|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

01-14-2008, 18:55
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by eper
tom, hogy nem ez a helye az ujitásoknak, de annak nem lenne értelme, hogy az elinditott támadás után ne lehessen törölni egy országot, csak ha lezajlott a csata? 
|
Nem.
Ráadásul nem is oldaná meg a problémát ha nektek most meglenne az az 50 hekitek. Lásd be, ennél többről van szó itt.

01-14-2008, 19:15
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Én meg azon nevetek h a két nagyorim 1milla kör kitiltással alszik ami fórumon nem lett mutatva sem, és vígan tudok még mindig itt írni 
és hogy jön ez ide? úgy, h Ati tényleg ember :d
Satovári Klán (#327287)
|

01-14-2008, 19:18
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Seldon
Én meg azon nevetek h a két nagyorim 1milla kör kitiltással alszik ami fórumon nem lett mutatva sem, és vígan tudok még mindig itt írni 
és hogy jön ez ide? úgy, h Ati tényleg ember :d
|
"A játékban azok a személyek, akikeket nemkívánatosnak minősítettünk, nem vehetnek részt: nem indíthatnak új országot, meglevő országaikba sem léphetnek be, és más országát sem használhatják."
"A regisztrációs szabályok elfogadásával kijelented, hogy teljeskörű felelősséget vállalsz minden olyan személy tettéért a játékon belül, aki a felhasználói adataiddal belép a játékba. A felelelősség másra semmilyen módon át nem hárítható, akkor sem, ha ezek az adatok bármilyen módon illetéktelen kezekbe kerülnek."
Amint ide is belép egy olyan valaki, aki a játékban nemkívánatos, természetesen innen is kitiltásra kerülsz.
Ameddig csak a játékon belül történt ilyen jellegű szabálytalanság, addig csak arra vonatkoznak a szaknciók.
Jah, és ennek mi köze az X topjához? Az égvilágon semmi, csak offolni is ide jár mindenki.
|

01-14-2008, 19:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Köszönöm 
legalább itt kaptam reakciót végre  )
Satovári Klán (#327287)
|

01-14-2008, 19:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Szabálytalanságom sajnálom, nem kellett volna vérigsértenem 
de megtettem, látom következményeit 
Satovári Klán (#327287)
|

01-14-2008, 19:31
|
 |
Member
|
|
|
|
X tophoz annyiban kapcsolódik, h míg az ottaniak adminunk-játékadónk szájíze szerint viselkednek és kedveli őket, addig csinálhatják. amint emberileg nemkívánatossá válnak, a rendszer ellenségnek tekinti őket. sajnos a legnagyobb baj h a vezetésből hiányzik az objektivitás.
Satovári Klán (#327287)
|

01-14-2008, 19:45
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Nem fejtem ki kivel értek egyet, mert kapnék egy csomó pirosat és ugyse értenétek.. de akinek nem tetszik a játék és ahogy működik nem kötelező játszani.. ha valakit az Admin törölni akar bármilyen indok ok nélkül megtehetné.. legalábbis levan írva amikor jelenteztetek a játékba.. tehát szerintem örüljetek, hogy leáll vitatkozni Veletek és indokli a döntéseit.. ugyanis nem lenne kötelező Neki...
|

01-14-2008, 19:48
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Seldon
X tophoz annyiban kapcsolódik, h míg az ottaniak adminunk-játékadónk szájíze szerint viselkednek és kedveli őket, addig csinálhatják. amint emberileg nemkívánatossá válnak, a rendszer ellenségnek tekinti őket.
|
Nemkívánatossá csak emberileg lehet válni. Attól, hogy csalsz, nem leszel a játékon belül nemkívánatos. Attól, hogy semmi mást nem csinálsz, csak másokat provokálsz, attól már igen. Még akkor is, ha a játékon belül esetleg nem követsz el szabálytalanságot.
És ennek ismét az égvilágon semmi köze az X topjához, úgyhogy köszönöm az újabb offot. 
|

01-14-2008, 19:30
|
Junior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Nem.
Ráadásul nem is oldaná meg a problémát ha nektek most meglenne az az 50 hekitek. Lásd be, ennél többről van szó itt.
|
nem állitottam hogy a problémát megoldaná, az az elmult 2 hét aktiv forumozása sem hozta meg amit ebben a témában ennyi ember beirkált.
azzal is tisztában vagyok, hogy utolag nem kapom meg amiröl beszélsz.
de nem értem a logikát sem, miért téved el a sereg, vagy mi a mese a végén.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|