|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted lehessen-e kevesebb hektáron szintet lépni, mint amennyid lépéskor van?
|
Eddig lehetett, most már ne lehessen.
|

|
4 |
7.69% |
Lehessen, ahogy eddig: az építés alatti területek vesszenek.
|

|
21 |
40.38% |
Lehessen, de könnyebben, mint eddig: az üres területek vesszenek.
|

|
27 |
51.92% |

12-09-2007, 21:50
|
Administrator
|
|
Activity: 14%
Longevity: 100%
|
|
Eddig egy ésszerű korlát az építési költség kifizetése ilyen esetben, vagyis ne ingyen adhassa le a földet, hanem ezért fizetnie kelljen hektáronként valamennyit.
De igazából nem tudom, hogy ez mennyire szükséges. Erről még nem vagyok meggyőzve.
|

12-09-2007, 21:53
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Eddig egy ésszerű korlát az építési költség kifizetése ilyen esetben, vagyis ne ingyen adhassa le a földet, hanem ezért fizetnie kelljen hektáronként valamennyit.
De igazából nem tudom, hogy ez mennyire szükséges. Erről még nem vagyok meggyőzve.
|
igazából ennek semmi értelme.
mivel a max pénz 4,2 , vagyis ennél biztos nem kerülhetne többe a leadás.
ez jelentékelen összeg, mivel az építési költség ennek nagyon sokszorosa volt eddíg jó pár csoportban, azaz teljesen mindegy hogy 4 milliárdba kerül e vagy sem...
ez így nem jelenthet korlátot.
|

|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
ezzel a pipával kicsit lutrivá válna a kisebb létszámú csoportok szintlépése
|
Ne feledd, hogy erre eddig is bármikor lehetőséged volt. Pár órája nincs.
Tehát ez a lutrivá VÁLNA kifejezés ott sántít nekem, hogy vagy eddig is lutri volt, és ez senkit nem zavart, vagy az elmúlt órákban változott meg annyira a helyzet minden csoportban, hogy egy pár órával ezelőtti lehetőség ismételt engedése problémákat okozna. Ez utóbbit szerintem kizárhatjuk. Marad az, hogy most lutrivá válna az, ami eddig évekig így működött.
Mennyiben más most a helyzet, mint a mai napot megelőzően?
|

|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
talán azért nem tudsz a következő csoportban játszani, mert midnekit leütöttetek, meg senki nem mert feljebb menni az erősebb halakhoz.
eddíg meg volt a lehetőség az újra építéssel a földvesztésnek.
azért hogy vissza kerüljenek az erősebb országok a gyengék közé, most már elég lesz csak egy pipát be tenni , és minimális bontási költséget fizetni?
még nem győztetek meg
ráadásul azt hiszem ezzel csak azt érjük el, hogy még lentebb maradnak a gyengébb , kevesebbet játszó játékosok,hátha addíg már nem mennek le az erősebb szövik, és igen csak csökkenni fog a top 30 % magassága, jó pár csoportban.
eddíg voltak korlátai , mégpedig anyag mennyiség a piacon ennek a folyamatnak.
szerintem hiba lenne ezeket a korlátokat megszűntetni.
|
Nem is célom téged meggyőzni.
Miből gondolod, hogy egy ország aki alacsony hekin lép fel egy csoportból, az gyenge ország? Szerintem alábecsülöd a játékostársaid, mert igenis nagyon jól játszó országok vannak köztük, .. akarnak és szeretnek is játszani.
Neked egy olyan termelő orit kihívás lekapni aki full könyvtár vagy bánya? Másképp látjuk a játékot.
|

12-09-2007, 21:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Építés alattiak vesztésével egyedül egyvalami lett volna ami pozitív 
Nagyobb mozgáslehetőség nyílna meg, és valóban gátolhatná valamilyen szinten az extrémen kis hekin való fellépést.
Kinek lenne nagyobb mozgástere? Pl. egy agyonrengetett-gyújtott országnak, aki következő szinten lejjebb akar kerülni, és aktuálisan azért lép, hogy a 3 nap alatt összeszedje magát és ne rombolják tovább.
Ő választhat, hogy vagy magasabb hekin lép, vagy alacsonyabban, e így az üresek elvesznek, csak épp a házszámot kompenzálandó bontania kell, hogy ne nullázódjon ki spontán az ország.
Satovári Klán (#327287)
|

