|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Vicces??
|
vicces
|

|
63 |
78.75% |
nem vicces
|

|
17 |
21.25% |

12-15-2007, 18:04
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|

12-15-2007, 18:07
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ditke
|
Mint a viccben
Szabad a gazda 
|

12-15-2007, 19:25
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ditke
|
Azt nem tudni, mert nem látszik 
|

12-17-2007, 01:59
|
 |
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Mailben kaptam, de lehet a vicc rovatban jobb lenne
Ha férfiak válaszolnak a női magazinokban
Kedves Péter!
Szeretném, ha segítenél nekem. Tegnap, amikor elmentem otthonról dolgozni, a férjem otthon maradt és tévét nézett szokása szerint. De nem jutottam túl messzire, mert a kocsim motorjával történt valami. Hazasétáltam, hogy a férjem segítségét kérjem. Amikor haza értem, nem hittem a szememnek. A hálószobai nagy tükörben illegette magát az én fehérneműimben, lábán az új szandálommal és a piperetáskám tartalmát is magára kente. 32 éves vagyok, a férjem 34, és 12 éve vagyunk házasok. Amikor igy lebukott, azt próbálta bemesélni, hogy azért öltözött az én alsó ruháimba, mert nem találta a sajátját. De amikor azt kérdeztem, hogy miért festette ki az arcát, könnyekben tört ki, és bevallotta, hogy már 6 hónapja viseli titokban a cuccaimat. Megfenyegettem, hogy ha nem hagyja abba, elhagyom. 6 hónapja bocsájtották el a munkahelyéről, és azóta teljesen a padlón van. Nagyon szeretem a férjemet, de mióta ultimátumot kapott, három lépés távolságot tart. Úgy érzem, hogy nem tudok közelebb kerülni hozzá.
Kérlek segíts!
Köszönettel: Szabóné M. Erika
Kedves Erika!
Annak, hogy megállt a kocsi motorja ilyen rövid vezetés után, nagyon sok hibája lehet. Először is azt nézd meg, hogy van-e elég benzined. Ha igen, akkor lehetséges, hogy a benzinpumpával van a baj. De ha az is működik, akkor biztos, hogy nem kap elég levegot, vagy a gyertyák piszkosak és nincsen szikra. Remélem, ezzel segíteni tudtam.
Péter
|

03-11-2008, 21:48
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Gyerekkoromban kértem Istent, adjon nekem egy biciklit.
Aztán rájöttem, hogy a dolgok nem így muködnek.
Úgyhogy loptam egyet, és kértem Istent, bocsássa meg.
Nagymamám 60 éves korában elkezdett napi rendszerességgel sétálni, minden nap 5 kilométert. Most 82 éves, és fogalmunk sincs, hol van.
És végül az idojárás-elorejelzés ma estére: sötét lesz.
Nagybátyám abbahagyta a dohányzást, leszokott az alkoholról, a nökről, a nehéz, fuszeres ételekrol és az éjszakázásról. Egészséges volt egészen az öngyilkosságáig.
Évek óta nem beszéltem a feleségemmel. Nem akarom félbeszakítani.
Gyermekünk első tizenkét hónapját azzal töltjük, hogy megtanítjuk járni és beszélni. A következo tizenkét évet meg azzal, hogy pofa be és maradjon a seggén.
Nincsenek előítéleteim. Mindenkit utálok..
A bank az a hely, ahol akkor kapsz kölcsönt, ha be tudod bizonyítani, hogy nincs rá szükséged.
Öngyilkosság, főnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.
Mindenki tudja, hogyan kell gyereket nevelni, kivéve azt, akinek már van.
Az ember az egyetlen állat, akinek céljai vannak a gyerekeivel.
Kivéve a guppikat, amik megeszik a sajátjaikat.
Szakítottunk a barátommal. Ő meg akart házasodni, én viszont nem akartam, hogy megházasodjon .
.
Szeretnék gazdag lenni. Vannak emberek, akikbol a gazdagság kiöl minden emberi érzést. Na, olyan gazdag szeretnék lenni!
A feleségem "apró lábak dobogását" akarta hallani otthon. Vettem neki egy kutyát. Olcsóbb, és több lába van .
Bámulatos, hogy az a rengeteg fontos dolog, ami egy adott nap a világon történik, mindig pont belefér az újságba.
Örökké szeretnék élni. Eddig sikerült.
A világ legnagyobb felfedezéseit olyan emberek tették,
akik túl hülyék voltak ahhoz, hogy felfogják, az adott dolog lehetetlen.
Az univerzumban kell lennie értelmes életnek a Földön kívül. Legékesebb bizonyítéka ennek,
hogy egyik se próbálja felvenni velünk a kapcsolatot.
Carpe diem! = Élj a májnak!
A pénz tényleg beszél. Azt mondja: pá!
Van egy terepszínu álcaruhám. De nem találom.
|
|
Posting Rules
|