|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

12-09-2007, 17:05
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Oké ezt elfogadom jó lett volna németben, amikor fellépéskor vagy sikerült eladni a katikat, vagy ottmaradtak.
De nem hiszem, hogy hatalmas gyakorlati jelentősége lenne, hogy tudsz kkatonákat átvinni. Néhol jó, de a játékosok 95+ %-a sosem fogja ilyen célra igénybevenni.
|
én is így tippelem.
de az az 5% ellen, akik egyébként is fanatikusak, még kevesebb esélye marad a 95% nak
ami persze nem gond , csak...
a rúna és a tekercs nem készpénz. az egység szinte az.
|

12-09-2007, 17:22
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
én is így tippelem.
de az az 5% ellen, akik egyébként is fanatikusak, még kevesebb esélye marad a 95% nak
ami persze nem gond , csak...
a rúna és a tekercs nem készpénz. az egység szinte az.
|
Ha pénz kell viszel pénzt, nem kopik 4,3milliárdot lehet. Mi az, amit nem lehet megcsinálni 4,3milliárd/fő kpval+tekerccsel, viszont meg lehet ha tekercs helyett katonában viszed a pénzt.
Sajnos ránézésre nem tudom melyiken lehet többet bukni újraképezni, vagy a tekercskopás.
|

12-09-2007, 18:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ha pénz kell viszel pénzt, nem kopik 4,3milliárdot lehet. Mi az, amit nem lehet megcsinálni 4,3milliárd/fő kpval+tekerccsel, viszont meg lehet ha tekercs helyett katonában viszed a pénzt.
Sajnos ránézésre nem tudom melyiken lehet többet bukni újraképezni, vagy a tekercskopás.
|
ha kezdőként szeretnél segítséget kérni, akkor a kérdésed a megfelelő topicba tedd pls.

senki nem mondta, hogy a katona helyettesíti a többi befektetést.
ez egyszerű tévedés, a katona cipelés plussz most már a többi mellé.
de hogy válaszoljak is, példa:
amire biztos nem elég a kp, teki + rúna az 1/a-ban x hekire való feljutáshoz.
viszont 1,5 milla egységgel már elég a lé x heki eljutásához.

|

12-09-2007, 18:56
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
ha kezdőként szeretnél segítséget kérni, akkor a kérdésed a megfelelő topicba tedd pls.

senki nem mondta, hogy a katona helyettesíti a többi befektetést.
ez egyszerű tévedés, a katona cipelés plussz most már a többi mellé.
de hogy válaszoljak is, példa:
amire biztos nem elég a kp, teki + rúna az 1/a-ban x hekire való feljutáshoz.
viszont 1,5 milla egységgel már elég a lé x heki eljutásához.

|
Bocs a offért...
Nem csináltam úgy, mintha azt akarnám mondani, hogy a aktona helyettesíti az előbbieket...
Tényleg nem értek hozzá, de nekem valami nagyon azt súgja, hogy ugyanannyi idő alatt el lehetne jutni kp+teki+rúnával, mint a másik módon. Persze ha rendkívüli körülmények adódnak, akkor talán nem.
|

12-09-2007, 18:58
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
nem, mert A-ban tekire meg rúnára csak mesterségesen van igény, ha megkérsz vkit. amúgy egyikből sem kell nagy mennyiség aktuálisan. egységre meg folyamatos.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

12-09-2007, 19:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
noh átrágtam magamban párszor, meg is vitattam pár emberrel.. és továbbra sem tetszik a szintlépéses változtatás.. nagyon nem.. főleg azoknak köszönhetően, amiket már előttem többen is említettek..
a többi mondjuk nagyon bejön, max még a körváltást jelző akármit tettem volna olyan helyre, hogy bármelyik menüpontba lépve is látható maradjon, ne csak a főoldalon.. de ebbe nem halok bele természetesen.. 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

12-09-2007, 19:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
noh átrágtam magamban párszor, meg is vitattam pár emberrel.. és továbbra sem tetszik a szintlépéses változtatás.. nagyon nem.. főleg azoknak köszönhetően, amiket már előttem többen is említettek..
a többi mondjuk nagyon bejön, max még a körváltást jelző akármit tettem volna olyan helyre, hogy bármelyik menüpontba lépve is látható maradjon, ne csak a főoldalon.. 
|
Ati eredetileg a vip ikonokhoz akarta rakni, amik ha villognak, egyedül akkor nem látszott volna
Satovári Klán (#327287)
|

12-09-2007, 19:02
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Bocs a offért...
Nem csináltam úgy, mintha azt akarnám mondani, hogy a aktona helyettesíti az előbbieket...
Tényleg nem értek hozzá, de nekem valami nagyon azt súgja, hogy ugyanannyi idő alatt el lehetne jutni kp+teki+rúnával, mint a másik módon. Persze ha rendkívüli körülmények adódnak, akkor talán nem.
|
viszont ha a kattincs ugyannyi 2/B-ben mint 1/A-ban
a rúna mega a teki pedig pl 2x annyiba kerül lent, akkor kattincsal máris 2x olyan messzire lehet jutni.
ráadásul 1 milla kattincsot kis árengedménnyel jóval gyorsabban adsz el 10 milliárdért mint 10 mila tekercset ugyanennyiért.
Last edited by wand; 12-09-2007 at 19:05..
|

12-09-2007, 19:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
viszont ha a kattincs ugyannyi 2/B-ben mint 1/A-ban
a rúna mega a teki pedig pl 2x annyiba kerül lent, akkor kattincsal máris 2x olyan messzire lehet jutni.
ráadásul 1 milla kattincsot kis árengedménnyel jóval gyorsabban adsz el 10 milliárdért mint 10 mila tekercset ugyanennyiért.
|
pont erre próbáltam utalni korábban, hogy szinte olyan mintha kp-d lenne, főleg A ban.
|

12-09-2007, 19:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Bocs a offért...
|
nem hiszem hogy off lenne egy beszélgetős topicban, de nem is ez a lényeg.
én inkább azt kerülném el, hogy ha valaki nem érti miről van szó, akkor ne mondja azt, hogy ez ne ne legyen benne tényleg a játékban mert mekkora hiba, vagy hogy de mindenképp maradjon benne, mert a törpék faji varázslatának a hosszabb idejét eredményezi , kevesebb tekercs kopás melett...

|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|