12-09-2007, 21:59
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Nem is célom téged meggyőzni.
Miből gondolod, hogy egy ország aki alacsony hekin lép fel egy csoportból, az gyenge ország? Szerintem alábecsülöd a játékostársaid, mert igenis nagyon jól játszó országok vannak köztük, .. akarnak és szeretnek is játszani.
Neked egy olyan termelő orit kihívás lekapni aki full könyvtár vagy bánya? Másképp látjuk a játékot.
|
mert ha meggyőznél mehetnék aludni, és ez eg ymegebszélés topic, ahol közeledhetnek az álláspontok.
ezt a hsz-t meg nem értem.
én azokról a szövikről beszélek akik nem mernek fentebb menni, hogy biztonságban ők is tudjanak játszani azért, az erősebb szövik meg simán alájuk lépnek.
igen másképp látjuk.
én nem gondolom úgy, hogy feltétlenül szükséges 1-1 erős szövinek kiszolgáltatni minden egyes csoportot az aljától a tetejéig.
és még 1 dologban nincs igazad.
egy szóval nem mondtam, hogy én a földleadós féle szövik csoportjába tartozom.lehetek egy ilyen gyengébb szöviben is, és lehet nem akarok minden csoportban 2-3 hetet szabizni, amíg a nagyhalak kedvükre ki nem játszották magukat, és feljebb nem ütötték magukat termelni.

|

|
Administrator
|
|
|
|
Valójában nem ragaszkodom az üres területek vesztéséhez, ugyanez a pipa jelentheti az építés alatt levő területek vesztését is, így az eddigiekkel teljesen megegyező állapot jön vissza. Logikailag ez sokkal jobban sántít nekem, ez vele az egyetlen bajom, és ez szól az üres területek eldobása mellett.
|

|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ne feledd, hogy erre eddig is bármikor lehetőséged volt. Pár órája nincs.
Tehát ez a lutrivá VÁLNA kifejezés ott sántít nekem, hogy vagy eddig is lutri volt, és ez senkit nem zavart, vagy az elmúlt órákban változott meg annyira a helyzet minden csoportban, hogy egy pár órával ezelőtti lehetőség ismételt engedése problémákat okozna. Ez utóbbit szerintem kizárhatjuk. Marad az, hogy most lutrivá válna az, ami eddig évekig így működött.
Mennyiben más most a helyzet, mint a mai napot megelőzően?
|
Annyiban más, hogyha az üresek tűnnek el, akkor ezt szinte 0 pénzből is meg lehet csinálni. Eddig ami felesleges terület volt, azt el kellett indítani építésbe ami felsőbb csoportokban rohadtsokba kerül.
Satovári Klán (#327287)
|

12-09-2007, 22:03
|
 |
Member
|
|
|
|
Más változás valóban nincs ezen a téren, csak épp ha az üresek vesztése lesz a pipa, akkor valószínű nagyságrendileg többen fognak elgondolkozni hogy megérheti így lépni, hisz kevesebb pénz -->> sokkal többen képesek is lesznek erre
Satovári Klán (#327287)
|

12-09-2007, 22:06
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Seldon
Más változás valóban nincs ezen a téren, csak épp ha az üresek vesztése lesz a pipa, akkor valószínű nagyságrendileg többen fognak elgondolkozni hogy megérheti így lépni, hisz kevesebb pénz -->> sokkal többen képesek is lesznek erre
|
Itt jön az a kérdés, hogy ez probléma-e, vagy sokkal többen használnák, mert fentebbi csoportokban is sokkal nagyobb mozgásteret adna a játékra.
Ott sántít nekem, hogy nem feltétlenül az a cél, hogy minden szinten nullás országgal induljon valaki, de ez végülis egyéni döntés.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|