Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Egyéb
Register Stats Members List Today's Posts

Egyéb Minden, ami máshova nem fér

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-14-2007, 09:10
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Az oktatófilmről először teljesen más jutott eszembe de azt hiszem ez a koromból adódik...

Gee: Ezekkel igazából az iskolában és az óvodában kéne foglalkozni, no meg otthon a kedves szülőnek.

A filmeket inkább nem néztem meg láttam ilyeneket eleget. Olyat is ami szerint a TBC hamarabb fog megtizedelni minket mint a HIV.

Az ésszel dohányzás kicsit nonszensz nem tudom már kitől olvastam, én a kolágát azonnal zavarom az irodából kifelé amint rakja a szájába a bűzrudat, a saját egészségét roncsolja ha akarja én nem kérek a passzívdohányzásból...
De hogy leszel-e tüdő, gége, légcső, száj-rákos az a genetikai állományodtól is igencsak függ. De ismerek ex-láncdohányost aki a második durva szívinfarktusa után kapott észbe.

Alkohol? hát a 7500ft-os féliteres bort hogy én nem fogom megvenni az tuti, biztos fionom bár a baricolt bort nem szeretem, no meg a költségvetésből se fussa ilyesmire. Inkább költöm másra, de az is biztos hogy tesco koccintós sem figyel soha nálunk a spájzban. Szerintem ettől még nem vagyok alkoholista Középsuliban persze láttam pár osztálytársam totál lezülleni zömében kollégistákat. De lett igen jó vegyész olyanból aki pl árokparton hevert egy-egy buli után... Most már biztos nem teszi. Ez szerintem otthonról hozott értékrend függő. Nagyon nem mind1 mi esik a gyerek fejére otthon a polcról könyv vagy pálinkás üveg...

10-12 éves kórban való netezést annyira nem venném károsnak házihoz igen sok infó megtalálható, persze másra is használható de ez megint szülő kérdése mit enged és mit nem egy 12 éves gyerek már azért elég értelmes tud lenni.

Lényeg a lényeg ez szerintem továbbra is a szülők és az iskola óvoda feladata hogy a gyerekeket értelmes felellősségtudattal rendelkező emberré nevelje, olyanná aki tisztában van a döntéseinek a következményeivel és vállalja is érte a felellőséget...
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules