|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

04-03-2006, 15:57
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
És mijez az Aero cuccos?
|
Lényegében a Vista grafikus motorjának a neve. Ettől lesz majd szép 3d-s meg áttetsző minden.
Meg emiatt kell a gépbe directx 9.0-ás VGA, feltéve, hogy vizuális orgazmusra vágysz
Quote:
Amúgy erről a media playeres cuccról megaz exploleres botrányról hallottam énis. Tiszta Amerika! Akkor már notepadot se tegyenek bele meg paintet se, és főleg photoshop nem kell mert akkor nem kell mindenképp a konkurenciát letölteni...
|
A notepad meg a paint nem jó példa, csupán két kis vacak program, nem konkurenciája semminek.
Mondjuk az MP sem egy nagy durranás. Nem is értem miért megy rajta a vita, eddig sem használtam, ezután sem fogom, vinyón meg elfér 
IE az kicsit komolyabb dolog, olyan szinten van beleépítve az oprendszerbe, hogy az pofátlanság ...

04-03-2006, 17:34
|
Member
|
|
|
|
Mongyuk sztem ha nem lenne IE alapból akkor meg azon menne a vita hogy nem tudnám letölteni az oldalakról még a böngészőket se
Sajna nem értek hozzá, de mongyuk az igaz hogy nekem még nem fordult meg a fejemben hogy mást használjak pedig biztos van jobb...
Mondjuk a Microsoftot nem sajnálom, amennyit tökölni szoktak... 
|

04-03-2006, 19:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Mongyuk sztem ha nem lenne IE alapból akkor meg azon menne a vita hogy nem tudnám letölteni az oldalakról még a böngészőket se 
|
FTP  (akkor is megvan a 10 karakter, jó?)

04-03-2006, 19:09
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
FTP  (akkor is megvan a 10 karakter, jó?)
|
No és FTP kliens-t honnan szedsz?  Mert akkor már azt se szabad beletenni a Windows-ba.  Marad azm, hogy elmész a boltbam, és veszel egy böngészőt is, hogy aztán letölthess valamit. 
|

04-03-2006, 19:37
|
Member
|
|
|
|
Köszi Ati hogy helyettem válaszoltál
/nekem uccse ment volna  / 
|

04-03-2006, 19:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
No és FTP kliens-t honnan szedsz?  Mert akkor már azt se szabad beletenni a Windows-ba. Marad azm, hogy elmész a boltbam, és veszel egy böngészőt is, hogy aztán letölthess valamit. 
|
Azért a parancssoros ftp kliens messze nincsen ám úgy beleépítve az oprendszerbe, mint az IE 
Nagyon nem mindegy 

04-03-2006, 20:05
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Azért a parancssoros ftp kliens messze nincsen ám úgy beleépítve az oprendszerbe, mint az IE 
Nagyon nem mindegy 
|
Tényleg, a parancssor! Ott is van egy csomó olyan poarancs, például a copy, a move és a delete, amik konkurenciái más programoknak, és micsoda versenyellenes, hogy ezeket beépítve adják!
Eszem megáll időnként, ez EU IQ-szintben alá akar menni az USÁ-nak, vagy mi van már?  DDDDDDD
|

04-03-2006, 20:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Tényleg, a parancssor! Ott is van egy csomó olyan poarancs, például a copy, a move és a delete, amik konkurenciái más programoknak, és micsoda versenyellenes, hogy ezeket beépítve adják! :D
Eszem megáll időnként, ez EU IQ-szintben alá akar menni az USÁ-nak, vagy mi van már? :DDDDDDDD
|
Kicsit eltúloztad :)
Steve notepad és paint példáira is írtam, hogy nem jók, na ezek mégúgyse :))
Media player hajcibálásról is leírtam a véleményem lejjebb, szerintem is hülyeség, nem is értem.
IE sem érdekel, hogy benne van, mert az is elfér. Az a baj, hogy rettenet mód bele van gyúrva az oprendszerbe, ami nem jó dolog. De ezt is írtam lejjebb :)
Próbaképp üss felül egy magyar XP-n magyar IE-t, angol IE-vel, vagy fordítva.
Fél oprendszered magyar lesz, másik fele angol. No és ez csak egy dolog ... :)

04-03-2006, 20:59
|
Member
|
|
|
|
Egyébként lesz még itt balhé, ha az M$ a Vista részévé teszi az új webes keresőjét  Márpedig ők megteszik :P
A Google meg ezt nem szeretné, szóval jön majd az egymáson való fogáskeresés, igazi ááámerikái módra.
Az EU most csak megmutatja, hogy a hülyeség nem USA privilégium 

04-05-2006, 13:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Nekem az nem tetszik benne, bár igazából nem olyan lényeges, hogy egy könyvtár esetében mutat párat annak tartalmából. Azaz, a könyvtár megnyitása nélkül látható, milyen típusú file-ok vannak benne, ez nyilván akkor érdekes, ha pl. személyes jellegű vagy egyéb képek vannak benne, a gépet pl. koleszban vagy bárhol többen használják, és ha nem is nyitja meg a másik könyvtárait, az elárul róla pár infót. Nem tudom, ennek mi értelme van. LÉnyegében úgy néz ki, mint ha egy könyvből kilógna néhány lap...
Szerintem baromság.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|