Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-30-2007, 16:13
Tamás Tamás is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Egy valamiben viszont nagyon egyet értek.

Ezek az éplistázós izék CSOPORTFÜGGŐK! Lehet, hogy ahol te játszol, ott az a gnóm szuper. Ahol meg én játszom, ott meg az enyém állja a sarat.

És ez mindenkire vonatkozik. Jó éplista NINCS!
Mindenkinek meg kell találni neki mi a jó. Mondhatunk valakinek 70% barakkos ork tábornokot hadinak, csak épp lehet nem fog tudni vele játszani... Vagy olyan csoportban van, ahol semmi értelme egy olyan országnak.

Szóval senki ne vegyen mérget arra, hogy ha a külső fórumon kér egy éplistát, és azt megépíti, akkor ő lesz az überálleszatyaúristen a csoportban.
Nincsenek olyan ambícióim, hogy én akarok lenni a csoporton belül az abszolut verhetetlen übertáp wunderschön magányos hős gnóm, csak kíváncsi voltam azoknak a véleményére, akik speciel játszottak már gnómmal, ugyanis én eddig 5-ben kizárólag felessel nyomultam.Azt viszont elég sokszor.

Volt egy tervem, csak úgy gondoltam, előtte azért meghallgatok mást is.Eddig voltak jó tanácsok és voltak olyasfélék is, amelyek azt sugallták, hogy a legjobb tanács az, ha nem fogadok el semmilyen tanácsot sem.

Felvázolnék véleményezésre egy elképzelést, remélem nem hurrogtok le érte (mint a felesnél):

Gnóm tudós, 200 heki, ép list alfa verzió, vip+helytartóval:
35 ház
34 barakk
7 kovács
27 tanya
8 könyv
1 raktár
3 fémbánya
30 torony
20 kocsma
30 templom
5 bank.
1840 ijj, 4500 varis, 1200 tolis.
8 könyv a teki pótlásra, 200 kati képzés napi 6-10 milláért, kajatúltemelés, ijjas-tornyos védelem, és lopom a gyengébbet meg a hullákat.

Vélemény?(Lehet hogy nem kellene tekikopásra könyv, hanem inkább plussz barakk?)

Van egy béta verzióm is, de azt inkább később, mert sok lenne.
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules