatná a hadseregedet, akkor a támadásra (vagy segítségnyújtásra) kiküldött seregedből távoznak a katonák. A seregből távozás sorrendbe ugyanaz, mint az otthoni sereg esetében, vagyis először a sima katonák távoznak, ha továbbra sincs nekik elég hely, akkor a támadók, lovasok, védők, íjászok, majd legvégül az elitek. Ha a katonák nem férnek el, akkor egyetlen kör leforgása alatt sereged akkora létszámra csökken, amekkorának helye van!"
|

01-29-2006, 07:32
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Atinak válasz
Nos Ati én az 5/X-ben vagyogatok És gondolok az ottani emberkékre akiket te is ismersz!
Majom a ketrecben,Phoenix,Mike,Dropi,Tildi,Synkel,Toto,Bmw és a többiek
Jajj Tsunamit ki ne felejtsem!  
|

02-13-2006, 19:44
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Kocce Dragi  )
|

02-13-2006, 20:00
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Nos Ati én az 5/X-ben vagyogatok És gondolok az ottani emberkékre akiket te is ismersz!
Majom a ketrecben,Phoenix,Mike,Dropi,Tildi,Synkel,Toto,Bmw és a többiek
Jajj Tsunamit ki ne felejtsem!  
|
???
Fogalmam sincs ezt mire írod, ebben a topicban nem írtam Neked semmit. A seregelhagyáshoz se látom, hogy köze lenne. Szóval teljes értetlenség.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|