|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

01-17-2008, 17:40
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Gerinctelen-e az a gnóm,aki támadás előtt egy körrel szöviszinten legyújtja az orkot úgy,hogy annak újráznia kell ? 
|

01-17-2008, 17:47
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
igen gondoltam hogy megint olyan gyors leszel mint az előbb és a kiegészítésem nélkül írsz választ ezt akartam elkerülni  sikerült  na de nem nagyon reagáltál semmit 
|
Nem, mert abszolut nem erted, amit irok. Igy aztan teljesen felesleges barmit is irnom.

01-17-2008, 17:51
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Nem, mert abszolut nem erted, amit irok. Igy aztan teljesen felesleges barmit is irnom.
|
azt valóban nem értem miért gerinctelen, gyáva az a Fél-elf tolis aki lemeri lopni a hadist úgy hogy a hadis nem tudta hogy van rajta tk
De biztos én vagyok túl hülye hozzád képest! Bocsáss meg ohh nagy Remedy ...
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

01-17-2008, 17:55
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
azt valóban nem értem miért gerinctelen, gyáva az a Fél-elf tolis aki lemeri lopni a hadist úgy hogy a hadis nem tudta hogy van rajta tk
De biztos én vagyok túl hülye hozzád képest! Bocsáss meg ohh nagy Remedy ...
|
Mit nem értesz? Minden félelf gerinctelen.
Vagy hülye. Aki félelffel akar játszani, annak gerinctelennek kell lennie. Ennyi.
Nálam a pálmát az 1kocsmás óriás viszi, aki nem bír magával, ha meglopják.
Az ilyen minek lesz óriás 
|

01-17-2008, 17:57
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Mit nem értesz? Minden félelf gerinctelen.
Vagy hülye. Aki félelffel akar játszani, annak gerinctelennek kell lennie. Ennyi.
Nálam a pálmát az 1kocsmás óriás viszi, aki nem bír magával, ha meglopják.
Az ilyen minek lesz óriás 
|
BUTÍCSUK le a Fél-elfet legyen egyenlő a hullával !!!   
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

01-17-2008, 17:59
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Gerinctelen-e az a gnóm,aki támadás előtt egy körrel szöviszinten legyújtja az orkot úgy,hogy annak újráznia kell ? 
|
Nos, a tolis megteheti, hogy a térkapu utolsó körének utolsó mp-iben lopjon. Ez gerinctelen, esetleg gyáva cselekedet, merthogy megakadályozza az ellenfélnek a felderítést illetve ellencsapást. Azaz úgy tekizi ki az orkot, hogy nem lehet tenni ellene.
Ugyanezen észjárás szerint gerinctelen/gyáva az a gnóm aki felteszi a könyvtárkulcsot, mert eleve lehetetlenné teszi az ellen folyó egyik leghatásosabb akciót...
Szerintem akinek van türelme hozzá várja ki a tk utolsó körét. Én nem szoktam, mert úgyis elfelejteném menet közben, de ez csak a tolis egyik kihasználható lehetősége. Ráadásul sokkal kevésbé zavaró mint a 6/több körről való lopás.

01-17-2008, 19:15
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Én sem tartom gerinctelennek: lop, mert azért van, utsó körben lop, hát e van...
Én gyakran alkalmazom, bár nem félelffel, mivel mf vagyok és a szöviknek van jobban pénzük és elég kellemetlen ha észreveszik és még nem is tetszik nekik a dolog  , na meg vmiből ugye meg kell élni..... 
A Száműzött visszatér! (#708833)
Last edited by Fefe013; 01-17-2008 at 19:23..
|

01-17-2008, 20:08
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Huh, köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Jó kis vita lett a dologból.
Egyébként, ha valakinek van 10-15k lovasa, nekem pedig 3-5k (bár ennél sztem jóval nagyobb lesz később a különbség íjászom) akkor az nem olyan, mintha megvernél egy szemüveges, fogszabályzós srácot?
ui.: elnézést a szemüveges fogszabályzós srácoktól, én is voltam ilyen  (bár simán sexy voltam  ), ezért jogszerűen használom remélem
Egyébként pedig egy hadis azzal védi magát, hogy van serege, én pedig ezzel/ ilyenekkel! Ez, mint már sokan említették stratégia.
A megtévesztés az megy, ha olyan ellen megyek akihez nem biztos, hogy egy tisztánlátással együtt is beférek
Egyébként elég ritka, az, hogy valaki meg tud gömbbözni, igazából még csak két ütést kaptam eddig mióta ilyen az országom, az itt fent lévő egyik éplistát alakítottam át kicsit (5 óránként etetés az nem menne, meg kicsit alkalmazkodtam a csoporthoz  )
Nem nagyon szoktak beütni, mert a 15-17% templommal általában csak kifejezetten varisok tudnak meggömbözni => a két ütés az azért volt, mert bepróbálkoztam két szövinél és nekik volt varisuk... 2 körrel utána már jött is felém a sereg  és a varis be is ártózott... (emberrablás ment, de én jártam rosszabbul, legalábbis a másodiknál  )
Szövik ellen akkor nem nagyon van mit tenni ugye, mármint a TK-s dolgon kívül? (komolyabb szövikre gondolok..., az, hogy a másikra nyitok térkaput (hulla kívétel) az a komolyabbaknál szerintem nem jön be => a 2. mészáromat így katpam  fájt, mert lentről jött...
Visszaállok a MF-ekre és azokra a szövikre, akik nem tudnak meggömbözni, mert szerencsére ilyen is van sok
(szövitag és éplista felderítés menni szokott, főleg, ha valakit nem tudok meggömbözni, arról egy éplistával elég sok mindent meg lehet tudni  )
Egyébként pedig nekem bejön ez a tolvaj lét..., meg a feles ország, bár ez az első országom 
|

01-17-2008, 21:00
|
Member
|
|
|
|
Nekem is feles volt az első orim, meg is tetszett egyből a játék 
Sok sikert hozzá!

01-17-2008, 21:19
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Nekem is feles volt az első orim, meg is tetszett egyből a játék 
Sok sikert hozzá!
|
Köszönöm!
Remélem feljebb már nagyobbak lesznek a zsákmányok, vagy több olyat találok akit érdemes kirabolni!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|