|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted lehessen-e kevesebb hektáron szintet lépni, mint amennyid lépéskor van?
|
Eddig lehetett, most már ne lehessen.
|

|
4 |
7.69% |
Lehessen, ahogy eddig: az építés alatti területek vesszenek.
|

|
21 |
40.38% |
Lehessen, de könnyebben, mint eddig: az üres területek vesszenek.
|

|
27 |
51.92% |

12-09-2007, 20:47
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Innentől kezdve ezek ugye nincsenek elérhetetlenül alacsonyan...
Viszont ha 1/A a példa, akkor most is el tudod érni ezeket az országokat, csak jópár klánbalépés kell hozzá. Semmi szabálytalanság nincs a dologban, és ott vagy mellettük. Ezen érdemben nem lenne változás, csak a ráfordított idő tekintetében.
|
igazából ezek az országok nem játszanak, csak termelnek.
nagyon élő példáról van szó, mert pont ezen tanakodtunk, hogyha valamelikünk lefordul, nagyon alacsonayan lépünk A ba.
DE !!
csak olyan játékos fog így lépni aki játszani akar, és szétverni ezeket a 80% tanyás termelőket. amiket simán szkra tesznek majd egyből.
onnantól megvan lőve a játéka annak aki csak ezért az orikért lépett alcsonyon, és fedezhet vissza, vagy ott várhat hónapokig amíg elő jönnek szk-ról.
de lehet ez A ban is, B ben is teki tároló ország stb stb stb...
egyáltalán nem jó ötlet
a klánba ki be lépéseket meg ilyenre elhasználni enyhén szólva is iszonyú taktikai hátrányt jelent
|

12-09-2007, 20:50
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
onnantól megvan lőve a játéka annak aki csak ezért az orikért lépett alcsonyon, és fedezhet vissza, vagy ott várhat hónapokig amíg elő jönnek szk-ról.
|
Ha ezt problémának gondolja, akkor nem lép alacsony hektárra, ahogy eddig se tette. Valójában ezt nem látom problémának, hogy valaki önszántából alacsonyan lép, majd nehéz lesz a dolga. Akkor ne lépjen alacsony hektáron, és nem lesz nehéz dolga.
Ezzel a módosítással nem az volt a cél, hogy ezt a lehetőséget megszüntesse, ezért teljesen nyitott vagyok, hogy ez más, követhetőbb formában visszakerüljön. Ha kell. Ha nem kell, akkor nem. 
|

12-09-2007, 20:52
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
jó ötletnek tartom, így elejét vennénk egy új jksz sorozatnak..
minioff:
lépéskor képzésen lévő sereg köv. szintre mentésének módosítása is kerülhet megfontolás alá, vagy az már véglegesen így marad?
|
igen ezzel elejét vennéd, de aki jksz ezni akar, az azt fogja csinálni hogy nem adja így le a földet, mert kárba megy, hanem felviszi és így is úgy is ismerősnek adja le.
sokkal inkább támogatnám a földleadás bejelentőt.
azért az egyértelmű ha egy szövi mind a 4 tagját körülbelül azonos számú seregekkel azonos mennyiségű földdel vesznek le ...
|

12-09-2007, 20:54
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
igen ezzel elejét vennéd, de aki jksz ezni akar, az azt fogja csinálni hogy nem adja így le a földet, mert kárba megy, hanem felviszi és így is úgy is ismerősnek adja le.
|
Egy óriási különbség mégis van: a minimum föld az egyik esetben magasan van, a másik esetben nem.
|

12-09-2007, 20:54
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Ákos, döntsd már el mit akarsz 
Szerintem még mindig jobb, hogy valaki önszántából legálisan indul alacsony hektárról, mintha leüttetné magát..
Amúgy régen, nagyon régen a gyorscsopiban rendszeresen csináltam azt, hogy építés alatt álló területtel léptem szintet, hogy a csoport aljára kerüljek szintlépés után, mert nem egyszer volt, hogy max hekin lépte, első helyre érkeztem és 1800körön keresztül csak rommá untam magam.. tehát aki játszani akar, azt sztem játszon 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

12-09-2007, 20:58
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
|
aki jksz-ezni akar, az úgyis fog.. csak nem kell nekik okot adni rá.. mivel sokan vannak, akik nem jksz-eznének csak azért, hogy alacsonyabb hekin érkezzenek, sztem miattuk van értelme bevezetni a jelölő négyzetet, hogy tényleg úgy játszhassanak, ahogy szeretnének..
akik meg a köv szinten jksz-szel adnák le a földet, azoknak meg úgyis tök mindegy.. mert, ha van pipálási lehetőség, ha nincs, úgyis jksz-ezni fognak..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

12-09-2007, 21:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
aki jksz-ezni akar, az úgyis fog.. csak nem kell nekik okot adni rá.. mivel sokan vannak, akik nem jksz-eznének csak azért, hogy alacsonyabb hekin érkezzenek, sztem miattuk van értelme bevezetni a jelölő négyzetet, hogy tényleg úgy játszhassanak, ahogy szeretnének..
akik meg a köv szinten jksz-szel adnák le a földet, azoknak meg úgyis tök mindegy.. mert, ha van pipálási lehetőség, ha nincs, úgyis jksz-ezni fognak..
|
ok, de akkor a minimum földjénél ne adhasson le többet !!!
hm?

|

12-09-2007, 21:03
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
támogatom!
Nekem tetszik Ati felvetése, pontosan azért, mert ha az ember játszani akar, felmegy a csoportjában egészen addig amíg talál olyanokat akikkel lehet, utána fordul a következő csoportba. Ott viszont ha közel a topba érkezik 1000 kör unalom és tamagocsi. Én egész biztosan élnék ezzel a lehetőséggel ha bekerülne a játékba.
Nem hinném hogy vannak akik olyanok szadizása végett lépnének kis hekin akikkel előző körben könnyedén elbántak, újra elbánjanak. Mi lenne abban a kihívás? Semmi. Nem is tudom ilyen honnan ugrott be Hóhér ..
|

12-09-2007, 21:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Nekem tetszik Ati felvetése, pontosan azért, mert ha az ember játszani akar, felmegy a csoportjában egészen addig amíg talál olyanokat akikkel lehet, utána fordul a következő csoportba. Ott viszont ha közel a topba érkezik 1000 kör unalom és tamagocsi. Én egész biztosan élnék ezzel a lehetőséggel ha bekerülne a játékba.
Nem hinném hogy vannak akik olyanok szadizása végett lépnének kis hekin akikkel előző körben könnyedén elbántak, újra elbánjanak. Mi lenne abban a kihívás? Semmi. Nem is tudom ilyen honnan ugrott be Hóhér ..
|
akkor miért is lépnél fel kisebb területen???

hiszen ugyan ezt írtad le.
a "nem tamagocsi" gondolom más ország támadását jelenti.
mindegy hogy hívod szadizás, vagy egyszerű leütés , lopás, varizás stb stb...
teljesen mindegy, a másik ellen irányuló akció, de ez lényegtelen is, nekem hidd el teljesen mindegy.
de mindenképp valamilyen határt szabnék, és még valami iszonyat pénzhez kötném.
hiszen az átépítés sem volt olcsó egy csomó csoportban
össze foglalva:
- kerüljön kb annyiba, mint ahogy eddíg is került az átépítés.
- legyen határ szabva, ne lehessen 2400 hekiről 200 hekin lépni 1/a ba.
- a többit elfelejtettem...

|

12-09-2007, 21:14
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
- legyen határ szabva, ne lehessen 2400 hekiről 200 hekin lépni 1/a ba.
|
Még mindig nem látom, hogy ez miért probléma.
Eddig volt ebből bármi probléma, hogy 1, vagy 200 hektárra lépett valaki?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|