3oldalig olvastam, aztán elment a kedvem az egésztől...
Tolimalusz: Hát én nem támogatom ott van a 10K pontos határ, az eléggé lefogja ezeket a dolgokat A-ban.
Ameddig az nem lesz értelmesebbé alakítva addig ostobaság lenne mégegy malusz.
Erről volt egy javaslatom, lásd az alábbi topicban, jó olvasgatást
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=968&page=47
Varimalusz: Remedy problémája jogos. Synkel megoldása meg értelmetlen (menjen el kevesebb ember)
Viszont jó megoldás lehet, hogyha viharra és a hasonlókra nem érvényesül a malusz. (Mint ahogy hadüzenetnél se érvényesül)
De ahogy korábban is elhangzott nem jogos bevezetni ezeket a maluszokat.
Nagy létszámkülönbségnél úgysem fgonak gyújtogatni, rengetni mert nincs értelme.
A lopások ellen meg tudsz tenni. (Bank, üres raktár)
Lejjebb sincs malusz azért, mert egy szövi lopja az mf-et. Szóval logikátlan lenne, ha itt lenne.
Lehet jönni, azzal, hogy +10%, de mind tudjuk, hogy az mire elég, egy átlagos orinak a szövi tolisával szemben.
Tehát nem támogatom az újabb maluszokat.
Seregmalusz: szerintem ez jól működik. Nem szabad hozzányúlni.
10fős klánban jobban ki lehet gyúrni a hadiporikat, mint kisebb klánokban. Tényleg jó lenne az, ha mindenkit nagy klánba kellene kényszeríteni, hogy tudjon játszani?
Összefoglalva feltéve, de nem megengedva, hogy a mostani rendszer logikátlan, ugyanakkor a számbajöhető lehetőségek közül a legjobb. Akkor csak azért nem érdemes változtatni, hogy a logikátlansága megszűnjön.
Kérek mindenkit, hogy ne is vegye figyelembe ezt a hozzászólást, csak azért írtam, hogy nőjön a hozzászólásaim száma, kérlek folytassátok a személyeskedést.