|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |

12-17-2007, 19:34
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Egy apro kerdes: ha ennyire irritallak, ki kenyszerit arra, hogy elolvasd, amit irok? Tudod, lehet ignoralni is...
Ezert nem ertem a hozzaallasod. Engem nem _kell_ olvasni. Egyszeruen barmikor letilthatsz, de azert nem fogok megvaltozni, mert lepten-nyomon belemkotsz...
|
senki nem kényszerít
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

12-17-2007, 19:36
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Gyula, már sokadszor veszem észre, hogy kiragadsz lényegtelen dolgokat, miközben konkrét kérdést tettek fel neked.
Tudod, hogy nincs bajom veled és Remyvel se, DE...
Szerinted jogos volt Remy húzása, hogy iderángatta Synkel nevét? Mit jogos, volt ok ami ezt tette volna szükségessé?
Nem szeretem ha emberek csak azért nem "látnak meg" egy hibát, mert azt pl.- Remy írta.
Remy sztem hibázott... és én ezt ki is mondom.
A kérdésem áll, de részemről a vita lezárva.
|
Erre gondoltam. En ezt epp forditva erzekelem...
Kossunk bele ott, ahol tudunk, mert a Remy irta....
Nem erzem hibanak Synkel nevenek emliteset, nagyon keves szerepet jatszott ebben az iranta erzet unszimpatiam... (persze a "kedves" valaszat sajnos nem tudtam szo nelkul hagyni..) 

12-17-2007, 19:45
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
szerintem mennjetek a topicomból 
nem tartom normálisnak sem azt ami itt megy, sem azt, hogy ténylegesen is egy olyan kérdésen, hogy kinek mennyi az elismertsége el tud kezdődni egy ilyen vita 
és szerintem lassan, nemhogy semmi értelme, hanem károkat okoz az egész elismertséges dolog 
|

12-17-2007, 19:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Erre gondoltam. En ezt epp forditva erzekelem...
Kossunk bele ott, ahol tudunk, mert a Remy irta....
Nem erzem hibanak Synkel nevenek emliteset, nagyon keves szerepet jatszott ebben az iranta erzet unszimpatiam... (persze a "kedves" valaszat sajnos nem tudtam szo nelkul hagyni..) 
|
Nem azt mondtam, hogy szídtad, csak sztem ez provokásió... de ennyi, nem ér meg egy barátság elrontását egy ilyen kis piti semmiség.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

12-17-2007, 19:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
nem tartom normálisnak sem azt ami itt megy, sem azt, hogy ténylegesen is egy olyan kérdésen, hogy kinek mennyi az elismertsége el tud kezdődni egy ilyen vita 
és szerintem lassan, nemhogy semmi értelme, hanem károkat okoz az egész elismertséges dolog 
|
itt már rég nem az elismertségen van a hangsúly
Gyulaword (#79796)
|

12-17-2007, 19:58
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
itt már rég nem az elismertségen van a hangsúly
|
Jah... Tenyleg, aki csak szidni szeretne, erre van kulon topic, direkt... 

12-17-2007, 20:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
|
Vihar a bimbiben 
Remy: Nekem őszintén szólva a "nyers" stílusoddal van problémám, ok egyén soc problem, de ha te megengedheted magadnak hát ne csodálkozz ha visszakapod...
Másrészről a Synkellel való problémázásod "enyhén" fárasztó
|

12-17-2007, 20:08
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Vihar a bimbiben 
Remy: Nekem őszintén szólva a "nyers" stílusoddal van problémám, ok egyén soc problem, de ha te megengedheted magadnak hát ne csodálkozz ha visszakapod...
Másrészről a Synkellel való problémázásod "enyhén" fárasztó
|
Tedd hozza, hogy maximalisan igyekszem nem hasznalni serto szavakat, igy a hanyingert szerintem sosem irtam le pl...
Mit hasznalnal nyers helyett? Durva? Arrogans? Serto? Nagykepu? Ontelt? Pokhendi?
Egy utolso szo, Synkelrol: nekem tenyleg akkor nyilt ki a bicska a zsebemben, amikor miattam sertett meg hozzam kozel allo embert. Ezt nem kellene.
Ez epp olyan, mint az anyazas, arra is allergias vagyok. Engem szidjanak batran, de az edesanyamnak semmi kozze ehhez, ne keverjek bele...

12-17-2007, 20:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Tedd hozza, hogy maximalisan igyekszem nem hasznalni serto szavakat, igy a hanyingert szerintem sosem irtam le pl...
Mit hasznalnal nyers helyett? Durva? Arrogans? Serto? Nagykepu? Ontelt? Pokhendi?
Egy utolso szo, Synkelrol: nekem tenyleg akkor nyilt ki a bicska a zsebemben, amikor miattam sertett meg hozzam kozel allo embert. Ezt nem kellene.
Ez epp olyan, mint az anyazas, arra is allergias vagyok. Engem szidjanak batran, de az edesanyamnak semmi kozze ehhez, ne keverjek bele...
|
Hagyd már Remy  Még a végén úgy jársz mint az elf, téged is kiherélnek 
Gyulaword (#79796)
|

12-17-2007, 20:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Ebben a sorrendben jó lesz 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|