Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-14-2008, 17:14
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Úgy hiszem, többiek vagyok
Szerintem a hulla egy baromira szívós és igénytelen faj. Ugyanakkor gyenge is, ez kétségtelen, de én ódzkodnék a komoly változtatásoktól vele kapcsolatban. Bőven elegendőnek tartanám ha a vérszomj mintájára megkapná a védelmet is alapképességnek minden varizás, templom meg teki nélkül.
Igen, többiek vagy
Azért gondoltam még a lakáshelyzetre, mert ha felhúz a védelem reményében mondjuk 5% templomot, akkor a támadóértéke is gyengül. Tehát pár % lakáshelyzettel kompenzálni kellene (hiszen most sem túl ütős, nem kellene a támadóját tovább gyengíteni), amin keresztül egy pici kellemetlenséget is lehet neki okozni. De megmarad, hogy nem tart templomot, és tekit sem, akkor úgy játszhat mint a mostaniak. És ott a lehetőség egy kicsi cifrázásra is
De való igaz, hogy a védelem vari magában is sokat jelenthet egyeseknek, ami vari nélkül még jó is lehet -de így maradna még gyengének .

Last edited by Xeper; 01-14-2008 at 17:17..
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-14-2008, 17:44
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Igen, többiek vagy
Azért gondoltam még a lakáshelyzetre, mert ha felhúz a védelem reményében mondjuk 5% templomot, akkor a támadóértéke is gyengül. Tehát pár % lakáshelyzettel kompenzálni kellene (hiszen most sem túl ütős, nem kellene a támadóját tovább gyengíteni), amin keresztül egy pici kellemetlenséget is lehet neki okozni. De megmarad, hogy nem tart templomot, és tekit sem, akkor úgy játszhat mint a mostaniak. És ott a lehetőség egy kicsi cifrázásra is
De való igaz, hogy a védelem vari magában is sokat jelenthet egyeseknek, ami vari nélkül még jó is lehet -de így maradna még gyengének .

A hulla maradjon is gyenge szerintem.
Elnyűhetetlen faj. Nem eszik, nem hullik csak ha mészárolják, nem hat rá a szárazvihar, rengetni elég veszteséges, megjegyzem gyújtani is, de télleg mindenfele akadnak mániákusok.
Ha napokig nem tudsz benézni a hulla orid ott van, és jó eséllyel nem lett semmi extra baja, ami másról nem igazán mondható el.
Ha a védelem varit megkapja, akkor egy betoníjas vagy íj elites hullán már csak a hadiorik fognak átmenni, kivéve 5-ben, ahol semmiféle haderőbónusza nincs.
Old 01-14-2008, 18:30
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
A hulla maradjon is gyenge szerintem.
Elnyűhetetlen faj. Nem eszik, nem hullik csak ha mészárolják, nem hat rá a szárazvihar, rengetni elég veszteséges, megjegyzem gyújtani is, de télleg mindenfele akadnak mániákusok.
Ha napokig nem tudsz benézni a hulla orid ott van, és jó eséllyel nem lett semmi extra baja, ami másról nem igazán mondható el.
Ha a védelem varit megkapja, akkor egy betoníjas vagy íj elites hullán már csak a hadiorik fognak átmenni, kivéve 5-ben, ahol semmiféle haderőbónusza nincs.
Nem hiszem el, hogy megint le kell írni. De ő se fog továbbra se beütni senkit.

Jó maradjon gyenge, de ennyire aránytalanul mindenki máshoz képest.

tf orikkal ne vegye fel a versenyt. De könyörgöm legyen már összemérhető ereje önellátó, tolvajjal és varival is rendelkező orikkal szemben.
Old 01-14-2008, 18:58
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Nem hiszem el, hogy megint le kell írni. De ő se fog továbbra se beütni senkit.

