|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

12-14-2007, 00:00
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Bocsi,de én nem találom-
Valaki súgja már meg,hogy hol kell,mert a régit megszoktam már én is
köszi.
|
Megtaláltam!
Csak rossz helyen kerestem.
|

12-14-2007, 00:00
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Bocsi,de én nem találom-
Valaki súgja már meg,hogy hol kell,mert a régit megszoktam már én is
köszi.
|
Beállítások/ vegyes
második pont : 1/A alap pontlista.
Itt átállítod szövetségekre.
|

12-14-2007, 00:01
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Toti
Beállítások/ vegyes
második pont : 1/A alap pontlista.
Itt átállítod szövetségekre.
|
Köszi szépen
(103)
|

12-14-2007, 02:46
|
Senior Member
|
|
|
|
Nem lehetne azt megoldani,hogy a zérózott oriknak a zérózástól számított időt legalább feltüntetitek?
Szóval van mondjuk egy nem zérózott orim ami így néz ki:
Játék kezdése: 2006-02-13 09:31:22
Szint kezdése: 2007-07-17 12:05:37
és van egy zérózott orim ami így néz ki:
Szint kezdése: 2007-10-07 23:31:34
FELLÉPÉS AZ 1/A CSOPORTBA

12-14-2007, 13:57
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
A földfoglalások egyenlőbb elosztása érdekében bekerült egy apró módosítás. Ha emiatt a földfoglalással bárki bármi problémát észlel, kérem, hogy mielőbb jelezze a support@hodito.hu e-mail címen.
Köszönöm.
Ide kapcsolódó fontos megjegyzés, amit már többen is megjegyeztek:
A 25-25-25-25%-os elosztás nem minden esetben tartható, egyszerű matematikai okok miatt.  Egy 23 hektáros foglalásnál például 5,75 hektárt nem lehet mindenkinek adni, ilyenkor minden segítő 5 hektárt kap, a konkrét támadó kapja ilyen esetben a maradék mennyiséget, ebben a példában 8 hektárt. Ilyen kis foglalásnál ez a maximum 3 hektár eltérés jelentősnek tűnhet, nagyobb foglalásoknál azonban elenyésző.
Az tehát, hogy egyenlő részesedési beállítás mellett a konkrétan támadó ország 1, 2 vagy 3 hektárral több területet kap, mint a szövetségesek, nem hiba.
További jó játékot, jó hétvégét, és mindenki használja ki a hóesést! 
|

12-14-2007, 20:17
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Végigolvastam az egészet...
Nekem tetszenek az újítások, már amiket látok jelen pillanatban belőle... az ikont is fogom, csak lusta vagyok.
Ami viszont nem annyira... a minimum föld, a mostani formájában... Kényszerszabi miatt elkopott néhányszáz hektárnyi területem és most mászhatok vissza a top fölé, amilyen módon csak tudok, mert nem tudok szintet lépni. Pedig rajtam kívül álló okok miatt estem le és tudok másról is, aki nem földleadás vagy egyébb miatt, hanem a szabi alatt elkopó föld miatt nem tud majd fellépni.
Olvastam fentebb valamit... nem lehet valahogy azt megoldani a késöbbiekben, hogy az ilyen elkopott (CSAKIS az elkopott) területek ne számítsanak bele a minimum földbe?
Nekem jelenleg olymindegy, mert ha muszáj még azon a határon belül vagyok, amit talán meg tudok oldani, de másnál is előfordulhatnak váratlan helyzetek és lehet, hogy nekik már nem lesz ilyen "könnyű" dolguk.
Tény hogy a földleadás ellen tenni kellett, de saját esetemből kiindulva, mikor már maga a szabi elég nagy károkat okozhatott (Még nem mertem megnézni mekkorát), akkor nem hinném, hogy ezt tetézni kéne azzal, hogy a delikvens még lépni se tudjon. De lehet én látom rosszul.
Ps: Tudom, hogy ezt a megbeszéléseknél kellett volna felhoznom, de 1. Nem nagyon jártam mostanában a fórumon, 2, most történt velem ilyen előszőr és könnyen lehet, hogy ha nem járok így, eszembe se jut, hogy előfordulhat ilyesmi. 
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Last edited by Cassandra; 12-14-2007 at 20:21..
|

12-14-2007, 20:22
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Valami oka csak volt annak, hogy felmentél jócskán lépési hektár fölé, holott annyi területet biztosan nem vihetsz fel. Ha akkor fel tudtál menni, sikerülni fog újra. 
|

12-14-2007, 20:32
|
Member
|
|
|
|
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

12-15-2007, 00:02
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
a sugó javitása ezuttal eléggé szájbarágósra sikeredett a toptúllépésért történö morálromlásnál, böven elég lett volna táblázatba foglalni az elsö ötszáz kört, majd három pontozott sor, és az utolsó 500 kört.
tekikopásnál még oké, hogy ott az egész, mert ott változik menetközben a növekedés, de azért egy sima (-2000)/100-t már csak össze tud hozni mindenki, még a kezdök is  már ha kezdö aki több mint 2k óta tolja(hisz az majd egy év).
|

12-15-2007, 00:05
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by TDK
a sugó javitása ezuttal eléggé szájbarágósra sikeredett a toptúllépésért történö morálromlásnál, böven elég lett volna táblázatba foglalni az elsö ötszáz kört, majd három pontozott sor, és az utolsó 500 kört.
tekikopásnál még oké, hogy ott az egész, mert ott változik menetközben a növekedés, de azért egy sima (-2000)/100-t már csak össze tud hozni mindenki, még a kezdök is  már ha kezdö aki több mint 2k óta tolja(hisz az majd egy év).
|
Szerintem jó ez így ahogy van 
Azt a 2k kört és az egy évet pedig számold újra 
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|