|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

12-09-2007, 23:21
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
a 0 hekis ütések (1/A) visszaszorítása a következő verzióban várható?
|
Így van, a legtöbb téma, ami maradt, az az 1/A-s témák. Mivel most jelentős mennyiségű változás bekerült, ezért nem kizárt, hogy még újak be fognak kerülni a következő adagba. Valójában egy ilyenen gondolkozom még az eddigi témák közül.
|

12-10-2007, 07:48
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
sziasztok!
én nem rég ota játszom a játékkal, de nagyon jol sikerült szerintem a modositás! gratulálok!
|

12-10-2007, 09:10
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Elöszőr is nagyon jók lettek az újítások, nagyon tetszenek.
Nekem első körben ami szembe ötlő volt ( egyébbként a 20.-as pont volt az, de már megbeszélés alatt áll), hogy ha szövetségesem tanácsadóját megnézem a segítség a szövetségeseknél táblázat. Támadásnál felvan sorolva melyik egységből hányszázalékot kér majd folytatódik, hogy földszerzésnél x %. Nem lehet egy sort beilleszteni közé, hogy a zsákmányból.
Én tudom és sokan mások is, hogy mire vonatkozik, de egy kezdő számára nem ártana pontosítani. Meg szebben is nézne ki.
Ui. Ez csak egy észrevétel és nem akartam egy ilyenért külön megbeszélést indítani.
|

12-10-2007, 10:15
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
"Anarchista csoportba kerülés
Ha országodat az anarchista csoportba szeretnéd helyeztetni, akkor ezt ezen az oldalon elvégezheted.
Mielőtt ezt teszed, gondold végig, hogy valóban ezt szeretnéd-e. Ha csak akadályozza ez az ország az egy szinttel lejjebb levő országodat, akkor javasoljuk, hogy inkább az ország lefagyasztását válasszad, így ez az ország később még ugyanitt használható lesz. Ha nem szeretnél többet játszani, akkor az ország törlését javasoljuk, így a jövőben általános tájékoztató leveleket nem kapsz az országgal kapcsolatban."
Fagyasztás súgóba már bekerült, mint lehetőség, gyakorlati bevezetése majd a 7.0-ban lesz?
Azaz nem súgóba 
Satovári Klán (#327287)
|

12-10-2007, 10:16
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Seldon
Fagyasztás súgóba már bekerült, mint lehetőség, gyakorlati bevezetése majd a 7.0-ban lesz?
|
Igen, ezért írtam a változások bejelentésénél, hogy " Ez a funkció hivatkozik az ország lefagyasztására, ez a következő módosítások alkalmával fog a Hódítóba kerülni."
|

12-10-2007, 13:32
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Gratulálok a változásokhoz, nagyon jók lettek
Észrevettem egy hibát, nem tudom más fajnál így van-e, de az elfnél a HT annyiszor pakolja a faji varit, ahány próbára be van állítva, függetlenül attól, hogy előtte már sikerült neki feltennie.
|

12-10-2007, 13:44
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Paliking
Gratulálok a változásokhoz, nagyon jók lettek
Észrevettem egy hibát, nem tudom más fajnál így van-e, de az elfnél a HT annyiszor pakolja a faji varit, ahány próbára be van állítva, függetlenül attól, hogy előtte már sikerült neki feltennie.
|
Suppoortra írj légyszi, országadattal. Köszi.
|

12-10-2007, 19:41
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
első ránézésre nagyon jók, második ránézésre se hinném, hogy több gond lesz 
|

12-11-2007, 01:37
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Egy kisebb ellentmondást viszont tényleg találtam, csak nem tudom melyik a valós most:
"Kristálygömbök
Az elmúlt 24 órában készült kristálygömbjeid:"
és
"Az elmúlt 24 órában készült kristálygömbök (a szövetségeseid által készítettek is):"
Súgóban viszont már ez áll:
súgó/események menü:
"VIP tagjaink a készített kristálygömbök eredményeit elmenthetik, ami által a szokásos 3 napon túl is megmaradnak, valamint összetett keresési feltételekkel keresni is lehet közöttük."
Ha tényleg ki lett bővítve 3 napra a megőrzési idő, az tényleg nem rossz kényelmi változás 
Csak akkor nem értem a "szokásos" 3 napot 
Satovári Klán (#327287)
|

12-11-2007, 13:34
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Az A szinten a pontlistában bevezetett változtatás, miszerint a klán sorszámára kattintva az automatikusan beirodik klántámadásnál, ki lesz terjesztve a varázslásra is?
mert különösen jó lenne a szövetség felmérése varázslatnál, és jóval gyakrabban is alkalmazzuk
(a 13-as pontra gondolok a változások közül)
Last edited by TDK; 12-11-2007 at 13:39..
Reason: kiegészités
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|