Quote:
Originally Posted by Tamás
Ha szöviben vagyok, nálunk is van vari.Sőt, még egy tolvaj, aki hasonló ahhoz, mint amit felvázoltam, mivel én a két tolis-hadis-varis felállást szeretem.Tehát akkor a másik félelfet ketten lopjuk le.
A hadisok nem jönnek be mészire, mert nem várom meg.Ha két körre vannak, lerengetjük őket 3-ba, (mielőtt lopok) ha mégis bejönne mészárra, egyből ütök felfele földre az elitjeimmel, és máris nem két körbe van a hadis.(Ha jön a sereg, kirakod a tekiejid egy részét, hogy ütés után a bejövő pénzből rögtön pótolni tudd a veszteséget.5-be ez működik.)Aztán következik a fesztivál.Továbbra is folyamatos rengi a hadisra, plussz tolis akció a másik tolistól.Az ellenséges vari le tudja húzni az én készülimet, de a másik tolijét nem.Ha kijön 3-4 körbe valamelyik, hadis, akkor már roppant egyszerű a dolog...
Ha egyedül vagy: Lelopod a félelfet felmérés után, kv előtt és kv előtt ütsz földre, és akkor már nem érnek el.
Egyáltalán: Van olyan aki megvárja a 24 mészit???Ezért van rosszabb helyzetbe az, akinek fedeznie kell az ijjak miatt...
|
Ha földre ütsz, akkor ők hazakísérnek sok sereges pusztival... Ne akard már azt mondani, hogy földeléses versenyben lehagyod a hadorikat
Amit itt felvázoltál mint erős félelf, az egy iszonyat gyenge ori. Rajtad kívül mindenki ezt állítja, csak te kötöd az ebet a karóhoz. Engem végülis nem zavar, de Dragihoz hasonlóan én is bízom benne, hogy összefutok veled