Hódító / Queosia forum Mobile
Page 4 of 4
« First < 234
Egyéb>Hüllők
Synkel 20:41 01-13-2008
Originally Posted by Toti:
Pók az kicsit másabb. Pothoha kicsit megnyílik egy ilyen miatt és mehet a levesbe. nagyon kicsi az esély, hogy túlélje. Hogyha épp észreveszed, és megpillanatragasztózod, akkor van egy kicsi, hogy nem fertőződik el. De egy agámának, sztem sokkal keményebb a bőre, hogy csak úgy szétnyíljon, meg az eséstől legyen baja. fertőzés? betegség? csak ezek lehettek a bajok sztem

Ha lehetne most adtam volna egy ződet:-):-):-)
Méghogy én a szadista, mikor te ragasztod össze a törött pókodat:-):-):-):-):-)
[Reply]
Toti 20:53 01-13-2008
Originally Posted by Synkel:
Ha lehetne most adtam volna egy ződet:-):-):-)
Méghogy én a szadista, mikor te ragasztod össze a törött pókodat:-):-):-):-):-)
Ez néha nála életmentő műtét. MÉg nem volt rá szükségem:-) De az a legjobb. Téged összevarnak ha van vmi, a pókot ragasztják:-) majd levedli.
[Reply]
Dragi 20:59 01-13-2008
Pók az kicsit másabb. Pothoha kicsit megnyílik egy ilyen miatt és mehet a levesbe. nagyon kicsi az esély, hogy túlélje. Hogyha épp észreveszed, és megpillanatragasztózod, akkor van egy kicsi, hogy nem fertőződik el. De egy agámának, sztem sokkal keményebb a bőre, hogy csak úgy szétnyíljon, meg az eséstől legyen baja. fertőzés? betegség? csak ezek lehettek a bajok sztem
phúúúúújj pókot eszel ? Éetterembe pincér póóók van a levesembe :-):-):-)
[Reply]
vityu 21:00 01-13-2008
Ez néha nála életmentő műtét. MÉg nem volt rá szükségem:-) De az a legjobb. Téged összevarnak ha van vmi, a pókot ragasztják:-) majd levedli.
Ez aztán az információ!!! Ez megéri a ződet! És már tudok is adni!!!!! :-):-):-):-)
[Reply]
Toti 21:10 01-13-2008
Originally Posted by Dragon,Szamár :)):
phúúúúújj pókot eszel ? Éetterembe pincér póóók van a levesembe :-):-):-)
Kicsi sárkány belőled fogok levest főzni...:-)
[Reply]
Page 4 of 4
« First < 234
Up