Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > PC (hardver, szoftver, játékok stb.)
Register Stats Members List Today's Posts

PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb.

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-01-2008, 19:26
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Az nC klánnak volt saját szervere, elméletileg még mindig van... Darmadeus-t keresd ezügyben, ő futtatja.

Egyébként meg eredeti. Mi is átszoktunk szépen lassan oda.

Játszható magyar törtszervert nem nagyon tudok. Talán a Nitro, de az olyan Kani2... Szóval én nem ajánlom. Nem is tudom, hogy megy-e még.

Hozzáteszem ez az 1.111 -dik hozzászólásom.... DDDD
Nem azt mondtad, hogy a ti szerveretek csak akkor megy, ha a kani nem? Az eredeti meg kizárva, mert nem akarok játékra költeni, márpedig ha jól sejtem, ahhoz meg kéne vennem a Warcraft 3-at. Viszont ha gondolod, valamikor játszhatnánk egy-két meccset, ezen a héten úgyis itthon vagyok.

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-01-2008, 19:29
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

remek. holnaptól ráérek délutánonként.

Hát elméletileg csak akkor ment, de aztán a vége felé összevissza, amikor éppen Darmadeusnak volt kedve bekapcsolni...

Igen, meg kéne venni, de már elég nevetséges. Leárazáskor 1999-ért láttam valahol (talán media markt??) warcraft 3-at The Frozen Throne kiegészítővel együtt, tudod, ilyen összecsomagolt verzióban...

Szóval 2k-ért mehetnénk eredetire. Mindegy. Holnaptól egy kis dota nekem sem ártana meg Kanin, vissza kéne rázódni, nagyon kijöttem a gyakorlatból....

Meg majd újra telepítem a gépet, hogy ne lagoljak. (Vicces, hogy 8 megás korlátlan netem van, és olyan delayom van, mint még soha DD Asszem vírusos még mindig a gépem... Majd egy format rendbe teszi. )
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules