|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted lehessen-e kevesebb hektáron szintet lépni, mint amennyid lépéskor van?
|
Eddig lehetett, most már ne lehessen.
|

|
4 |
7.69% |
Lehessen, ahogy eddig: az építés alatti területek vesszenek.
|

|
21 |
40.38% |
Lehessen, de könnyebben, mint eddig: az üres területek vesszenek.
|

|
27 |
51.92% |

12-09-2007, 21:19
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
- kerüljön kb annyiba, mint ahogy eddíg is került az átépítés.
- legyen határ szabva, ne lehessen 2400 hekiről 200 hekin lépni 1/a ba.
- a többit elfelejtettem...

|
kicsit túlbonyolítod sztem 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

12-09-2007, 21:22
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
eddíg kellett érte fizetni.
B ben próbálj átépíteni 18 kör alatt 2200 hekit...
|

12-09-2007, 21:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Pedig Ákosnak igaza van. Eddig úgy volt, hogy ami építés alatt volt, az tűnt el, az üres az megmaradt, vagy maxheki felett a felesleges mennyiség ugye szublimált.
A pipa vonatkozhatna az építés alatt álló területekre, üresek meg maradjanak csak üresek 
Satovári Klán (#327287)
|

12-09-2007, 21:26
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Hóhér ... én egyszerűen játszani szeretnék, és nem 1000 kört eltölteni a topban pislogva magam elé. Van aki ezt szereti, lehet te is ... az lép magas hekin és termelget, semmi gond nincs ezzel. Aki viszont játszani akar, lehetősége van önként lemondani a földjéről és alacsonyabb hekin folytatni a játékot remélhetőleg eseménydúsabban, mint az 1000 heki unatkozás a topban.
Konkrétan ezzel mi a problémád? Ez egy ilyen játék, én semmi meglepőt nem találok benne, ha van olyan aki harcolni is akar. Igenis nagyon jó ötletet hozott fel Ati!
|

12-09-2007, 21:28
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Seldon
Pedig Ákosnak igaza van. Eddig úgy volt, hogy ami építés alatt volt, az tűnt el, az üres az megmaradt, vagy maxheki felett a felesleges mennyiség ugye szublimált.
A pipa vonatkozhatna az építés alatt álló területekre, üresek meg maradjanak csak üresek 
|
Ezt aztán semmivel nem magyarázod, hogy miért így legyen... Nem cél követhetetlen és logikailag megmagyarázhatatlan szabályok behozatala, van ezekből épp elég, ezek felszámolása folyik most.
|

12-09-2007, 21:31
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Hóhér ... én egyszerűen játszani szeretnék, és nem 1000 kört eltölteni a topban pislogva magam elé. Van aki ezt szereti, lehet te is ... az lép magas hekin és termelget, semmi gond nincs ezzel. Aki viszont játszani akar, lehetősége van önként lemondani a földjéről és alacsonyabb hekin folytatni a játékot remélhetőleg eseménydúsabban, mint az 1000 heki unatkozás a topban.
Konkrétan ezzel mi a problémád? Ez egy ilyen játék, én semmi meglepőt nem találok benne, ha van olyan aki harcolni is akar. Igenis nagyon jó ötletet hozott fel Ati!
|
ha lenn akarsz játszani minek mész fel?
az ötlet jó, csak nem teljesen illikbe az eddígi játékba. eddíg fizetni kellett érte , nem is keveset. vagyis az amúgy is erős országok anyagi helyzetét gyengítette ez a lehetőség eddíg. ha ingyenessé tesszük, mégjobban erősődnek ezek az országok.
de kezdtek meggyőzni, lehet túl konzervatív vok

Last edited by Hóhér; 12-09-2007 at 21:34..
|

12-09-2007, 21:33
|
Member
|
|
|
|
Talán mert előző csoportban is játszani akartam, és amíg volt kivel mentem felfele?
|

12-09-2007, 21:34
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezt aztán semmivel nem magyarázod, hogy miért így legyen... Nem cél követhetetlen és logikailag megmagyarázhatatlan szabályok behozatala, van ezekből épp elég, ezek felszámolása folyik most.
|
Eddig így volt. Bármikor előfordulhat olyan eset hogy valakinek muszáj üres hekikkel együtt lépnie, vagy épp üresekkel akar... (najó, ez a ritkább, fenn úgyis bonthatná).
Az ha beixeli ezt, bukja el az üreseit?
Satovári Klán (#327287)
|

12-09-2007, 21:36
|
Member
|
|
|
|
Támogatom az opciót!
Számomra nem érv, h 1 erősebb szövi ujra lenntebb pozicionálja agát és szegény csopin megint végig megy...
akkor ennek a szövinek megint pénzba, időbe és energiába telik majd végig verni a csopit, ergo megérdemlik...
és ez kevés indok az ellen h jksz-t zárjatunk ki ezáltal a módosítás által, mert jelenleg leüttetné magát azaz erős szövi akik ujra végig akarják verni a csoportot....

12-09-2007, 21:37
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Seldon
Eddig így volt. Bármikor előfordulhat olyan eset hogy valakinek muszáj üres hekikkel együtt lépnie, vagy épp üresekkel akar... (najó, ez a ritkább, fenn úgyis bonthatná).
Az ha beixeli ezt, bukja el az üreseit?
|
Az, hogy eddig így volt, nem indok. A Hódító 1-ben nem voltak fajok, aztán most mégis vannak.
A hozzászólás többi részét nem értem. Ha üres hektárokkal akar lépni, akkor azokkal lép. Sőt, ez az alap, hogy azokkal együtt lép.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|