|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

01-14-2008, 16:48
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Szerintem nem kellene még igénytelenebbé tenni a hullát, mert akkor semmivel nem lehet majd megszorongatni őket, el lesznek magukban be-beverve szerencsével/szövivel a kezdőket. Így semmi értelme nincsen.
Mi lenne, ha a védővarázslatok (védelem, mágikus pajzs) elérhetővé válnának számukra is -természetesen a megfelelő mágia birtokában kell hogy legyenek?
Tehát kaphatnának 30% véderőtöbbletet, de cserébe be kell áldozniuk pár% barakkot a templomokért, amiket tudósként is 5% tudománnyal használnának csak.
Természetesen e mellé kellene még némi férőhely bónusz is, de azt is lehetne tekercshez kötni, kb 10-15 megfelelő lenne.
Összességében tehát védelem és mágikus pajzs (elsődlegesen a védelem...) varázslatokra képes varázslók (mint a vérszomj: a saját népet befolyásolni tudják, de komplex mágiával nem foglalkoznak  -talán még a tk felderítése is bekerülhetne hogy szövizhessen, valamint a távolbalátás ), és kb 15% -ig engedélyezett lakáshelyzeti tekercsek használata talán elégséges lenne a hullák többi fajhoz való felzárkózásához.

01-14-2008, 16:50
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
ez már benne is van...  az el nem férő embereknek elvileg csak az 50%-a megy el körönként
|
akkor ezen csökkenteni, vagy valami olyat amivel megtudják azt csinálni ha egy ori rászáll netudja teljesen szétbarmolni az országot, és az olcsóbb nyersi,de még ezekkel se javítjuk alapvetö gyengéjét h háborúban ööö s...
|

01-14-2008, 16:53
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Szerintem nem kellene még igénytelenebbé tenni a hullát, mert akkor semmivel nem lehet majd megszorongatni őket, el lesznek magukban be-beverve szerencsével/szövivel a kezdőket. Így semmi értelme nincsen.
Mi lenne, ha a védővarázslatok (védelem, mágikus pajzs) elérhetővé válnának számukra is -természetesen a megfelelő mágia birtokában kell hogy legyenek?
Tehát kaphatnának 30% véderőtöbbletet, de cserébe be kell áldozniuk pár% barakkot a templomokért, amiket tudósként is 5% tudománnyal használnának csak.
Természetesen e mellé kellene még némi férőhely bónusz is, de azt is lehetne tekercshez kötni, kb 10-15 megfelelő lenne.
Összességében tehát védelem és mágikus pajzs (elsődlegesen a védelem...) varázslatokra képes varázslók (mint a vérszomj: a saját népet befolyásolni tudják, de komplex mágiával nem foglalkoznak  -talán még a tk felderítése is bekerülhetne hogy szövizhessen, valamint a távolbalátás ), és kb 15% -ig engedélyezett lakáshelyzeti tekercsek használata talán elégséges lenne a hullák többi fajhoz való felzárkózásához.
|
ezt szerintem Ati ugysem engedné meg h varizzon, hameg megkapja a varázslatokat meg a %okat akkor mint egy gyengített faj lenne,ezzel erösödne de nemlenne semmilyen spec elönye mint egyes fajoknak amik erösek lehetnek valamiben
|

01-14-2008, 16:57
|
Junior Member
|
|
|
|
vagy neis tk felderítése csak valahogy tudja h hánykörröl van tk rá úgy mint a földrengésnél kiírja h x-y kör távolságból érkezett
|

01-14-2008, 17:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Spanyesz
ezt szerintem Ati ugysem engedné meg h varizzon, hameg megkapja a varázslatokat meg a %okat akkor mint egy gyengített faj lenne,ezzel erösödne de nemlenne semmilyen spec elönye mint egyes fajoknak amik erösek lehetnek valamiben
|
Még jó hogy te itt vagy, és megmondod...
Ha a mostani formában majdnem jó a hulla, és megkapná a VÉDŐ varázslatokat meg némi lakáshelyzetet, akkor már életképes lenne normálisan. Most is van pár speciális képessége, egy kis erősítéssel kb egyensúlyban lehetne a többi fajjal. A mostani előnyeit nem kell elvetni, úgyhogy nem értem miért írod a semmi spec előnyt (0 kaja, betegség, katonák zsákmányolása).
Kiváncsian várom a többiek véleményét 

01-14-2008, 17:05
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ha a mostani formában majdnem jó a hulla, és megkapná a VÉDŐ varázslatokat meg némi lakáshelyzetet, akkor már életképes lenne normálisan. Most is van pár speciális képessége, egy kis erősítéssel kb egyensúlyban lehetne a többi fajjal. A mostani előnyeit nem kell elvetni, úgyhogy nem értem miért írod a semmi spec előnyt (0 kaja, betegség, katonák zsákmányolása).
|
Úgy hiszem, többiek vagyok 
Szerintem a hulla egy baromira szívós és igénytelen faj. Ugyanakkor gyenge is, ez kétségtelen, de én ódzkodnék a komoly változtatásoktól vele kapcsolatban. Bőven elegendőnek tartanám ha a vérszomj mintájára megkapná a védelmet is alapképességnek minden varizás, templom meg teki nélkül.

01-14-2008, 17:06
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
|
a spec-akármit nem a faji elönyeire értettem hanem mivel másra nem leeht használni csak hadisnak, akkor legalább abban legyenjó mint fajilag az ork vagy óriás pl, vitatkozni nemszeretnék senkivel mert lehet nincs igazam, de én így látom
|

01-14-2008, 17:07
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Spanyesz
a spec-akármit nem a faji elönyeire értettem hanem mivel másra nem leeht használni csak hadisnak, akkor legalább abban legyenjó mint fajilag az ork vagy óriás pl, vitatkozni nemszeretnék senkivel mert lehet nincs igazam, de én így látom
|
Ork nem csak hadizásra alkalmas. Kiváló kajatermelő is egyben. Óriás meg tolizáson kívül mindenre meg még annál többre is jó. Nem idekeverendő a hullához.

01-14-2008, 17:09
|
Junior Member
|
|
|
|
csak példaként akartam hozni vmit:S
|

01-14-2008, 17:11
|
Junior Member
|
|
|
|
nekem lényegében mind1 h milyen erösítést kap csak kapjon  én csak ötleteket vetettem fel
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|