Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Egyéb
Register Stats Members List Today's Posts

Egyéb Minden, ami máshova nem fér

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-10-2008, 17:30
laci laci is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ennél már csak az zavaróbb, amikor jön értetlenkedni, hogy miért lett törölve az idegennyelvű verzióból... Hát mert megszegte a szabályokat... Ja hogy nem is tudja elolvasni, hogy mik a szabályok... Hát igen...

Valóban nem értem én sem, hogy ha valaki nem beszél egy adott nyelvet, akkor miért kell feltétlenül egy olyan nyelvű játékban játszania...
Nem lehetne az idegen nyelvű verziókba valahova egyértelműen kiírni, hogy is van ez a dolog a megengedett nyelvekkel? Úgy tűnik, a legtöbben azért nem értik, vagy nem fogadják el, mert nem találják sehol, és ez bezavar (őszintén szólva én sem tudom, hova van leírva, pedig valahol láttam ); most már ott tartunk, hogy a Hódító Adminra hivatkozik valaki, aki azt mondta hogy lehet magyarul is csevegni... szóval nagy a káosz, és sok a vita.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-10-2008, 17:46
BigPi BigPi is offline
Member

Longevity: 93%

A kérdésem, csak annyi lenne, hogy az összes játszható nyelven kiíratnád-e, vagy csak az adott nyelven? Aki nem ismeri a fórúm nyelvét, az nem fogja elolvasni.
Reply With Quote
Old 01-10-2008, 17:55
laci laci is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by BigPi View Post
A kérdésem, csak annyi lenne, hogy az összes játszható nyelven kiíratnád-e, vagy csak az adott nyelven? Aki nem ismeri a fórúm nyelvét, az nem fogja elolvasni.
Az adott verzió nyelvén. A lényeg az, hogy ha egyértelműen le lenne írva, nem lehetne arra hivatkozni, hogy sehol nem olvasható ilyen szabály. Aki meg nem ért annyira az adott nyelven, hogy a szabályokat elolvassa, az tényleg ne menjen oda játszani. Ha meg nem AKARJA elolvasni, és így szeg szabályt, az meg utólag ne vitatkozzon.
Reply With Quote
Old 01-10-2008, 18:02
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by fefe013 View Post
Még a pontlistában kattintok rá az orira, de mire beírom a támadó sereget leszabizik, én még ilyet nem láttam
A bevehetetlen védelem.
Old 01-10-2008, 18:04
Pali papa's Avatar
Pali papa Pali papa is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Például nem lehet az anarchosta csoportban 500 országod. Meg egyéb eltérések, amik a regisztrációs szabályokban mind-mind le vannak írva ugye.
Értem Ati
Azt szerintem többször elmondták már itt is, hogy nem lehet 4 oridnál több egy szinten anarchban, azt viszont a mai napig nem tudom mi az a "Zuaberpergamente".
Zaubert ismerek viszont...

http://s1.sfgame.hu/index.php?rec=67834 Az én kicsi varázslóm...
Reply With Quote
Old 01-10-2008, 18:11
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Nem lehetne az idegen nyelvű verziókba valahova egyértelműen kiírni, hogy is van ez a dolog a megengedett nyelvekkel? Úgy tűnik, a legtöbben azért nem értik, vagy nem fogadják el, mert nem találják sehol, és ez bezavar (őszintén szólva én sem tudom, hova van leírva, pedig valahol láttam ); most már ott tartunk, hogy a Hódító Adminra hivatkozik valaki, aki azt mondta hogy lehet magyarul is csevegni... szóval nagy a káosz, és sok a vita.
Queosiában pl fórumetikettben vastagon kiemelve:

"The official language of the forum is English. Do not use any other languages!"

Old 01-10-2008, 18:12
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by BigPi View Post
Végülis hány nyelv van a világon?
Old 01-10-2008, 18:13
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Az adott verzió nyelvén. A lényeg az, hogy ha egyértelműen le lenne írva, nem lehetne arra hivatkozni, hogy sehol nem olvasható ilyen szabály. Aki meg nem ért annyira az adott nyelven, hogy a szabályokat elolvassa, az tényleg ne menjen oda játszani. Ha meg nem AKARJA elolvasni, és így szeg szabályt, az meg utólag ne vitatkozzon.
Ez pedig le van írva...

Sőt, még a privát üzenetre vonatkozóan is le van írva:

" Our policy about the language used in private messages:
  • If a non-Hungarian speaker receives a message in Hungarian and reports it, we warn the sender to use English. If he does it more than once, longer bans are given.
  • The same goes for all other languages, other than English, I just used Hungarian as an example, since we have the most of those at this point.
  • If a Hungarian-speaker receives a Hungarian message, we expect him to understand it, that language being his mother tongue.
  • Reported messages in languages we do not understand are automatically considered not acceptable, and a warning, later longer bans are given."
Old 01-10-2008, 18:14
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Pali papa View Post
Értem Ati
Azt szerintem többször elmondták már itt is, hogy nem lehet 4 oridnál több egy szinten anarchban, azt viszont a mai napig nem tudom mi az a "Zuaberpergamente".
Zaubert ismerek viszont...
Én se tudom mi az, de mivel ez a fórum a Hódítóé és a Queosiáé, ezért valószínüleg nem is fogsz erre itt hivatalos választ kapni.
Old 01-10-2008, 18:17
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Én se tudom mi az, de mivel ez a fórum a Hódítóé és a Queosiáé, ezért valószínüleg nem is fogsz erre itt hivatalos választ kapni.
Ott a pont magint
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules