|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

04-02-2006, 19:50
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
+2 az EU-nak, vagy hogy is volt ez?
|

04-02-2006, 21:28
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Home Basic - otthoni felhasználóknak, Aero nélküli herélt változat
Home Premium - otthoni f., ez már Aero-val
Business - kisebb cégeknek
Enterprise - nagyobb vállalatoknak
Ultimate - hiperszuper megaturbós csillivilli előreköszönős rendezői változat
+1 csontváz vista a fejlődő országokba
EU-ban kell nekik Media Player nélkülit is forgalmazni, akkor gondolom ez +5, mivel az utolsó itt kiesik.
Egyébként szopnak vele rendesen, csúszhat ez többet is.

04-03-2006, 13:23
|
Member
|
|
|
|
És mijez az Aero cuccos?
Amúgy erről a media playeres cuccról megaz exploleres botrányról hallottam énis. Tiszta Amerika! Akkor már notepadot se tegyenek bele meg paintet se, és főleg photoshop nem kell mert akkor nem kell mindenképp a konkurenciát letölteni...
Mellesleg yo az a media player, kb 3hónapja nem irja ki msnen hogy mit hallgatok pedig direkt leszedtem azóta hozzá a legujabbat.../ami mellesleg szvsz jobb mint a winamp  /
|

04-03-2006, 13:25
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Mellesleg yo az a media player, kb 3hónapja nem irja ki msnen hogy mit hallgatok pedig direkt leszedtem azóta hozzá a legujabbat.../ami mellesleg szvsz jobb mint a winamp  /
|
A mediaplayerben az tetszett, hogy a 9-es még lejátszotta a dvd-ket, a 10-es viszont már csak felsorolja, hogy melyik kodekeket VEHETED MEG, ha meg szeretnéd nézni a betett dvd-t.  DDDDDDDDDD
|

04-07-2006, 01:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A mediaplayerben az tetszett, hogy a 9-es még lejátszotta a dvd-ket, a 10-es viszont már csak felsorolja, hogy melyik kodekeket VEHETED MEG, ha meg szeretnéd nézni a betett dvd-t.  DDDDDDDDDD
|
Hát ezen én annyit röhögtem, miután már elfolytak a könnyim, hogy ilyet alkottak!
Ilyen a világon nincs! 
|

04-03-2006, 15:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
És mijez az Aero cuccos?
|
Lényegében a Vista grafikus motorjának a neve. Ettől lesz majd szép 3d-s meg áttetsző minden.
Meg emiatt kell a gépbe directx 9.0-ás VGA, feltéve, hogy vizuális orgazmusra vágysz
Quote:
Amúgy erről a media playeres cuccról megaz exploleres botrányról hallottam énis. Tiszta Amerika! Akkor már notepadot se tegyenek bele meg paintet se, és főleg photoshop nem kell mert akkor nem kell mindenképp a konkurenciát letölteni...
|
A notepad meg a paint nem jó példa, csupán két kis vacak program, nem konkurenciája semminek.
Mondjuk az MP sem egy nagy durranás. Nem is értem miért megy rajta a vita, eddig sem használtam, ezután sem fogom, vinyón meg elfér 
IE az kicsit komolyabb dolog, olyan szinten van beleépítve az oprendszerbe, hogy az pofátlanság ...

04-03-2006, 17:34
|
Member
|
|
|
|
Mongyuk sztem ha nem lenne IE alapból akkor meg azon menne a vita hogy nem tudnám letölteni az oldalakról még a böngészőket se
Sajna nem értek hozzá, de mongyuk az igaz hogy nekem még nem fordult meg a fejemben hogy mást használjak pedig biztos van jobb...
Mondjuk a Microsoftot nem sajnálom, amennyit tökölni szoktak... 
|

04-03-2006, 19:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Mongyuk sztem ha nem lenne IE alapból akkor meg azon menne a vita hogy nem tudnám letölteni az oldalakról még a böngészőket se 
|
FTP  (akkor is megvan a 10 karakter, jó?)

04-03-2006, 19:09
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
FTP  (akkor is megvan a 10 karakter, jó?)
|
No és FTP kliens-t honnan szedsz?  Mert akkor már azt se szabad beletenni a Windows-ba.  Marad azm, hogy elmész a boltbam, és veszel egy böngészőt is, hogy aztán letölthess valamit. 
|

05-10-2007, 11:32
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
És mijez az Aero cuccos?
|
Windows Media Player 11-em van+Windows Live Messenger 8.1 és nekem sem jelzi ki mit hallgatok...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|