|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

01-10-2008, 17:30
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ennél már csak az zavaróbb, amikor jön értetlenkedni, hogy miért lett törölve az idegennyelvű verzióból... Hát mert megszegte a szabályokat... Ja hogy nem is tudja elolvasni, hogy mik a szabályok... Hát igen...
Valóban nem értem én sem, hogy ha valaki nem beszél egy adott nyelvet, akkor miért kell feltétlenül egy olyan nyelvű játékban játszania...
|
Nem lehetne az idegen nyelvű verziókba valahova egyértelműen kiírni, hogy is van ez a dolog a megengedett nyelvekkel? Úgy tűnik, a legtöbben azért nem értik, vagy nem fogadják el, mert nem találják sehol, és ez bezavar (őszintén szólva én sem tudom, hova van leírva, pedig valahol láttam  ); most már ott tartunk, hogy a Hódító Adminra hivatkozik valaki, aki azt mondta hogy lehet magyarul is csevegni... szóval nagy a káosz, és sok a vita.
|

01-10-2008, 17:46
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
A kérdésem, csak annyi lenne, hogy az összes játszható nyelven kiíratnád-e, vagy csak az adott nyelven? Aki nem ismeri a fórúm nyelvét, az nem fogja elolvasni.
|

01-10-2008, 17:55
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi
A kérdésem, csak annyi lenne, hogy az összes játszható nyelven kiíratnád-e, vagy csak az adott nyelven? Aki nem ismeri a fórúm nyelvét, az nem fogja elolvasni.
|
Az adott verzió nyelvén. A lényeg az, hogy ha egyértelműen le lenne írva, nem lehetne arra hivatkozni, hogy sehol nem olvasható ilyen szabály. Aki meg nem ért annyira az adott nyelven, hogy a szabályokat elolvassa, az tényleg ne menjen oda játszani. Ha meg nem AKARJA elolvasni, és így szeg szabályt, az meg utólag ne vitatkozzon.
|

01-10-2008, 18:02
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by fefe013
Még a pontlistában kattintok rá az orira, de mire beírom a támadó sereget leszabizik, én még ilyet nem láttam  
|
A bevehetetlen védelem. 
|

01-10-2008, 18:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Például nem lehet az anarchosta csoportban 500 országod. Meg egyéb eltérések, amik a regisztrációs szabályokban mind-mind le vannak írva ugye. 
|
Értem Ati 
Azt szerintem többször elmondták már itt is, hogy nem lehet 4 oridnál több egy szinten anarchban, azt viszont a mai napig nem tudom mi az a "Zuaberpergamente".
Zaubert ismerek viszont...   
|

01-10-2008, 18:11
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Nem lehetne az idegen nyelvű verziókba valahova egyértelműen kiírni, hogy is van ez a dolog a megengedett nyelvekkel? Úgy tűnik, a legtöbben azért nem értik, vagy nem fogadják el, mert nem találják sehol, és ez bezavar (őszintén szólva én sem tudom, hova van leírva, pedig valahol láttam  ); most már ott tartunk, hogy a Hódító Adminra hivatkozik valaki, aki azt mondta hogy lehet magyarul is csevegni... szóval nagy a káosz, és sok a vita.
|
Queosiában pl fórumetikettben vastagon kiemelve:
"The official language of the forum is English. Do not use any other languages!"
|

01-10-2008, 18:12
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi
|
Végülis hány nyelv van a világon?   
|

01-10-2008, 18:13
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Az adott verzió nyelvén. A lényeg az, hogy ha egyértelműen le lenne írva, nem lehetne arra hivatkozni, hogy sehol nem olvasható ilyen szabály. Aki meg nem ért annyira az adott nyelven, hogy a szabályokat elolvassa, az tényleg ne menjen oda játszani. Ha meg nem AKARJA elolvasni, és így szeg szabályt, az meg utólag ne vitatkozzon.
|
Ez pedig le van írva...
Sőt, még a privát üzenetre vonatkozóan is le van írva:
" Our policy about the language used in private messages:
- If a non-Hungarian speaker receives a message in Hungarian and reports it, we warn the sender to use English. If he does it more than once, longer bans are given.
- The same goes for all other languages, other than English, I just used Hungarian as an example, since we have the most of those at this point.
- If a Hungarian-speaker receives a Hungarian message, we expect him to understand it, that language being his mother tongue.

- Reported messages in languages we do not understand are automatically considered not acceptable, and a warning, later longer bans are given."
|

01-10-2008, 18:14
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pali papa
Értem Ati 
Azt szerintem többször elmondták már itt is, hogy nem lehet 4 oridnál több egy szinten anarchban, azt viszont a mai napig nem tudom mi az a "Zuaberpergamente".
Zaubert ismerek viszont...   
|
Én se tudom mi az, de mivel ez a fórum a Hódítóé és a Queosiáé, ezért valószínüleg nem is fogsz erre itt hivatalos választ kapni. 
|

01-10-2008, 18:17
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én se tudom mi az, de mivel ez a fórum a Hódítóé és a Queosiáé, ezért valószínüleg nem is fogsz erre itt hivatalos választ kapni. 
|
Ott a pont magint 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|