Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Egy valamiben viszont nagyon egyet értek.
Ezek az éplistázós izék CSOPORTFÜGGŐK! Lehet, hogy ahol te játszol, ott az a gnóm szuper. Ahol meg én játszom, ott meg az enyém állja a sarat.
És ez mindenkire vonatkozik. Jó éplista NINCS!
Mindenkinek meg kell találni neki mi a jó. Mondhatunk valakinek 70% barakkos ork tábornokot hadinak, csak épp lehet nem fog tudni vele játszani... Vagy olyan csoportban van, ahol semmi értelme egy olyan országnak.
Szóval senki ne vegyen mérget arra, hogy ha a külső fórumon kér egy éplistát, és azt megépíti, akkor ő lesz az überálleszatyaúristen a csoportban.
|
Nincsenek olyan ambícióim, hogy én akarok lenni a csoporton belül az abszolut verhetetlen übertáp wunderschön magányos hős gnóm, csak kíváncsi voltam azoknak a véleményére, akik speciel játszottak már gnómmal, ugyanis én eddig 5-ben kizárólag felessel nyomultam.Azt viszont elég sokszor.
Volt egy tervem, csak úgy gondoltam, előtte azért meghallgatok mást is.Eddig voltak jó tanácsok és voltak olyasfélék is, amelyek azt sugallták, hogy a legjobb tanács az, ha nem fogadok el semmilyen tanácsot sem.
Felvázolnék véleményezésre egy elképzelést, remélem nem hurrogtok le érte (mint a felesnél):
Gnóm tudós, 200 heki, ép list alfa verzió, vip+helytartóval:
35 ház
34 barakk
7 kovács
27 tanya
8 könyv
1 raktár
3 fémbánya
30 torony
20 kocsma
30 templom
5 bank.
1840 ijj, 4500 varis, 1200 tolis.
8 könyv a teki pótlásra, 200 kati képzés napi 6-10 milláért, kajatúltemelés, ijjas-tornyos védelem, és lopom a gyengébbet meg a hullákat.
Vélemény?(Lehet hogy nem kellene tekikopásra könyv, hanem inkább plussz barakk?)
Van egy béta verzióm is, de azt inkább később, mert sok lenne.