|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |

01-12-2008, 15:35
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Tesóóóó   hát akkor kéne keresni egy másik bolygót, mert ha itt akarjuk eldönteni akkor túlélő nem maradna. Emlékszem amikor utoljára szkanderoztunk akkor ki is pusztultak a dinoszauruszok. 
|
Okés. Van egy jó ajánlatom  Maradhatsz itt a földön, viszont akkor a naprendszer az enyém  keresek vmi olyan bolygót, ahol csak nagycsöcsű csajok laknak 
Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval...és rettentő haraggal...és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek! És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr...amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!" / Ponyvaregény
|

01-12-2008, 15:36
|
 |
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Toti
Nem is tudtam, hogy te vagy az ikertesóm  Viszont akkor el kell dönteni, hogy te leszel az idősebb egy hangyányit vagy én 
|
Quote:
Tesóóóó   hát akkor kéne keresni egy másik bolygót, mert ha itt akarjuk eldönteni akkor túlélő nem maradna. Emlékszem amikor utoljára szkanderoztunk akkor ki is pusztultak a dinoszauruszok. 
|
Világok harca...

|

01-12-2008, 15:38
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Okés. Van egy jó ajánlatom  Maradhatsz itt a földön, viszont akkor a naprendszer az enyém  keresek vmi olyan bolygót, ahol csak nagycsöcsű csajok laknak 
|
sőt emellett nagy has, nagy segg és nagy száj is párosul majd hozzá jó szórakozást 

01-12-2008, 15:40
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
sőt emellett nagy has, nagy segg és nagy száj is párosul majd hozzá jó szórakozást 
|
ráadásul 2 méteresek és négerek és a csöcsüket csak felvarraták ?    
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

01-12-2008, 15:43
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|

01-12-2008, 15:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
|
De gusztustalan perverz fantáziátok van!!! Tökéletes alkatú csajok lesznek azon a bolygón, mind az összes Playboy-nyuszi lesz!!! 
Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval...és rettentő haraggal...és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek! És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr...amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!" / Ponyvaregény
|

01-12-2008, 15:45
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Én is megelégednék egy szimpla Csák Norisz jelzővel 
|

01-12-2008, 15:46
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
De gusztustalan perverz fantáziátok van!!! Tökéletes alkatú csajok lesznek azon a bolygón, mind az összes Playboy-nyuszi lesz!!! 
|
Olyan vadnyulak, mint a Gyalog galopp-ban  
|

01-12-2008, 15:46
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

01-12-2008, 15:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kós00792
Olyan vadnyulak, mint a Gyalog galopp-ban  
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
|
Oks. Veletek nem beszélgetek. Kiforgattok mindent! De jön még az kutyára nagy nehéz tátra tehergépjármű. És lesz nagy pislogás kifele.
És hogy tudjatok róla 103  két sört rendel 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|