Jó maradjon gyenge, de ennyire aránytalanul mindenki máshoz képest.

tf orikkal ne vegye fel a versenyt. De könyörgöm legyen már összemérhető ereje önellátó, tolvajjal és varival is rendelkező orikkal szemben.

Akkro viszont ott tartunk, hogy a tolvajjal és varival is rendelkező önellátó orikban meg ne okozzon kárt a szárazvihar, és ne hulljanak az egységek csata közben. Ráadásul terjesszenek pestist is...

Igazából ebben szerintem sose lesz megegyezés. Leírtam a véleményem, és ennyi
Old 01-14-2008, 19:07
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by lukika View Post
az lenne a legjobb, ha a hulla alapból kapna30% hadi és 40% férőhelybónuszt akkor még az orkkal is felvenné a versenyt haderőbe
legyen inkább 70% hadi, 40% lakibónusz, jah és a hulla elitek védő értéke legyen mondjuk 10 és akkor lesz egy tamagocsi hadisod, amibe be se kell nézned, csak ha éppen ütni akarsz egyet...
gondolkodj el azért, miért cél hogy felvegye az orkkal a versenyt??? 1 élezett orknak sok hátulütöje is van, sokkal inkább kell rá figyelni mint egy átlagos fajra, de ezt "meg is hálálja" a brutális ütőerejével, sztem ez így korrekt, és azt már meg sem emlitem,hogy a hadis fajok közül az orknak a leggyengébb a védelme.
az élőhalott majdnem hogy nem igényel semmi odafigyelést,nem kell figyelni hogy bekopnak a tekik,vagy lelopják őket, nem kell védővarázslatokat feltenni, nem kell izgulni hogy egy ütés után kapsz-e 36kör vihart stb... akkor ez miért is lenne egyensúlyban ha akkorát ütne mint egy ork???

Reply With Quote
Old 01-14-2008, 19:47
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

sracok, amit javasoltam, az nem erositene meg a hullat veszedelmesen sztem, de talan adna 1 kis sanszt felsobb csoportokban is, ahol szinte nincs is hulla mar, a mezony rendesen besurusodik.

nem lenne pont a ketto (gyenge es a tul eros) kozott amit korabban inditvanyoztam? szoval +2 ferohely 4. csoportban, +4 3-on, +6 2-n es +8 az 1a-ban. durva? sztem nem.
Reply With Quote
Old 01-14-2008, 20:55
Spanyesz Spanyesz is offline
Junior Member

Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
sracok, amit javasoltam, az nem erositene meg a hullat veszedelmesen sztem, de talan adna 1 kis sanszt felsobb csoportokban is, ahol szinte nincs is hulla mar, a mezony rendesen besurusodik.

nem lenne pont a ketto (gyenge es a tul eros) kozott amit korabban inditvanyoztam? szoval +2 ferohely 4. csoportban, +4 3-on, +6 2-n es +8 az 1a-ban. durva? sztem nem.
ez csak a barakkora vagy a házakra is érvényes lenne?
Reply With Quote
Old 01-14-2008, 20:57
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Spanyesz View Post
ez csak a barakkora vagy a házakra is érvényes lenne?
mindenre amibe fer vmi.
Reply With Quote
Old 01-14-2008, 21:05
Junior Member

annyi elönyt tényleg nemadna h nagyon durva legyen de tény h jobb lenne,ha az üres hekikre is vonatkozna

Last edited by Spanyesz; 01-17-2008 at 14:02..
Reply With Quote
Old 01-17-2008, 14:02
Junior Member

arra is gondoltam tunningnak hogy csatában ugye az elesetteket megkapja alap katonaként,és ha nem alap katonákként kapná meg hanem olyan egységként ami meghalt tehát pl ellenfeled veszteségei : 0katona ..... 235 elit akkor 235 elit jönne haza a sereggel
várom h mennyire nyeri el a tetszéseteket

meg annyi ha lesz erösítés akkor mikor és hogyan döl el h milessz az?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules