|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Jó így ahogy van?
|
Igen, sztem ez így tökéletesen jó
|
|
19 |
65.52% |
Engem nem zavar, sztem maradjon
|
|
1 |
3.45% |
Nem, de változtatni még rosszabb lenne
|
|
0 |
0% |
Nem, legyen meg az ára, ha már raktárnak használják
|
|
5 |
17.24% |
Nem, de csak a tekercsek kopjanak
|
|
0 |
0% |
Nem, de a plusz raktáros rendszer tetszik
|
|
1 |
3.45% |
Nem, de egyenlőre egyik lehetőség sem tetszik
|
|
2 |
6.90% |
Nem tudom, nem értek hozzá
|
|
1 |
3.45% |
01-15-2008, 16:53
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
tehát már nyílt titok, hol kell, s hogyan a vagyont létrehozni
a felsorolásból kimaradt a haláladó, ingatlanadó......
egyértelmű, hogy alkalmazkodni kell a helyzethez
ha lehet ki kell figyelni, hogy az ellen miben tartja a vagyont
a fosztira küldött sereg becsapodása elött felvásárolni
a téma címére válaszolva:
nem, nem jó ez így, de ha megszorításokat kapna, akkor van, vagy találnának más utat
az el nem adott árúval nem érdemes kavarni, mert én is a sajátomat veszem vissza
csak a mennyiséget sújtó adó lehetne megoldás, ami normál ügyletnél elenyésző
esetleg démon tojás mintára:
az összes nagykereskedőt csaláson kapta a császár, ezért bebörtönözte őket, de sajnos az áruidat már nem sikerült megmenteni
1-2 havonta egy ilyen császári razzia, s maradna a játék kereteinek megfelelő 4mrd-s tartalék
|
01-15-2008, 19:05
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by merlin
nem, nem jó ez így, de ha megszorításokat kapna, akkor van, vagy találnának más utat
az el nem adott árúval nem érdemes kavarni, mert én is a sajátomat veszem vissza
az összes nagykereskedőt csaláson kapta a császár, ezért bebörtönözte őket, de sajnos az áruidat már nem sikerült megmenteni
1-2 havonta egy ilyen császári razzia, s maradna a játék kereteinek megfelelő 4mrd-s tartalék
|
Te mint 9 éve hódozó játékos azért beláthatnál egypár dolgot.
1. Nem tudok olyan szabályról, ami tiltaná a tartalékképzést, sőt még csak a játék nem rendeltetésszerű használatának sem minősül ha valaki tartalékot akar képezni.
2. Feltételezem sose voltál törpe, legalábbis a szövegedből ez jön le. Hogyan szednél össze a legtermelékenyebb fajjal 4 mrd-t? Ha tekiben tartod ellopják, ha kp-ban lefosztják sereggel. Elhiszem, hogy neked nem fűlik a fogad a termeléshez, de a te kedvedért azért talán nem kéne kötelezni mindenkit, hogy az orijában, általad könnyen elérhetően tartsa minden vagyonát.
3. Miből jön össze az országonkénti 4 mrd ami szerinted a játék kereteinek megfelelő tartalék ha a piacot korlátozod? Mellesleg már ezzel a megfogalmazással se értek egyet, merthogy az költőpénz, azért van az oriban. A tartalék egy egészen más tészta.
4. Mit csinálsz a pénzeddel, mikor lefosztottad a 3-dik 4 mrd-vel rendelkező orit is? Kiteszed a piacra hogy ne vesszen el?
01-15-2008, 20:52
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Te mint 9 éve hódozó játékos azért beláthatnál egypár dolgot.
1. Nem tudok olyan szabályról, ami tiltaná a tartalékképzést, sőt még csak a játék nem rendeltetésszerű használatának sem minősül ha valaki tartalékot akar képezni.
2. Feltételezem sose voltál törpe, legalábbis a szövegedből ez jön le. Hogyan szednél össze a legtermelékenyebb fajjal 4 mrd-t? Ha tekiben tartod ellopják, ha kp-ban lefosztják sereggel. Elhiszem, hogy neked nem fűlik a fogad a termeléshez, de a te kedvedért azért talán nem kéne kötelezni mindenkit, hogy az orijában, általad könnyen elérhetően tartsa minden vagyonát.
3. Miből jön össze az országonkénti 4 mrd ami szerinted a játék kereteinek megfelelő tartalék ha a piacot korlátozod? Mellesleg már ezzel a megfogalmazással se értek egyet, merthogy az költőpénz, azért van az oriban. A tartalék egy egészen más tészta.
4. Mit csinálsz a pénzeddel, mikor lefosztottad a 3-dik 4 mrd-vel rendelkező orit is? Kiteszed a piacra hogy ne vesszen el?
|
hát a választ már nem fogjuk meg tudni
teljesen életszerűtlen tartalékok nélküli játékot elképzelni, normál játékban...
tartaléknak nevezném azt, amihez nem jutnak hozzá az ellenfelek, a legtöbb esetben ez úgy oldható meg, hogy kinn a cumó a piacon...
hívhatjátok raktárnak, piacnak, tartalék tárolónak
|
01-15-2008, 21:36
|
Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by merlin
|
teljesen L akarod rontani a játékot??
ha mindenki szegény akkor nem élvezhető a játék annyira....
jópár ember nem azért lesz törpe 1-2 csopin át hogy ne érjen vele semmit hanem azért h az utána való szinteken tudjon hadist játszani esetleg seregcseréset vagy hasónlót!
ha kiveszik a játékból a fosztást és nem 4.2 yard lesz a max akkor bene vagyok h ne lehesen rakinakhasználni a piacot!
de az meg abszurd h a teki a piacon is kopjon....
sőőt az oriba se kéne kopnia
mivel a tekercsek több ezer évig is fennmaradnak
NewGárdony (#200400)
|
01-16-2008, 02:18
|
Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
semmifele ado semmikor se vonodjon le.
merlin, nem csak harccal lehet tarcsit gyujteni. az, hogy ez neked nem tetszik, az a te dolgod. en viszont hadd gyujtsem ugy ahogy ez nekem lehetseges. 1 kis tekiiras, 1 kis katikepzes, 1 kis tozsdezes, 1 kis fosztas. mikor melyik, ezt hadd dontse el az adott jatekos. te azt hasznalod amire te eskuszol, de ne kenyszerits erre mast is. akkor sem ha a legelejetol jatszol a hoditoval.
es mielott ram lenne ragasztva: soha nincs eltulzott mennyisegu tarcsim. 3-4-5 mrd erteku szokott lenni. ebben nincs semmi kulonleges. az 1eni boldogulast szolgalja, semmi mast. fizettem erte a vipet, gep elott ultem napi 10-12-14 alkalommal, nem hagytam magara a ht-t 2 honapra.
hatarozottan felemelem a szavam az 1iranyusitas ellen, meg az ellen is, mindenfele mesterseges modszerrel leamortizaljuk a megszerzett kis vagyonkat, hogy ne legyen amikor tenyleg szukseg van ra.
nem kell se ado, se tekikopas a piacon.
|
Teljesen egyetertek Smooth Scroller-el !
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|