Na itt van a mi rettenetes harcosunk, a rendíthetetlen stratéga! Megtalált! Jelzem nem volt olyan könnyű... de most már ti sem láthatjátok az országneveimet...
Mellesleg arra lettem figyelmes, hogy valaki minden körben renget...és kiderítettem, hogy ki, írtam neki, és akkor mert írni, hogy igen ő az! Hát én felettébb büszke vagyok rá! Igen ő egy nagyon kemény gyerek aki képes volt egy tolvaj ország területének 15%-át lerengetni. Lehet eléri, hogy újráznom kelljen.
Ati véletlenül nincs ide beregelve? Mert, ha nincs, akkor asszem ez kimeríti a JKSZ fogalmát!
Ja, és bocsi, hogy a nevét nem töröltem ki, de asszem, ha ő volt ilyen bátor, és ezt csinálta velem, ráadásul külső helyről tudta meg az országneveimet, akkor szeretném, ha ti is látnátok őt.
xy(#-s-s-s) - 2008-01-20 19:02:57
"ne ma játékost neveztem nevetségesnek, hanem az üzenetét, no de ez engem nem nagyon érdekel! Felõlem lehet jó stratéga, de akkor is elmenekült. Ezzel nem lehet mit tenni! Ha nincs esély se menekülök szabi mögé...de ez az én dolgom!
Lehet nem volt gyávaság, de nem is volt egy hõsies cselekedet!"
xy(#-s-s-s) - 2008-01-20 19:03:30
véletlenül nemtudod kitől van ez az időzet VITYUKÁM?

)
Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> itt
A
xy(#-s-s-s) - 2008-01-20 19:13:38
megszerzem az összes orid nevét nyugika

és vagy igy vagy ugy elleszel mindenütt intézve

mint látod eztis kideritettem vityuka

máskor megnézed hogy mit pofázol aztán irkálj jobbra balra, mindenütt ottvagyok nefeledd!
Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> itt