Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-17-2007, 11:18
Zsáni's Avatar
Zsáni Zsáni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post

Erősen kétlem hogy reggel felkelve vki ezt mondaná a tükörbe: igen, újabb zöld téglát szereztem, van értelme az életemnek...
Kikérem magamnak, én szoktam

sőtttt..még Gyulának is elmondom, mikor kitől kapok zöldet, és miért
Sponsored Links
Old 12-17-2007, 16:02
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Zsáni View Post
Kikérem magamnak, én szoktam

sőtttt..még Gyulának is elmondom, mikor kitől kapok zöldet, és miért
Na ezt kipróbljuk.
Reply With Quote
Old 12-17-2007, 16:30
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Kedves Synkel.
Ki kell abranditsalak, nem egy buszon lakom. Bevallom, nem hoditosokkal amikor beszelek, nem talallak emlitesre meltonak. Sot, igazabol hoditosokkal is csak ritkan vagy tema. Pl most monronal, amikor volt Rolad szo, egy szo sem hagyta el a szamat Veled kapcsolatban.
Kicsit tulertekeled magad, nem gondolod?
Ahogy a muvelt francia mondania: Couldn't care less...

Pirosat en azt hiszem, egyszer adtam Neked, akkor is azert, mert egy hozzam kozel allo embert sertegettel miattam, amit nem talaltam tulzottan szimpatikusnak. Viszont igen hamar siettel visszaadni egy beirasomra, azt hiszem, ez sem engem minosit...
Ha valaki igazan, Csokibacsi megerdemli a sok zoldet, vele nem kellene peldaloznod...

Igen, nem kedvellek, egyaltalan, foleg a mentalitasod miatt, szerencsere csak feluletesen ismerlek, de ez epp eleg, hogy ne akarjalak jobban. Hogy miert, azt regebben zoldben irtam meg. Neked erre a valaszod vmi olyasmi volt, hogy kicsinyes hulye vagyok. Nos, ahogy erzed....
De ha nem zavar, hogy utallak, ne irkalj ilyeneket, mert ez epp az ellenkezojet bizonyitja...

Igen, Synk papátol már én is megkaptam, hogy hülye vagyok, szerencsére nem tartozik azon emberek közé akinek a véleménye számomra mérvadó lenne.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 12-17-2007, 16:59
Kubbi Kubbi is offline
Member

Longevity: 96%

Nem akartam beírni, de már a hányinger kerülget tőletek. Nézzük amit eddig beírtatok. Átnéztem, Synkel a közel lapokon 1 hsz-t se produkált. Erre jött Remy.
Nézzétek:
Quote:
Nekem egy olyan apro kerdesem lenne, hogy ebbol mennyi elismertseget kaptal a viccekre? Mert hogy soha egy beirasod nem lattam megfontolas alatt allo temakban, az tuti....
Jön, beleköt Ditkébe...
Quote:
Ebben teljesen igazad van. Miota Synkel 3 kockas lett, teljesen kiabrandultam ebbol a rendszerbol....

Szoval sokkal inkabb Ditke 4 kockas, mint Synkel akar ket kockas is....

Raadasul Te legalabb vicces vagy, es nem irsz butasagokat, okossagnak alcazva...

Draginak: nem szurja a szemem, hidd el
Majd folytatja...

Syinkel egyetlen válasza:
Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Remy, elárulok neked valamit. Mostanra Csokibácsit is rég beelőztem volna elismertség tekintetében, ha nem lenne komoly "rajongótáborom" akik minden alkalmat megragadnak, hogy pirosat adjanak Könnyű neki, csak zöldet kap:P

Veled meg egészen addig egyetértettem, míg bele nem kevertél engem is. Mondd csak, a környezeted nem unja még, hogy otthon pl ülsz a buszon és elkezdesz arról regélni, milyen egy senkiházi is ez a Synkel? Vagy ilyenekkel csak a hódosokat traktálod? És mielőtt félremagyaráznád, tudom, hogy utálsz, nem is zavar, de már kezd fárasztó lenni, hogy olyan ügyekbe is belekavarsz erőnek erejével amiből addig kimaradtam.
Remy örül, hogy felvették a kesztyűt...
Quote:
Kedves Synkel.
Ki kell abranditsalak, nem egy buszon lakom. Bevallom, nem hoditosokkal amikor beszelek, nem talallak emlitesre meltonak. Sot, igazabol hoditosokkal is csak ritkan vagy tema. Pl most monronal, amikor volt Rolad szo, egy szo sem hagyta el a szamat Veled kapcsolatban.
Kicsit tulertekeled magad, nem gondolod?
Ahogy a muvelt francia mondania: Couldn't care less...

Pirosat en azt hiszem, egyszer adtam Neked, akkor is azert, mert egy hozzam kozel allo embert sertegettel miattam, amit nem talaltam tulzottan szimpatikusnak. Viszont igen hamar siettel visszaadni egy beirasomra, azt hiszem, ez sem engem minosit...
Ha valaki igazan, Csokibacsi megerdemli a sok zoldet, vele nem kellene peldaloznod...

Igen, nem kedvellek, egyaltalan, foleg a mentalitasod miatt, szerencsere csak feluletesen ismerlek, de ez epp eleg, hogy ne akarjalak jobban. Hogy miert, azt regebben zoldben irtam meg. Neked erre a valaszod vmi olyasmi volt, hogy kicsinyes hulye vagyok. Nos, ahogy erzed....
De ha nem zavar, hogy utallak, ne irkalj ilyeneket, mert ez epp az ellenkezojet bizonyitja...
Remy nem érti... Vajon miért zavarja Goldyt is???
Quote:
Goldy mostanaban szokasosan kedves vagy velem szemben... Kezdem megszokni :P
Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Igen, Synk papátol már én is megkaptam, hogy hülye vagyok, szerencsére nem tartozik azon emberek közé akinek a véleménye számomra mérvadó lenne.
Gyula te meg adod alá a lovat...

Hát ez alapján, egyértelműen Ti vagytok az agresszorok, kedves Gyula, és Remy. És marhára szánalmas amit műveltek. Rendezzétek le privátban, jöjjetek össze, és verjétek szét egymást. Nem tudom mit csinált Synkel a múltban, de nem is érdekel. Ha majd propaganda érdekel, bekapcsolom a tv-t.

Last edited by Kubbi; 12-17-2007 at 17:02..
Reply With Quote
Old 12-17-2007, 17:21
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Nos én Kubbi beírására adtam egy zöldet! megfogalmazta amit én is gondolok
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 12-17-2007, 17:25
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
Hát ez alapján, egyértelműen Ti vagytok az agresszorok, kedves Gyula, és Remy. És marhára szánalmas amit műveltek. Rendezzétek le privátban, jöjjetek össze, és verjétek szét egymást. Nem tudom mit csinált Synkel a múltban, de nem is érdekel. Ha majd propaganda érdekel, bekapcsolom a tv-t.
Kubbi: Igazán gratulálok ehez a fantasztikus gyüjtő munkához. Látszik, hogy nem sajnáltad rá az időt és az energiát. Kár, hogy már az elején téves következtetést vontál le.
Remy nem kötött bele Ditkébe, csak a tőle megszokott nyers stílusban megjegyzett valamit. Ebböl kerekedett ki ez a fantasztikus mű amit alkottál.

Megkérlek nekem meg engedd meg, hogy véleményt nyilvánitsak, ha jónak látom, mégha te szánalmasnak is tartod.

Végül csak annyit, nem azt kell nézni, hogy mit mond, hanem hogy ki mondja

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 12-17-2007, 17:26
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Nos én Kubbi beírására adtam egy zöldet! megfogalmazta amit én is gondolok
Dragi, csak aztán nehogy az legyen, hogy bagoly mondja verébnek

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 12-17-2007, 17:27
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:

ez ugye csak rossz vicc volt ?!

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 12-17-2007, 17:31
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Dragi, csak aztán nehogy az legyen, hogy bagoly mondja verébnek
sajnos Baglyot nem ismerem de egy Verebet ismerek majd megkérdem őket ismerik-e egymást

Reply With Quote
Old 12-17-2007, 17:33
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:

Ezzel maximálisan egyetértek. Ezért van az, hogy téged pl ignoráltalak. Ha záros határidőn belül nem javul valamit a helyzet, Remyt is fogom, pedig őt nem szívesen, mert amikor épp nem velem foglalkozik értelmeseket is szokott írni.
Kezdésnek az elismertségemet letiltottam, nehogy megbántsam vele...
Ha belegondolok, a veled való kapcsolatom is ugrásszerűen javult mióta nem látom a beírásaidat csak ha valaki beidézi.
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules